Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
πληροφοριες θελουν τον αλεξ να εχει κλωνο το προφιλ στεκας

ο αλεξ εχει κατα πασα πιθανοτητα το προφιλ στεκας σαν κλωνος για να κανει το διαγωνσιμο

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Βλέπω πόσο πολύ την θες την κούπα και φέτος βανάκια....

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Καλημέρα τυπε στέκα , ξενύχτησα μετά από ΤΣΑΡΚΕΣ στούντιο επειδή το σκ έχει κόσμο, και επέστρεψα πριν μισή ώρα, μέχρι να με πιάσει ο ύπνος είπα να μπω μπας και μπήκες σε στήριξα τυπε βάζοντας την ψηφοφορία στο ρθεντ μου, ο τελικός στο Γιούροπα λιγκ μαλάκιας ειναι ακαποκειρα-πουλί... Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω με μια ψήφο και έχει παραμείνει όπως στην αρχή με 5 ψήφους... Πάμε γερά, η παράγκα του Βάνάκια δεν θα περασει  :heavymetalbig:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Πρόωρος τελικός αυτός ο γύρος.
Ο κλασσικός μαλάκας vs νέου μαλάκα.
Αναμένεται σκληρή μάχη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Καλημέρα, επειδή δε μπορώ να διαλέξω γίνεται να το κάνουμε όπως στην ψηφοφορία του άλλου και να ψηφίσω και τους δυο;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το να εχει καποιος ενα κουσουρι, δεν θα το κρινω αν ειναι καλο ή κακο για αυτον....
Η διπολικοτητα ομως πρεπει να τυχει επιβραβευσης....
Πως λεμε...Ποτε Βουδας, ποτε Κουδας....
Δειτε εδω ενα τετοιο που σε μια αναρτηση τα λεει ολα... (Τσιπρας-αντιτσιπρας, Τα στραπον, η σκληρη βια, τα χρυσα φλουρια, οι πατουσες, η αποθεωση του Φ104, τα κασιαννη, τα αφηνουμε για μετα)
Και βαρβατος, και λουγκρα/ανωμαλος..
Αξιζει η Μανταμ Jean Claud την ψηφο σας για να εχουμε την χαρα να την δουμε στο τοπ 4....

Συνημμένα

• Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    301,7 KB · Εμφανίσεις: 67

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καλημέρα, επειδή δε μπορώ να διαλέξω γίνεται να το κάνουμε όπως στην ψηφοφορία του άλλου και να ψηφίσω και τους δυο;

Μικρη μπαρου  εισαι μια κατηγορια   :jerking: απο μονος σου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Λευτεράκη, δεν μας είπες, στον αμερικάνικο νότο , σε τρέχουν οι σερίφηδες και στα αεροδρόμια
επειδή θυμίζεις ... ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ;
Είσαι τάπας και κάπως έτσι ;;;;
https://[URL unfurl="true"]www.meashots.com/samples/MTE4NTZiMmYyZDE3NjYy/portrait-of-handsome-middle-eastern-man-in-desert.jpg&size=1024[/img[/URL]]

Αν δεν είσαι λευκός, ψηλός, ξανθός, να προσέχεις σε τέτοια μέρη !!!!!!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Johny

+είναι πατριώτης, έχει αίσθηση της χάλια κατάστασης, είναι του τρίπτυχου πατρις-θρησκεία-οικογένεια

-είναι ΠΑΣΟΚ πιο φανατικός και απο Ταλιμπάν, είναι ανέραστος, δεν προτείνει λύσεις, πιστό κλασικό κομματόσκυλο.

Jean Claud

+ έχει επιχειρηματικό πνεύμα, νομίζω πως είναι κατά της λαθρομετανάστευσης?Ας μας πει ο ίδιος..

-υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ με γελοία επιχειρήματα, έχει ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις που καταρρακώνουν τον ανδρισμό του.

