Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ημερομηνία εγγραφής: 24/08/19, 14:02, θα μας πεις το προηγούμενο όνομα σου ή πότε έφαγες Banned;  
τι να πει ο βλακεντιος ρε τυπε???
ΔΗΛΩΝΕΙ..
ΠΛΟΥΣΙΟΣ..
ΖΜΠΑΟΥΓΚ..
ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΡΕΝΤΣ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ..
ΓΑΜΑΕΙ ΤΖΑΝΚΙΑ ΤΟΥ 10ΡΙΚΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΥΜΠΕΣ..
ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΣΚΟΤΩΝΑΚΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ(ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ)..
ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ..
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΠΟΣΤΣ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΠΙΠΙΖΑΣ..
ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ..
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ψέμματα σου λένε, η κοπέλα είναι μια χαρά. Αγχώνεσαι πολύ χωρίς λόγο.
τι αγχος να εχω ρε νουμερο???ο βεριτζης της ειναι αδελφι μου..τι να μου πεις ρε τελεμε???ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΧΟΥ ΛΑΛΑΚΗ..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ημερομηνία εγγραφής: 24/08/19, 14:02, θα μας πεις το προηγούμενο όνομα σου ή πότε έφαγες Banned;  
Υπάρχει τεράστια ανάγκη για πρωταθλητισμό!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:  Παλιοί και νέοι παίκτες  βλέπουν την λαμπρή διοργάνωση της ΜΠΟΥΕΦΑ ώς μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους :jerking: :jerking2: :jerking2:, που δεν εκτιμάται στον εκτός Μπου κόσμο!!  :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Υπάρχει τεράστια ανάγκη για πρωταθλητισμό!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:  Παλιοί και νέοι παίκτες που βλέπουν την λαμπρή διοργάνωση της ΜΠΟΥΕΦΑ ώς μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους :jerking: :jerking2: :jerking2:, που δεν εκτιμάται στον εκτός Μπου κόσμο!!
η ποιο γρηγορη εξολοθρευση μου..
ΑΛΛΟΣ???
κοψτε χαρτακια προτεραιοτητας απο το μαγαζακι του ζερο για δωρεαν χυσιμο στην μαπα απο εμενα κ μην σμπρωχνεστε για τις δωρεαν κουτες ζεβασοφτ που απο το Σαββατο το βραδυ μοιραζει ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ για την ομαδικη κλαψομουνιαση σας..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
η ποιο γρηγορη εξολοθρευση μου..
ΑΛΛΟΣ???
κοψτε χαρτακια προτεραιοτητας απο το μαγαζακι του ζερο για δωρεαν χυσιμο στην μαπα απο εμενα κ μην σμπρωχνεστε για τις δωρεαν κουτες ζεβασοφτ που απο το Σαββατο το βραδυ μοιραζει ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ για την ομαδικη κλαψομουνιαση σας..

μαλακα μου τι παραληρημα ειναι αυτο. κανεις μπαμ απο χιλιομετρα οτι εχεις καποια ψυχικη ασθενεια. τι εγινε και σαλταρες ετσι ? εσυ δεν ησουν ετσι παλια :S δεν υπαρχει καποιος διπλα σου συγγενης/φιλος/γειτονας να σε βοηθησει ? :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
μαλακα μου τι παραληρημα ειναι αυτο. κανεις μπαμ απο χιλιομετρα οτι εχεις καποια ψυχικη ασθενεια. τι εγινε και σαλταρες ετσι ? εσυ δεν ησουν ετσι παλια :S δεν υπαρχει καποιος διπλα σου συγγενης/φιλος/γειτονας να σε βοηθησει ? :S
χα χα χα χα..
εναλλαγη κλωνων φτωχομπινε που αδυνατει να κανει μαζικη επιθεση λογω πληρους αφραγκιας μα κυριως λογω πληρους αγνοιας των παντων..
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΑ???
ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ-ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-ΤΕΣΤΑΚΙΑ-ΨΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Κ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ..
ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ..
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ..
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΑΣ..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
κοψτε χαρτακια προτεραιοτητας απο το μαγαζακι του ζερο
Με τα μαγαζάκια τι  πρόβλημα υπάρχει εκτός αν είσαι νικολιός, βαγόνης μπαχαλάκιας ή ζαν κωλ? Καλά να είναι ο Ζέρο ο Άντι και όποιος άλλος τα κονομάει με τη πατέντα του και την ευστροφία του! :hi: :hi: :hi:
Στη τελική μικρομάγαζο είναι όπως και όλα όσα μπορούμε να έχουμε εμείς!  Τα μεγάλα μαγαζιά τα έχουν άλλοι με διαφορετικό θρήσκευμα και άλλη γλώσσα!  

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
χα χα χα χα..
εναλλαγη κλωνων φτωχομπινε που αδυνατει να κανει μαζικη επιθεση λογω πληρους αφραγκιας μα κυριως λογω πληρους αγνοιας των παντων..
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΑ???
ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ-ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-ΤΕΣΤΑΚΙΑ-ΨΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Κ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ..
ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ..
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ..
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΑΣ..

εχεις ξεφυγει ουτε κι εσυ δεν καταλαβενεις τι γραφεις :2funny:
κριμα ρε πλεζουρα για εμας που σε γνωρισαμε οταν ησουν καπως καλυτερα :(
δεν θα ψηφισω για αρχη-μαλακα του σιτε εισαι απλα ψυχικα αρωστος και δεν ειναι να σπαμε πλακα μαζι σου :S

συντομα σε βλεπω με καινουριο λογαριασμο. να μας πεις ομως οτι θα εισαι εσυ να ξερουμε πως να σου φερθουμε :S :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Με τα μαγαζάκια τι  πρόβλημα υπάρχει εκτός αν είσαι νικολιός, βαγόνης μπαχαλάκιας ή ζαν κωλ? Καλά να είναι ο Ζέρο ο Άντι και όποιος άλλος τα κονομάει με τη πατέντα του και την ευστροφία του! :hi: :hi: :hi:
Στη τελική μικρομάγαζο είναι όπως και όλα όσα μπορούμε να έχουμε εμείς!  Τα μεγάλα μαγαζιά τα έχουν άλλοι με διαφορετικό θρήσκευμα και άλλη γλώσσα!  
μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα τυπε..
ΚΟΙΤΑΤΟ..
οταν καυλαντιζω κανει μπαμ απο μακρυα..
οταν γραφω σοβαρα,το καταλαβαινουν ακομη κ οι αμοιβαδες αφου τους το σπαω σε πενηνταρακια..
ΣΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥ..
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΥΝΩ..
ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΖΩ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΑΗ,ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..
ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..
ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΛΩΝΑΡΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ Κ ΙΔΙΕΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ..
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΥ Κ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΤΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ "ΛΕΕΙ" Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΟΝΑ Κ ΤΗΝ ΕΡΙ..
ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΦΥΗ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ..
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ..
ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ,ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ,ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΙΟΥΜΟΡ..
ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ ΕΧΩ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΖΕΛΕΔΑΚΟ  ΠΕΡΣΟΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΝ..ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..
ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ,ΚΥΡΙΟΣ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΣΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΝΑΚΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ..ΠΟΝΑΝΕ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ???ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΟΝΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΡΑΜΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ..
ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΣΑ ΠΡΙΝ Κ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΛΩΝΟΥ,ΜΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Κ ΜΕ ΝΕΟ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΛΟΓΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΧΑΖΗ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΠΟΝΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εχεις ξεφυγει ουτε κι εσυ δεν καταλαβενεις τι γραφεις :2funny:
κριμα ρε πλεζουρα για εμας που σε γνωρισαμε οταν ησουν καπως καλυτερα :(
δεν θα ψηφισω για αρχη-μαλακα του σιτε εισαι απλα ψυχικα αρωστος και δεν ειναι να σπαμε πλακα μαζι σου :S

συντομα σε βλεπω με καινουριο λογαριασμο. να μας πεις ομως οτι θα εισαι εσυ να ξερουμε πως να σου φερθουμε :S :S
μωρη πουστρα να βγαλω τις φωτο κ τις συνομιλιες σου με την αρρωστη να μην ξερεις που να κρυφτεις???
ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Στον αγύριστο τύπε... 
η καποτα που σε ολη του την ζωη(70 κ βαλε)η καλυτερη που εχει αγγιξει ειναι η νταρια,ηρθε να πει στον αρχιμαλακα ψωροφαντασμενο ακαποειρα οτι το τζανκι ειναι υπεργαμευσιμο..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
που πας βρε βρωμοπουστα???

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεροχύνω με αναδρομές πεπραγμένων των παικτών μας!  :rockon:

Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος παίκτης δεν έχει τα προσόντα του τρίπτυχου---> αριστερός, πικεριστής και γκέυ  δεν πάει μακριά και δεν κρίνει τίτλους! Κάνει απλά μια τίμια και  αξιοπρεπή πορεία
ρε αθλητικε μπουεφοσχολιαστη τι μπουρδελοασυναρτησιες μας σχολιαζεις?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
στεκα καριολη δεν φτιαχνεις κ ενα θρεντακι για το ποιος αξιζει το μεγαλυτερο καραμουζιασμα ever???
τσιμπα μερικους επιφανεις κ συμπληρωσε την λιστα οπως θες..
1..ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ

λιλας..
τραμουντανας κ τα κλωναρια του
ποδολαγνος1985..
ΑΓΝΟΩ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ

2..ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

φεθρυ..
παπαριωνας..
λακης..
ΕΔΩ Η ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΑΚΙ..

3..ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ..

κοστακης27 κ τα κλωναρια του..
thomas11565656..
TASSOS karipidis..
Κ ΕΔΩ ΧΩΡΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ..

4..ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΑΔΕΣ
πεπονογαμοκτηνοβατης..
κμαν..
ΕΧΕΙ Κ ΕΔΩ ΨΩΜΑΚΙ..

ΒΑΛΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Κ ΦΤΙΑΞΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω ρε πουτσικ μου γιατί δεν είμαι σε καλή θέση;  :tooth:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Το παρόν θέμα είναι αρκετό.

Βλέπω να καθαρίζεις άνετα τον όμιλο...

whois
alex71
nikos_plat
Christos Savvidis
κωστας λαδακης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Αλεκος2 (...3,4)
το πουλί

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ρε αθλητικε μπουεφοσχολιαστη τι μπουρδελοασυναρτησιες μας σχολιαζεις?
Είσαι Ο πιο εξελήξιμος παίκτης της λίστας! Τσίμπησες τους πιο πολλούς ψήφους σε μια εβδομάδα και συνεχίζεις! Το ταλέντο σου :jerking: δεν έχει ταβάνι ! Συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς και σε βλέπω τετράδα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom