Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.370
- Πόντοι
- 6.256
Ψηφίζουμε μαζικά για τον MR MALAKAS 2019
![]()
![]()
![]()
Βαλε ρε ανεπροκοπε ποιοι προκρινονται μεχρι τωρα...
![]()
![]()
![]()
Βαλε ρε ανεπροκοπε ποιοι προκρινονται μεχρι τωρα...
![]()
![]()
![]()
Ψηφισε Σαββίδη,έμπερορ και Δημητράκη!
Αξίζουν να πανε μπροστά!
Ψηφισε Σαββίδη,έμπερορ και Δημητράκη!
Αξίζουν να πανε μπροστά!
Τον alex ξέχασες τρελέ μου τύπε
Και τον Φαν Πούστεν
Σαββιδη ψηφισα...οι αλλοι δυο με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Πρέπει να προωθήσουμε το νέο αίμα!
Sad Man ούτε καν?
Συμμερίζομαι ψυχολογικά το πόνο του παραπάνω φίλου στα δίκια του και παρέχω απλόχερα αλληλεγγύη σε αυτή την αδικία που του συμβαίνει!Απαραδεκτο τοσα χρονια εδω μεσα να παλευω για προκριση με καποιον Sproxe Garsia που 1η φορα διαβαζω το nick του. :S :S :S
τα δεξια τσιρακια του σαιτ εχουν εξαφανιστεί όλα και ο λογος είναι γιατι σχεδόν ολοι αυτοι εδώ οι καπιταλιστες εχουν παει διακοπες ειτε εντος ειτε εκτος χωρας.
είναι αυτοι οι βολεμένοι στους οποιους αρεσει η κατασταση που επικρατει μιας και εχουν χρημα να πηγαινουν διακοπες και να σκορπανε τα λεφτα μιας και φοβούμενοι ότι αν επικρατησει η αριστερα η ο κακος ο συριζα ο οποιος ηθελε να μειωση το χασμα μεταξι πλουσιου και φτωχου θα εχαναν αυτή την πολυτελεια.
οι δεξιοι αυτοι παρτακιδες ενώ σχεδόν ολο το χρονο έμπαιναν εδώ στο σαιτ και στηριζαν με παθος τη νδ τωρα κάθονται στα νησια σε μια ξαπλωστρα με τη γυναικα η γκομενα τους και απολαμβανουν τον καπιταλισμο.
το μονο λαθος που εκανε ο συριζα ηταν ότι δεν τους στριμωξε αρκετα αυτους που εχουν χρημα ,αν τους ειχε στριμωξει παραπανω τωρα ισως τα πραγματα ηταν διαφορετικα τωρα.
η αριστερα στηρίζετε στους αγωνες και στο μοχθο του λαου,ο δρομος είναι μακρυς για την ανατροπη και εμεις οι αριστεροι ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι θα παλευουμαι γι αυτά τα ιδανικα με πρωτο στοχο να φυγει η λερα της νδ από την κυβερνηση και να ερθει παλι ο συριζα στην εξουσια.
Ο whois υποψιάζομαι να ειναι ο παλιος πορνοπαπος.
οχι τιποτα αλλο ο Sproxe Garsia ειναι και μπαν ;) δικαιολογημενα ενίσταταιΣυμμερίζομαι ψυχολογικά το πόνο του παραπάνω φίλου στα δίκια του και παρέχω απλόχερα αλληλεγγύη σε αυτή την αδικία που του συμβαίνει!
Δεν στηρίζω όμως πρακτικά με τη ψήφο μου...
Νιώθω για μια ψηφοφορία στη ζωή μου ...Συριζαίος :S :S :S
Ας ενίσταται όσο θέλει, μαζί του είμαστε!οχι τιποτα αλλο ο Sproxe Garsia ειναι και μπαν ;) δικαιολογημενα ενίσταται![]()
![]()
Ας ενίσταται όσο θέλει, μαζί του είμαστε!Έχω και κάτι ψήφους που μου περισσεύουν μέχρι τους 16 αλλά και πάλι δεν του δίνω τίποτα! :S :S :S