Πραγματικά δεν ξέρω...Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...  :dunno: :dunno: :dunno:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Johny

+είναι πατριώτης, έχει αίσθηση της χάλια κατάστασης, είναι του τρίπτυχου πατρις-θρησκεία-οικογένεια

-είναι ΠΑΣΟΚ πιο φανατικός και απο Ταλιμπάν, είναι ανέραστος, δεν προτείνει λύσεις, πιστό κλασικό κομματόσκυλο.

Jean Claud

+ έχει επιχειρηματικό πνεύμα, νομίζω πως είναι κατά της λαθρομετανάστευσης?Ας μας πει ο ίδιος..

-υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ με γελοία επιχειρήματα, έχει ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις που καταρρακώνουν τον ανδρισμό του.

Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...  :dunno: :dunno: :dunno:

Γεια σου ντουντουκα του επιτιμου  :jerking: οπαδε της χρυσης αυγης με τιςψυχοαναλυσεις σου

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Johny

Jean Claud

Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...  :dunno: :dunno: :dunno:

Ελα ρε... Ευκολακι ειναι... Μη δισταζεις... Για ποιο ΠΑΣΟΚ μας λες; Αυτο τελειωσε... Εχουμε δυναμικη Τσιριζα ... (λεμε τωρα)
Δειτε παρακατω το ακρον αωτον της διπολικοτητας...
Γιαυτο και μονο αξιζει την ψηφο σας η μανταμ Jean Claude...

Συνημμένα

• Η στραπονιαρισμενη σας δουλευει.jpg
    Η στραπονιαρισμενη σας δουλευει.jpg
    596,8 KB · Εμφανίσεις: 98
  • Madame Jean Claud-Tsipras.jpg
    Madame Jean Claud-Tsipras.jpg
    368,8 KB · Εμφανίσεις: 69

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελα ρε... Ευκολακι ειναι... Μη δισταζεις... Για ποιο ΠΑΣΟΚ μας λες; Αυτο τελειωσε... Εχουμε δυναμικη Τσιριζα ... (λεμε τωρα)
Δειτε παρακατω το ακρον αωτον της διπολικοτητας...
Γιαυτο και μονο αξιζει την ψηφο σας η μανταμ Jean Claude...
Προς τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη  ψήφο μου   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη  ψήφο μου   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τσαμπα θα περιμενεις... Η ψηφος σου θα ειναι ανευ σημασιας, διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει τετοια δυναμικη η μανταμ κασιαννη, που θα σαρωσει τα παντα...
Καμαρωστε ενα μαλακα !!!!
Αραγε ποιος αντρας που εχει εστω και ιχνη τεστοστερονης στο αιμα του , θα εγραφε εστω και για πλακα οτι θαθελε να τον λενε "κασιαννη" ; (Διατηρω την ορθογραφια)

Συνημμένα

• Madam Jean Claud - Kasiani.jpg
    Madam Jean Claud - Kasiani.jpg
    195,3 KB · Εμφανίσεις: 64

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη  ψήφο μου   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Μήπως προσβλέπεις σε συμβουλές-οδηγίες πως θα στήσεις τη δική σου επιχείρηση-καντίνα για να γλιτώσεις από το ντιτζειλίκι;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μήπως προσβλέπεις σε συμβουλές-οδηγίες πως θα στήσεις τη δική σου επιχείρηση-καντίνα για να γλιτώσεις από το ντιτζειλίκι;
:2funny: :2funny: :2funny:

Θα φέρει τη καντίνα στο νησί, θα της βάλουμε decks και θα τη στήσουμε μπροστά  απο το beach soccer στη Λίνδο :wanker: :wanker: :wanker:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.701
Πόντοι
6.056
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη  ψήφο μου   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
μαλλον κριθηκε και αυτο το ματσακι απο τα αποδυτηρια
ειναι ηδη Double Score
μια βδομαδα πασουλες στο κεντο τωρα
:boff:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom