Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.164
- Πόντοι
- 2.606
Εμενα δε με ψηφισες ρε μουνακι;
να ψηφίσω θείο?
έχω 16 ολόκληρες!
να ψηφίσω θείο?
έχω 16 ολόκληρες!
Τζωνυ δεν πας να σπρωξεις την Φώφη; θα σου κάτσει σίγουρα.....
Έχεις ήδη γαμήσει 35 κωλαράκια! Το δικό μου είναι παρθένο και έτσι σκοπεύω να μείνει!Εμενα δε με ψηφισες ρε μουνακι;
Έχεις ήδη γαμήσει 35 κωλαράκια! Το δικό μου είναι παρθένο και έτσι σκοπεύω να μείνει!
πολλα δεν ειναιΈχεις ήδη γαμήσει 35 κωλαράκια! Το δικό μου είναι παρθένο και έτσι σκοπεύω να μείνει!
σιδερο στην μεση σου φιλεΡε μην τα λες ολα, αυτοι εδω ειναι κουσκουσιαρηδες.
Και δεν φροντισες να εχεις τουλάχιστον ξανθια μαζι σου;;;Στεκα ειμαι σαντορινη τωρα
Ασχετο με το νημα αλλα για μυκονο σαντορινη γευμα/ποτο μονο σε πενταστερα τυπου cavo tagoo. Παντου σου πιανουν τον κωλο τουλαχιστον να αξιζει.
Μην ανγχωνεσαι μικρη μπαρου
Θα σε βγαλουν μις μ@λακω
ειχε πολυ ρευμα ;) 10 μποφόρ και βάλεΤύπε steka τον Sproxe Garcia γιατί τον έβαλες; αφού είναι Μπαν!
Σε αυτή τη φάση που είναι χαλαρή , κάποιοι υποψήφιοι κάνουν μαγκίτσες και ...τακουνάκια για να εντυπωσιάσουν διότι το έχουν δει σαν "τεστ δημοφιλίας"..πολλα δεν ειναι
σιδερο στην μεση σου φιλε
εχω αλλη αποψη για ολο αυτο αν και φετος εχω την περθενικη μου συμμετοχή ακομη και να προχωρουσα μεχρι τελους και να καταφερνα να κατακτησω το στέμμα θεωρω πως ολο αυτο εχει σαν βαση το χιουμορ ;) τωρα οποιος το βλεπει αλλιως με γεια του και χαρα του δυστυχώς απο τα λιγα πραγματα που μας εμειναν στην ζωη ειναι το και το γελιοΣε αυτή τη φάση που είναι χαλαρή , κάποιοι υποψήφιοι κάνουν μαγκίτσες και ...τακουνάκια για να εντυπωσιάσουν διότι το έχουν δει σαν "τεστ δημοφιλίας"..
Στις επόμενες φάσεις όμως που η μπάλα καίει , οι κώλοι σφίγγουν !!!!
Στεκα ειμαι σαντορινη τωρα
Ασχετο με το νημα αλλα για μυκονο σαντορινη γευμα/ποτο μονο σε πενταστερα τυπου cavo tagoo. Παντου σου πιανουν τον κωλο τουλαχιστον να αξιζει.
Τύπε steka τον Sproxe Garcia γιατί τον έβαλες; αφού είναι Μπαν!
Φιλε κι εμενα παρθενικη συμμετοχη και πληρης αποτυχια. Μονο 7 ψηφους μαζεψα. Ελπιζω του χρονου να μπορεσω να προχωρησω κι εγω εστω ενα σκαλι πιο πανω.εχω αλλη αποψη για ολο αυτο αν και φετος εχω την περθενικη μου συμμετοχή ακομη και να προχωρουσα μεχρι τελους και να καταφερνα να κατακτησω το στέμμα θεωρω πως ολο αυτο εχει σαν βαση το χιουμορ ;) τωρα οποιος το βλεπει αλλιως με γεια του και χαρα του δυστυχώς απο τα λιγα πραγματα που μας εμειναν στην ζωη ειναι το και το γελιο