iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.748
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε ο πουσης δεν ειναι τοσο μαλακας φετος, μπορεις να αλλαξεις και μια κουβεντα
Ωριμασε νομιζω :S
Τυπε τον ωριμασαν οι τιτλοι πιστευεις
Τυπε ο πουσης δεν ειναι τοσο μαλακας φετος, μπορεις να αλλαξεις και μια κουβεντα
μια φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...Τυπε ο πουσης δεν ειναι τοσο μαλακας φετος, μπορεις να αλλαξεις και μια κουβεντα
μια φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...![]()
![]()
και 2 φορές εστεμμένος mr malakas...![]()
![]()
![]()
Τυπε τον ωριμασαν οι τιτλοι πιστευεις:S :S :S
Ωστόσο συνεχίζει να λέει ουρανομήκεις μαλακίες για όλα τα άλλα θέματα... :STo banned τον ωρίμασε όταν έβριζε τον Μαρινάκη.
Μετά από 1000 παρακάλια ξαναμπήκε με τον όρο να μην λέει μαλακίες για Μαρινάκη - Ολυμπιακό.
Ωστόσο συνεχίζει να λέει ουρανομήκεις μαλακίες για όλα τα άλλα θέματα... :S
Καλα ρε τυποι, μια γυναικα εχει το σαιτ και πατε να τη βγαλετε Mr Malaka;
αδιαφιλονίκητο φαβορί ;) ποιος μπορει να τον κοντραρει αληθειαμια φορά μαλάκας πάντα μαλάκας...![]()
![]()
και 2 φορές εστεμμένος mr malakas...![]()
![]()
![]()
Στην φάση των ομίλων θα περάσουν οι 28 πρώτοι, καθώς και 4 διακεκριμένοι παίκτες του αθλήματος.
Στην φάση των ομίλων χωρίς αγώνα περνάνε οι:
1 pussy wagon 1os MR MALAKAS 2018
2 το πουλί 2os MR MALAKAS 2018
3 Peter Van Norden 3os MR MALAKAS 2018
4 Picker 1os MR MALAKAS 2016
Σε ξαναρωτησα και πέρσι αλλά δεν μου απάντησες ρε Στέκα. Εμείς οι υπόλοιποι, είμαστε καλύτεροι, ή χειρότεροι μαλακές από τον πρώτο;![]()
Άρα είμαι χειρότερος; :SΤι θες να μάθεις τύπε; σύγκρινε τον εαυτό σου με τον δις κυπελλούχο μαλάκα πουσι, θεωρείς ότι είσαι καλύτερος μαλάκας απ' αυτόν;;;
Η ψηφοφορία λέει πως όχι, αν πιστεύεις κάτι άλλο πάω πάσο...
Άρα είμαι χειρότερος; :S![]()
Τι λες ρε παιδί; Θα είμαστε χειρότεροι μαλακές, από τον νικητή;Αν κερδίσεις τον τίτλο - που δεν το βλέπω - τι θα είσαι σε σχέση με τον νικητή;