ρε μαλακα γυρισερς στο σιτε για να διεκδηκησεις τον τιτλο του αρχη-μαλακα ? τετοια καταντια :S παλια ησουν ο πλεζουργκιβερ τωρα πλεον εισαι απλα ενας μαλακας στο διαγωνισμο του στεκα. τι καταντια :S
δεν ειχε εφευρεθει ο πουστρε συγκεκαλυμμενος θεσμος της εκτονωσης των haters ρε σκατοπουστα..
ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΑ Κ ΓΡΑΦΩ μωρη χαζοχαζη..scripta manent..
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΟΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΚΑΚΙΑΣΤΡΩ ΠΟΥΣΤΡΑ???
αλλαξε η μανολιος κ εβαλε το στρινγκακι της αλλοιως..
ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΒΗΤΩΡ ΣΤΟ ΑΛΟΝΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ..
ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ-ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΣΑΕΙ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ..ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΚΛΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..ΓΚΕΟΥΛΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ..
Ο ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ..ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ..ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ(ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ)ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Κ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ(ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΑ-ΠΟΥΣΤΙΚΑ)ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ..
ξερω-ξερω..
πεθανε η γιαγια σας,χασατε το λεωφορειο,ειχαν απεργια οι κηφηνες του ησαπ,ειχε ριξει μισο χιλιοστο χιονι στην γλυφαδα,ποναγε το δοντι σας,ειχαν σκασει οι ρωσοι κ οποια αλλη σαχλαμαροειδη γελοια δικαιολογια τσαμπουνατε(για να ξεφυγετε απο την μαυρη δυστηχια που σας τυρραναει μεσα στην απολυτη βλακεια σας)κ θα χρειαστειτε τρανσλειτορ για την μεταφραση της προτασης-διδαγματος ζωης του ΠΛΑΤΩΝΑ που εγραψα..
ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΜΕΤ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ" ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..
ΤΙ ΩΡΑ???
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΟΥ..
ΜΕ ΡΟΥΜΠΩΣΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ..ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛ Κ ΛΟΥΚΑΡΙΣΕΤΗΝ ΣΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..PARTY TIME..Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..