Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ελα ρε ψυχακια που ησουν ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως εκανες καμια τρελα

τι θα γινει με τις φωτογραφιες μου και τους διαλογους μου με την αρρωστη ?

κατα ενα περιεργο λογο ρε πλεζουρα με εχουν απειλησει στο παρελθον οτι θα βγαλουν φορα παρτιδα ποιος ειμαι ο εκτορ λοπεζ και ο νασος αθανασιαδης, γνωστοι μαλακες του σιτε.
ειναι τυχαιο οτι ολοι οι μαλακες ξυνεστε στην γκλιτσα του αλεκου?

:S :S :S :S :S :S :S :S
απο την στιγμη που δεν γραφεις ευθαρσως ποια κουραδα κρυβεται πισω απο αυτο το κλωναρι,οποια πουστρελα κ να εισαι,το ιδιο φτυσιμο θα τρως..
ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.260
Πόντοι
5.006
Δηλαδή ρε Τυπε από τους 32 που είναι στους ομίλους στην επόμενη φάση περνάνε μόνο 8 δεν βγαίνει , Πρέπει να περάσουν 4 από κάθε όμιλο για να πάνε στους 16 και μετά στους 8!
Πες τα ρε τυπε..ο αρχιμαλακας ετσι οπως τα εκανε, θα μεινουν εκτος ογκολιθοι απο τους ομιλους.. :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
απο την στιγμη που δεν γραφεις ευθαρσως ποια κουραδα κρυβεται πισω απο αυτο το κλωναρι,οποια πουστρελα κ να εισαι,το ιδιο φτυσιμο θα τρως..
ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ..

περιμενω να κανεις πραξη την απειλη σου

μωρη πουστρα να βγαλω τις φωτο κ τις συνομιλιες σου με την αρρωστη να μην ξερεις που να κρυφτεις???
ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ..

αλλιως εισαι χειροτερος απο αυτους που βριζεις

λεγε λοιπον πουστρακι ποιος ειμαι αφου λες οτι ειμαι κλωνος κι εχεις γωτογραφιες μου

εχεις να φας τραμπουκα απο δω και στο εξης που δεν θα εχεις που να κρυφτεις αναρχιδε κομπλεξικε ψυχακια :S :S :S

πιπα κωλο θα σε παω οπως πηγαινα τα φιλαρακια σου πριν χρονια :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

λεγε λοιπον πουστρακι ποιος ειμαι αφου λες οτι ειμαι κλωνος κι εχεις γωτογραφιες μου

εχεις να φας τραμπουκα απο δω και στο εξης που δεν θα εχεις που να κρυφτεις αναρχιδε κομπλεξικε ψυχακια :S :S :S

Μεγάλο ματςάκι και σήμερα!!! :rockon: Η μπάλα είναι στημένη στα 11 μέτρα! Αν δεν δώσει στοιχεία γι αυτούς τους διαλόγους δεν αστοχεί :jerking: με τίποτα!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Δηλαδή ρε Τυπε από τους 32 που είναι στους ομίλους στην επόμενη φάση περνάνε μόνο 8 δεν βγαίνει , Πρέπει να περάσουν 4 από κάθε όμιλο για να πάνε στους 16 και μετά στους 8!

Ότι και να γίνει τύπε, ένας θα σηκώσει την κούπα.... δεν έχει νόημα η φάση των 16, στην φάση των ομίλων θα φανεί ποιοι είναι οι 8 που έχουν πιθανότητες τίτλου....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ότι και να γίνει τύπε, ένας θα σηκώσει την κούπα.... δεν έχει νόημα η φάση των 16, στην φάση των ομίλων θα φανεί ποιοι είναι οι 8 που έχουν πιθανότητες τίτλου....

Καμμια φαση δεν εχει νοημα

Αφου υπαρχεις

Ο επιτιμος αρχι  :jerking: :jerking2: αθηνων περιχωρων και πασης ελλαδος

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36

εισαι ελαχιστος..
ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ???
Η ΠΥΘΙΑ???
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ???
ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Καμμια φαση δεν εχει νοημα

Αφου υπαρχεις

Ο επιτιμος αρχι  :jerking: :jerking2: αθηνων περιχωρων και πασης ελλαδος

Αγαπητέ Συριζαίε σε βλέπω φέτος για πλάκα στην 4αδα με όσα λες.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Μεγάλο ματςάκι και σήμερα!!! :rockon: Η μπάλα είναι στημένη στα 11 μέτρα! Αν δεν δώσει στοιχεία γι αυτούς τους διαλόγους δεν αστοχεί :jerking: με τίποτα!

με τις μαλακιες που γραφει παω καρφι για τον τιτλο.

ο τυπος βρισκεται σε συγχιση. βγασεις καμια ακρη απο αυτα που γραφει ?

τι συζητηση να κανω μαζι σου μωρη καριολα???
ποσα εκατομμυρια ωρες εχω αφιερωσει???
αλλαξες στο ελαχιστο???
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ..
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΔΟΤΗ..
ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ..
ΕΣΥ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ..
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΥΓΕΣ(ΚΑΤ ΕΣΕ ΠΑΝΤΑ)ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ???
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΩΡΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΟΩΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ???
ΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ,ΦΛΟΜΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ???
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ..
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑ..
ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ..
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΝΟΤΙΖΟΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ,ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 380 ΜΙΚΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ..
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ???>
ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ..
ΜΑΛΙΣΤΑ..
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΗ???
ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΔΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ..
ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ???
3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ???
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΕΤΑΚΙ???
ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ???
Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ..
Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΛΓΑ..
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ..
ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..
ΥΓ..ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΩ ΕΣΥ ΔΕ ΝΑ ΞΕΡΟΧΥΝΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ..
ΤΕΛΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ..
ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΚΟΥΛΑ..
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΙΑ-ΠΟΙΕΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ..
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]έλα αρκετά με το παραλήρημά σου[/color]
[/quote]

[QUOTE="whois, post: 9000190, member: 24744"]
ρε τυπε ο ροκ ηταν βρωμοπουστας του κερατα,μαλλον εννοεις οτι μας υποχρεωσε να κοψουμε τ ακαποτα γιατι μεχρι τοτε μονο στα δελα βαζαμε σκουφακι.
Υγ το δευτερο καλοκαιρι της μεταειτζ εποχης,εχω πεσει σε διαδηλωση διαμαρτυριας(με χαρτονενια πλακατ μαλιστα)των βαλκυριων(κατα πλειοψηφια)στην χερσονησο,γιατι ολοι πλεον ημασταν κουμπωμενοι κ δεν τις αλλαζαμε ανα 3ωρο οπως πριν κ ετσι το 85% απο αυτες δεν εβρισκαν ουτε τζιτζικα να τις σταξει..
ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΥΓ2 Την προηγουμενη χρονια μια νορβηγιδα νοσοκομα γυρω στα 30 με-μας μυησε κ στην παρτουζα(εμενα κ τους 2 κολλητους μου)που μολις πριν κανα 2μηνο ειχαμε απολυθει κ οι 3 απο τον στρατο(αρα ημασταν 20-21).,
ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΥΠΕ ΜΟΥ..
[/quote]

απο αυτα τα λιγα καταλαβενει καποιος οτι εχουμε να κανουμε με ψυχασθενη

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ελα ρε λιγε..
Για κμαν κ πορνοκαγκουρα μ εχεις κοψει,που εσυ κ οι λοιποι καθ εξην φυτιλιστες,μπορειτε να με παρασυρετε στο δικο σας παιχνιδι???
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΛΕΙΨΕΩΝ,ΤΣΙΜΠΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ:ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εισαι ελαχιστος..
ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ???
Η ΠΥΘΙΑ???
ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ???
ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..

ρε ξεφτυλα μιλα για αυτο το ποστ που με απειλεις οτι θα βγαλεις φωτογραφιες και διαλογους μου

μωρη πουστρα να βγαλω τις φωτο κ τις συνομιλιες σου με την αρρωστη να μην ξερεις που να κρυφτεις???

και σου λεω καντο αναρχιδε πουστη και αν ειμαι εγω θα το παραδεχτω

αντε μωρη λινατσα περιμενω αλλιως τραβα κρυψου παλιοπουστα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ρε ξεφτυλα μιλα για αυτο το ποστ που με απειλεις οτι θα βγαλεις φωτογραφιες και διαλογους μου

και σου λεω καντο αναρχιδε πουστη και αν ειμαι εγω θα το παραδεχτω

αντε μωρη λινατσα περιμενω αλλιως τραβα κρυψου παλιοπουστα
κλαψε-κλαψε-κλαψε..
ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ(ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ)ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΑΠΑΝΤΑΩ,ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΟΥ???ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟ..ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ..ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ..ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΣ ΑΓΡΙΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΥΓ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ Η ΜΟΥΡΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΝΤΑΞ,ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΤΡΑΜΥ..ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΖΟΜΠΙ..ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ HATERS ΜΟΥ..ΚΛΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΩ ΕΓΩ..ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ..ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥ ΜΩΡΗ..
ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ..ΑΠΑΞΙΩ..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ..ΑΠΑΞΙΩ..

κοινως την κανεις με ελαφρα
και το κοινο του μπου θα μεινει χωρις τις φωτογραφιες και τους διαλογους μου που εχεις ? :S :S

κριμα ηρθε και η ερι να σε υπερασπιστει ρε χλεμπονιαρη
παντα ησουν μαλακς ρε πλεζουρα αλλα τωρα απογινες. εν μερη σε λυπαμε αλλα οσο θα γραφεις μαλακιες θα σε τραμπουκιζω, δουλεια μου ειναι  ;) να.......σας φερνω στον ισιο δρομο :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ελα ρε λιγε..
Για κμαν κ πορνοκαγκουρα μ εχεις κοψει,που εσυ κ οι λοιποι καθ εξην φυτιλιστες,μπορειτε να με παρασυρετε στο δικο σας παιχνιδι???
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΛΕΙΨΕΩΝ,ΤΣΙΜΠΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ:ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ..
Εγώ βλέπω πως όσο παίζεις μπάλα στο ίδιο μοτίβο μαγεύεις τα πλήθη και ανεβάζεις στροφές στο διαγωνισμό! Τσίμπησες 5+ ψηφους σε μια μέρα, πράγμα δύσκολο σε αυτή τη φάση! 
Ρίξε λίγο τόνους γιατί θα κλέψεις δόξα από παίκτες που πραγματικά την αξίζουν!!! 

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ναι ένας θα είναι ο νικητής , αλλά έτσι όπως το πάς χάνει το ενδιαφέρον του ο διαγωνισμός και δεν είναι σωστό από τούς 32 να βγαίνουν 8 το σωστό είναι να βγαίνουν 16 η γίνεται κάτι σωστά η δεν γίνεται καθόλου , σκέψου το λιγάκι και θα δεις ότι έτσι είναι το σωστό , μπορείς να το αλλάξεις για ένα καλύτερο MR .Malaka 2019  :headbaning2:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Εγώ βλέπω πως όσο παίζεις μπάλα στο ίδιο μοτίβο μαγεύεις τα πλήθη και ανεβάζεις στροφές στο διαγωνισμό! Τσίμπησες 5+ ψηφους σε μια μέρα, πράγμα δύσκολο σε αυτή τη φάση! 
Ρίξε λίγο τόνους γιατί θα κλέψεις δόξα από παίκτες που πραγματικά την αξίζουν!!! 
ολος μου ο πονος κ η εννοια μεσα στο τιτανιο ποστ σου τυπε μου..
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΤΖΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΙΛΦΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ Κ ΑΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ Κ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ Κ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ..
ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ..

1..
2..
3..
4..
5..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ήρθες να κάνεις προεκλογική εκστρατεία μωρή συριζαίικη μπουρούχα; Μην ανησυχείς πάντως, εγώ σε ψήφισα δαγκωτό.
να ψήφιζες και ετσι δαγκωτο συριζα θα σε επερνα στη καντινα υπαλληλο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom