Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Φιλε κι εμενα παρθενικη συμμετοχη και πληρης αποτυχια. Μονο 7 ψηφους μαζεψα. Ελπιζω του χρονου να μπορεσω να προχωρησω κι εγω εστω ενα σκαλι πιο πανω.

Γενικά οι νέοι δεν τα πάνε καλά τύπε... μόνο 3 περνάνε και άλλοι 3-4 το παλεύουν στο όριο....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ισχύει ότι σε Σαντορίνη - Μύκονο σου πιάνουν τον κώλο τύπε... Θα πρόσεξες πως οι Έλληνες τουρίστες είναι ελάχιστοι, στο ξενοδοχείο ήμασταν οι μόνοι Έλληνες!

Φράγκα να υπάρχουν... καλά να περνάς!!!

Οντως, ξαφνιαζονται οταν τους απανταω στα ελληνικα. Εχω κ την βαλτικη μαζι μου με περνανε και εμενα για ξενο.. Τωρα αραξαμε στο 41 εχθες ειμασταν στην κοκκινη παραλια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γενικά οι νέοι δεν τα πάνε καλά τύπε... μόνο 3 περνάνε και άλλοι 3-4 το παλεύουν στο όριο....
Θα προπονηθω καλα για του χρονου και θα κατεβω ανανεωμενος για καλυτερη εμφανιση

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οντως, ξαφνιαζονται οταν τους απανταω στα ελληνικα. Εχω κ την βαλτικη μαζι μου με περνανε και εμενα για ξενο.. Τωρα αραξαμε στο 41 εχθες ειμασταν στην κοκκινη παραλια
τι σε περνανε κι εσενα για ξενο ρε νουμερο
που εισαι σα σκαρμογυφτος απο το βαρθολομιο ηλειας

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εχω αλλη αποψη για ολο αυτο  :cheesy:  αν και φετος εχω την περθενικη μου συμμετοχή  :grin:  ακομη και να προχωρουσα μεχρι τελους και να καταφερνα να κατακτησω το στέμμα  :cheesy:  θεωρω πως ολο αυτο εχει σαν βαση το χιουμορ  ;) :cheesy: τωρα οποιος το βλεπει αλλιως με γεια του και χαρα του  :grin:  δυστυχώς απο τα λιγα πραγματα που μας εμειναν στην ζωη ειναι το  :takethis: και το γελιο  :headbaning2: :headbaning2:
Φίλε μήπως είσαι απο αυτούς που είπε η διοργανώτρια αρχή πως ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ??? :happy: :happy: :happy: 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα και εγω στην ροδο στα αγγλικα μου μιλουσαν αφου κυκλοφορουσα σε τουριστικα μερη.

η φιλη σου η μελαχροινη περισσοτερο μοιαζει με ελληνιδα από ότι εσυ.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Φίλε μήπως είσαι απο αυτούς που είπε η διοργανώτρια αρχή πως ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ??? :happy: :happy: :happy:  
oxi ρε γαμωτη  :- του χρονου θα κοιταξω να γινω πιο ανταγωνιστικός  ;) μπας και καποιος καταφερει να σταματησει τελικα το φαβορι του διαγωνισμου (pussy wagon) δις πρωταθλητης  :2funny: :2funny: μην γινει πολυνίκης φοβαμαι  :headbaning2: :headbaning2:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
oxi ρε γαμωτη  :- του χρονου θα κοιταξω να γινω πιο ανταγωνιστικός  ;) μπας και καποιος καταφερει να σταματησει τελικα το φαβορι του διαγωνισμου (pussy wagon) δις πρωταθλητης  :2funny: :2funny: μην γινει πολυνίκης φοβαμαι  :headbaning2: :headbaning2:
Αν γίνεις ακροαριστερός, γκέι, πικεριστής, λαμόγιο , ψυχασθενής και ΝΑΥΑΓΙΟ της ζωής, τότε έχεις όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να ανταγωνιστείς ισάξια τα φαβορί!  ;) :dancing:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Αν γίνεις ακροαριστερός, γκέι, πικεριστής, λαμόγιο , ψυχασθενής και ΝΑΥΑΓΙΟ της ζωής, τότε έχεις όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να ανταγωνιστείς ισάξια τα φαβορί!  ;) :dancing:
ναι εεε  :think: αστο τοτε καλυτερα  :grin: απλος ενεργος πολιτης μεσα σε αυτη την κοινοτητα του bou  :headbaning2: :headbaning2:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

O βανακιας τα εχει όλα τύπε...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πόσες ψήφους αξίζει αυτό το ποστ;

Ναι μωρή πορνη. Εβαλα πλερέζες γιατί δεν έγινες κάρβουνο εσυ και έγιναν 25.000 στρέμματα  δάσους και ποσά ζωντανά. Στο μάτι το χάρηκα γιατί έχτισαν παράνομα τα καριολια!

Οι 102 νεκροί στο Μάτι ήταν όλοι καργιόλιδες που έκτισαν παράνομα στο δάσος!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Οι 102 νεκροί στο Μάτι ήταν όλοι καργιόλιδες που έκτισαν παράνομα στο δάσος!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Για άλλη μια φορα βλέπουμε την ποιοτική διαφορά των αριστερών νικ που ο ανθρωπισμός, ο πρόοδευτισμός  και η αλληλεγγύη ... ξεχιλίζουν!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για άλλη μια φορα βλέπουμε την ποιοτική διαφορά των αριστερών νικ που ο ανθρωπισμός, ο πρόοδευτισμός  και η αλληλεγγύη ... ξεχιλίζουν!

... μόνο που έχει μόνο 8 ψήφους, αντί να τον μαυρίσουν όλοι τύπε.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ωχ αδερφιστές, ας καεί όλος ο κόσμος αρκεί να μην πάθω εγώ κάτι.

Αν ο τυπος έβλεπε +100 ψήφους θα καταλάβαινε τι μεγέθους μαλακία είπε!!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Τύπε όντως έχει γραφτεί αυτό?Σε ποιο θρεντ?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
ο τιτλος του διαγωνισμου δεν ταιριαζει με τους πρωταγωνιστες υποψηφιους. Μερικοι απο αυτους εχουν προβληματα ψυχιατρικα, θα επρεπε να εξαιρεθουν επειδη προσβαλουν τον προσφερομενο τιτλο

ειμαι σιγουρος ομως οτι η δημοκρατια θα λειτουργησει και αξια μελη θα φερουν τον τιτλο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
... μόνο που έχει μόνο 8 ψήφους, αντί να τον μαυρίσουν όλοι τύπε.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ωχ αδερφιστές, ας καεί όλος ο κόσμος αρκεί να μην πάθω εγώ κάτι.

Αν ο τυπος έβλεπε +100 ψήφους θα καταλάβαινε τι μεγέθους μαλακία είπε!!!!
Δυστυχώς μεγάλο μέρος των αξιότιμων μελών του σάιτ επιλέγουν υποψηφίους από νήματα όπως το power of love το survivor και τα αθλητικά...    :S
Έχουμε πει πως τα τελευταία χρόνια έχει πέσει το επίπεδο..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom