stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 566
επρεπε ηδη ο στεκας να ειχε βγει και να δωσει εξηγήσεις.
Προσωπικοι λογοι τυπε...δεν μπηκα καθόλου Κυριακη - Δευτέρα.
Τώρα όλα καλά... συνεχίζουμε.....
επρεπε ηδη ο στεκας να ειχε βγει και να δωσει εξηγήσεις.
πληροφοριες θελουν τον αλεξ να εχει κλωνο το προφιλ στεκας
ο αλεξ εχει κατα πασα πιθανοτητα το προφιλ στεκας σαν κλωνος για να κανει το διαγωνσιμο
Η BUEFA ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
ΚΛΑΨΕ ΒΑΝΑΚΙΑ!!!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα, επειδή δε μπορώ να διαλέξω γίνεται να το κάνουμε όπως στην ψηφοφορία του άλλου και να ψηφίσω και τους δυο;
Μικρη μπαρου εισαι μια κατηγοριααπο μονος σου
Πρόωρος τελικός αυτός ο γύρος.
Ο κλασσικός μαλάκας vs νέου μαλάκα.
Αναμένεται σκληρή μάχη.
Johny
+είναι πατριώτης, έχει αίσθηση της χάλια κατάστασης, είναι του τρίπτυχου πατρις-θρησκεία-οικογένεια
-είναι ΠΑΣΟΚ πιο φανατικός και απο Ταλιμπάν, είναι ανέραστος, δεν προτείνει λύσεις, πιστό κλασικό κομματόσκυλο.
Jean Claud
+ έχει επιχειρηματικό πνεύμα, νομίζω πως είναι κατά της λαθρομετανάστευσης?Ας μας πει ο ίδιος..
-υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ με γελοία επιχειρήματα, έχει ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις που καταρρακώνουν τον ανδρισμό του.
Πραγματικά δεν ξέρω...Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...![]()
![]()
![]()
Johny
+είναι πατριώτης, έχει αίσθηση της χάλια κατάστασης, είναι του τρίπτυχου πατρις-θρησκεία-οικογένεια
-είναι ΠΑΣΟΚ πιο φανατικός και απο Ταλιμπάν, είναι ανέραστος, δεν προτείνει λύσεις, πιστό κλασικό κομματόσκυλο.
Jean Claud
+ έχει επιχειρηματικό πνεύμα, νομίζω πως είναι κατά της λαθρομετανάστευσης?Ας μας πει ο ίδιος..
-υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ με γελοία επιχειρήματα, έχει ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις που καταρρακώνουν τον ανδρισμό του.
Πραγματικά δεν ξέρω...Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...![]()
![]()
![]()
Προς τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..Ελα ρε... Ευκολακι ειναι... Μη δισταζεις... Για ποιο ΠΑΣΟΚ μας λες; Αυτο τελειωσε... Εχουμε δυναμικη Τσιριζα ... (λεμε τωρα)
Δειτε παρακατω το ακρον αωτον της διπολικοτητας...
Γιαυτο και μονο αξιζει την ψηφο σας η μανταμ Jean Claude...
Προς τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη ψήφο μου![]()
![]()
![]()
Προς τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..
Περιμένω τι θα γράψει τα επόμενα 24άωρα να πωρωθώ και να απολαυσω την πολύτιμη ψήφο μου![]()
![]()
![]()
Μήπως προσβλέπεις σε συμβουλές-οδηγίες πως θα στήσεις τη δική σου επιχείρηση-καντίνα για να γλιτώσεις από το ντιτζειλίκι;
![]()
![]()
Θα φέρει τη καντίνα στο νησί, θα της βάλουμε decks και θα τη στήσουμε μπροστά απο το beach soccer στη Λίνδο![]()
![]()
![]()
μαλλον κριθηκε και αυτο το ματσακι απο τα αποδυτηριαΠρος τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..
![]()
![]()