Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Mόνο 45 ψήφους ο Δημητράκης?Αμαρτία.
τυπε δεν ειναι τιποτα κοροιδα
ουτε εναρξη, ουτε ταμειακη, ουτε φπα
ειναι πιο μαυροι κι απο τον οφορικουε
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..το αμαξι το τσιμπησα 500 παλιο αλλα αντεχει ειχα και ένα καταψυκτη ο ενας φιλος ειχε ψυγειο τα χωσαμε μεσα βαλαμε και μια ψησταριά μικρη και ένα φουρνακι με ματια για τηγανι.
υπηρχε μερα που τσιμπησαν 500 κατω από 100 δεν πεφτει τη μερα.ζουμε και παραζουμε τυπε
Καμιά αποδειξούλα κόβετε που και που;
το αμαξι το τσιμπησα 500 παλιο αλλα αντεχει ειχα και ένα καταψυκτη ο ενας φιλος ειχε ψυγειο τα χωσαμε μεσα βαλαμε και μια ψησταριά μικρη και ένα φουρνακι με ματια για τηγανι.
υπηρχε μερα που τσιμπησαν 500 κατω από 100 δεν πεφτει τη μερα.ζουμε και παραζουμε τυπε
θα δειρουνε τους ελεγκτες τυπε
για ενα πραγμα στεναχωριεμαι :- οτι φετος θα αλλαξει χερια ο τιτλοςστεκα καριολη δεν φτιαχνεις κ ενα θρεντακι για το ποιος αξιζει το μεγαλυτερο καραμουζιασμα ever???
τσιμπα μερικους επιφανεις κ συμπληρωσε την λιστα οπως θες..
1..ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ
λιλας..
τραμουντανας κ τα κλωναρια του
ποδολαγνος1985..
ΑΓΝΟΩ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ
2..ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ
φεθρυ..
παπαριωνας..
λακης..
ΕΔΩ Η ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΑΚΙ..
3..ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ..
κοστακης27 κ τα κλωναρια του..
thomas11565656..
TASSOS karipidis..
Κ ΕΔΩ ΧΩΡΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ..
4..ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΑΔΕΣ
πεπονογαμοκτηνοβατης..
κμαν..
ΕΧΕΙ Κ ΕΔΩ ΨΩΜΑΚΙ..
ΒΑΛΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Κ ΦΤΙΑΞΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ..
Η καντίνα της Λαμογιάς, της συμφοράς και της Παράνοιας είναι απο μόνη της ένα σούπερ προσόν του παικταρά μας που θα τον πάει πολύ μακριά!Θα μπορούσες να την στήσεις εδώ την καντίνα jean-Claud....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε μου, άνθρωπο που μέχρι πριν λίγα χρόνια δούλευε για μεροκάματο των 25Ε και έτρωγε σκατό απο τα αφεντικά του και μόνος του ήρθε στη θέση τους , μην τον φοβάσαι!!ολος μου ο πονος κ η εννοια μεσα στο τιτανιο ποστ σου τυπε μου..
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΤΖΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΙΛΦΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ Κ ΑΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ Κ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ Κ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ..
ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ..
1..
2..![]()
Εξι εκατ. Ρώσοι τουρίστες στην Τουρκία, μόλις 150 χιλιάδες μέχρι στιγμής στην Ελλάδα
Την ώρα που η Τουρκία αναμένει ρεκόρ αφίξεων από τη Ρωσία, οι ελληνικοί προορισμοί θεωρούνται ακριβοί. Κάτω από €100 εκατ. τα έσοδα στο εξάμηνο.www.capital.gr
3..
4..
5..
Σε αυτή τη φάση μπορούμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή για την παράληψη της περιττής φάσης των 16 και την άμεση μεταφορά στις μεγάλες συγκινήσεις της φάσης των 8!Προσπαθούν για όμιλο
dmtrsxxx
Sproxe Garsia
mpouxos
John.Greek
n.smirni76
sad_man
Ampelales
aegeanorg
amjik
iakovos
Σε αυτή τη φάση μπορούμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή για την παράληψη της περιττής φάσης των 16 και την άμεση μεταφορά στις μεγάλες συγκινήσεις της φάσης των 8!
Υπάρχει ένσταση απο κάποιους φανατικούς θεατές της διοργάνωσης που θέλουν όλο και περισσότερα ματσάκια !!
Τι να κάνουμε , δεν μπορεί να γίνει ΝΒΑ με κανονική περίοδο 82 ματς και play off..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περν[size=30pt]ό[/size]ντας
Ακριβώς έτσι.
Ο whois έφερε τα πάνω κάτω στους ομίλους, εκεί που φαινότανε μια σταθεροποίηση έγιναν όλοι σούπα τύπε... :S :S :S
Παρακαλούμε την BOUEFA να μας διευκρινίσει αν υπάρχει κλήρωση ή αν διασταυρώνονται οι όμιλοι ΚΑΙ ΠΩΣ?? για τη φάση των 8! Ο πυρετός των νοκ αουτ έχει ξεκινήσει απο τον Αυγουστο!!!Θυμίζω κάθε ψήφος αλλάζει τη σύνθεση των ομίλων... περνάνε οι 2 πρώτοι:
A
acapoeira
Jhonny64
Souker
kostakis27
Kman2
Hristidis 7
gianevan
Picker
B
px75
tramountana
dimitrakis29
barock
jean-Claud
stekas72
nik1410
Peter Van Norden
C
whois
alex71
nikos_plat
Christos Savvidis
κωστας λαδακης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Αλεκος2 (...3,4)
το πουλί
D
pentagiotissa
podolagnos_1985
lefteris38
raopau
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
dmtrsxxx
pussy wagon
Στον σημερινό σχολιασμό .. ο παίκτης αλέκος παίζει και παρασκηνιακά και έβαλε τον παικταρα χουιζ στο τέρμα με τη μπάλα!!!εβαλα το χερακι μου εγω.
μετα το ξεφτυλισμα που του εκανα χτες, ανεβηκαν οι μετοχες του. πλεον ο whois/πλεζουρας ειναι το φαβορι για τον τιτλο του αρχημαλακα
Αυτό το ζευγάρι θα ήταν τιτανομαχία σε νοκ αουτ φάση! Μια μεταξί τους μονομαχία θα έφερνε και πολλούς άλλους αστέρες με το μέρος του ενός ή του άλλου! Ακόμα και ο σχολιασμός εκ μέρους μου θα ήταν δύσκολη υπόθεση! Καλύτερα να μην γίνει...Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;
acapoeira - 75 (3.2%)
whois - 76 (3.3%)
προσπερασε ;)![]()
![]()