Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Σε αυτή τη φάση μπορούμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή για την παράληψη της περιττής φάσης των 16 και την άμεση μεταφορά στις μεγάλες συγκινήσεις της φάσης των 8!
Υπάρχει ένσταση απο κάποιους φανατικούς θεατές της διοργάνωσης που θέλουν όλο και περισσότερα ματσάκια !!
Τι να κάνουμε , δεν μπορεί να γίνει ΝΒΑ με κανονική περίοδο 82 ματς και play off..

Το σωστό θα ήταν να υπάρχει μετά από τους 32 φάση  με 16 παίκτες έτσι ειναι το σωστό ..επισης όπως πάει κατευθείαν στους 8 αρκετή παίκτες που αξίζουν μια θέση στους 16 μένουν εκτός!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Το σωστό θα ήταν να υπάρχει μετά από τους 32 φάση  με 16 παίκτες έτσι ειναι το σωστό ..επισης όπως πάει κατευθείαν στους 8 αρκετή παίκτες που αξίζουν μια θέση στους 16 μένουν εκτός!
κουμπαρουλη εγω εξεφρασα ανοιχτα την στηριξη μου  :grin: :grin: και θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθει το επομενο αστερι  :headbaning2: :headbaning2:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
παίκτες που αξίζουν μια θέση στους 16 μένουν εκτός!
Σε αυτό φίλε έχεις πολύ δίκιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και είναι τεράστια αδικία για αυτούς τους παίκτες που θα μείνουν εκτός και ποιός ξέρει αν εκεί μπορεί να τα πήγαιναν καλύτερα!  :dunno: :dunno: :dunno:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Σε αυτό φίλε έχεις πολύ δίκιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και είναι τεράστια αδικία για αυτούς τους παίκτες που θα μείνουν εκτός και ποιός ξέρει αν εκεί μπορεί να τα πήγαιναν καλύτερα!  :dunno: :dunno: :dunno:
Όποτε ο διαγωνισμός μπάζει νερά...πρέπει ο Πρόεδρος να κάνει αλλαγές!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όποτε ο διαγωνισμός μπάζει νερά...πρέπει ο Πρόεδρος να κάνει αλλαγές!
Δες το θετικά πως απο τους 32 πάμε αμέσως στους 8! Η διοργάνωση μας προσφέρει άμεση συγκίνηση και μεγάλες στιγμές χωρίς τη ταλαίπωρη φάση των 16!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
Παρακαλούμε την BOUEFA να μας διευκρινίσει αν υπάρχει κλήρωση ή αν διασταυρώνονται οι όμιλοι ΚΑΙ ΠΩΣ?? για τη φάση των 8! Ο πυρετός των νοκ αουτ έχει ξεκινήσει απο τον Αυγουστο!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ασφαλώς και διασταυρώνονται με βάση την σειρά κατάταξης:

- Ο πρώτος του ομίλου Α, με τον 2o του Β   

- Ο δεύτερος του Α, με τον 1o του Β   

- Ο πρώτος του C,  με τον 2o του D 

- Ο δεύτερος του C, με τον 1o του D 

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
εβαλα το χερακι μου εγω.
μετα το ξεφτυλισμα που του εκανα χτες, ανεβηκαν οι μετοχες του. πλεον ο whois/πλεζουρας ειναι το φαβορι για τον τιτλο του αρχημαλακα

Αλεκος2 δεν το περίμενα ότι θα παίξεις τέτοια μπαλίτσα....σε είχα για εντελώς μπουχέσα....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
Αυτό το ζευγάρι θα ήταν τιτανομαχία σε νοκ αουτ φάση! Μια μεταξί τους μονομαχία θα έφερνε και πολλούς άλλους αστέρες με το μέρος του ενός ή του άλλου! Ακόμα και ο σχολιασμός εκ μέρους μου θα ήταν δύσκολη υπόθεση! Καλύτερα να μην γίνει...

Μην το αποκλείεις να συμβεί στην ημιτελική φάση....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Αλεκος2 δεν το περίμενα ότι θα παίξεις τέτοια μπαλίτσα....σε είχα για εντελώς μπουχέσα....

με παραξηγησες οχι και μπουχεσας >:(
κατι τυπους θαν τον πρεζουρα τους εχω για πρωηνο

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
Το σωστό θα ήταν να υπάρχει μετά από τους 32 φάση  με 16 παίκτες έτσι ειναι το σωστό ..επισης όπως πάει κατευθείαν στους 8 αρκετή παίκτες που αξίζουν μια θέση στους 16 μένουν εκτός!

Ακόμα και αν θεωρήσουμε πως άξιζε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να παραταθούν οι αγώνες κατά ένα μήνα ή να συμπιεστεί το πρόγραμμα αγώνων.

Ήδη έχω έτοιμο το πρόγραμμα, δεν βγαίνουν οι χρόνοι, εκτός αν η προκριματική φάση τελειώσει 2/9, αλλά λόγω Αυγούστου αρκετά μέλη δεν έχουν ψηφίσει ακόμα....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.570
Πόντοι
566
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Ο whois πέρασε πρώτος!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Δημητράκης,Εμπερορ,Σάντ Μαν,Νικ1410,Σαββίδης,Σούκερ αξίζουν πιο πολλές ψήφους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
το τριο στουτζες κ εσεις..
YOU WANT A FRESH ONE???
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..
Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν..
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑ ΧΩΣΩ ΧΟΝΤΡΑ..
ΦΙΦΤΥ-ΦΙΦΤΥ Η ΦΑΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΤ ΜΕ ΤΟ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ..
ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΝΟ:ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΣΑΗ,ΑΡΑ:ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑΡΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΟΥ..
ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΤΟΥΕ:ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΦΕΘΡΥ,ΑΡΑ:Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΖΗΜΙΑ ΜΟΥ,ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ)ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ..
ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΕ:ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ,ΤΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ(ΚΑΤ ΕΣΑΣ Κ ΤΟ 15ΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ)ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ..
ΛΕΓΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩ???
από όλα αυτά τα σοφα που λες τυπε θα κρατησω την προταση υλοποιηση του αριστερου μοντελου,γιατι να πληρωνει φορους μια φτωχοκαντινα που πουλαει μπυρες και σάντουιτς μονο εννοω σαν αυτή που εχουμε στησει.αν τωρα είναι μια καντινα νομιμη με αδεια σε σημειο που περνανε χιλιαδες ατομα και βγαζει τη μερα 5000 ευρω τοτε ναι να φορολογηθεί η δικια μας παει σε παραλιες που δεν υπαρχει τιποτα ουτε περιπτερο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Θα μπορούσες να την στήσεις εδώ την καντίνα jean-Claud....

interactive_original_t_252863_7-735x400.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε στεκα μακαρι να ειχα καντινα στην αμερικη ενας ελληνας στην νεα υορκη ο οποιος εχει καντινα στο μανχαταν χεζεται στο χρημα εχει 6 υπαλληλους και δουλευει 24ωρο η καντινα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
από όλα αυτά τα σοφα που λες τυπε θα κρατησω την προταση υλοποιηση του αριστερου μοντελου,γιατι να πληρωνει φορους μια φτωχοκαντινα που πουλαει μπυρες και σάντουιτς μονο εννοω σαν αυτή που εχουμε στησει.αν τωρα είναι μια καντινα νομιμη με αδεια σε σημειο που περνανε χιλιαδες ατομα και βγαζει τη μερα 5000 ευρω τοτε ναι να φορολογηθεί η δικια μας παει σε παραλιες που δεν υπαρχει τιποτα ουτε περιπτερο.

Εχετε ενα δικο σας τροπο να σκεφτεστε (λεμε τωρα) ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. Αριστεροι με δεξια τσεπη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Και η κινητή πειρατική καντίνα του Ζαν κλοντ  τρέχει με τα χίλια! Είναι περιζήτητο παικτρόνι που όλοι θα το ήθελαν στον όμιλό τους!!!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αν είναι ετσι τυπε να ερθουν τα μελοι να κανουν καταναλωση να βγει το χρημα,με μονη εξαιρεση την px που θα την βαλω στη φουφου να ψηνει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom