Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αναφερθηκε για ΤΩΡΑ και εστειλε φωτο ΤΩΡΙΝΗ. αλλο χρωμα μαλλιά γκομενα ειπε και αλλο ειχε η γκομενα διπλα τουΠαιζει να γαμαει και μελαχρινη και ξανθια...??!!??
αναφερθηκε για ΤΩΡΑ και εστειλε φωτο ΤΩΡΙΝΗ. αλλο χρωμα μαλλιά γκομενα ειπε και αλλο ειχε η γκομενα διπλα τουΠαιζει να γαμαει και μελαχρινη και ξανθια...??!!??
ήταν ξανθιά προς μελαχρινή,κοντή προς ψηλή,παχιά προς αδύνατη...τι δεν καταλαβαίνετε?αναφερθηκε για ΤΩΡΑ και εστειλε φωτο ΤΩΡΙΝΗ. αλλο χρωμα μαλλιά γκομενα ειπε και αλλο ειχε η γκομενα διπλα του
αλλωστε αυτο ειναι ενα λαθος που θα μπορουσε να κανει ο καθεναςαναφερθηκε για ΤΩΡΑ και εστειλε φωτο ΤΩΡΙΝΗ. αλλο χρωμα μαλλιά γκομενα ειπε και αλλο ειχε η γκομενα διπλα του
αναφερθηκε για ΤΩΡΑ και εστειλε φωτο ΤΩΡΙΝΗ. αλλο χρωμα μαλλιά γκομενα ειπε και αλλο ειχε η γκομενα διπλα του
Εαν εχεις αρχιδια και ο ιδιος, θα εβαζε τον ευατο του στην επιτιμη θεση του μαλακα ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ και μετα θα ξεκιναγε την διαδικασια.
ΥΓ να ξεκαθαρισω οτι κρινω τον συγκεκριμενο ΚΛΩΝΟ που ξεκινησε την ψηφοφορια.
φετος θα εχεις μεγαλη κοντρα απο ακαποειρατι μαλακας ειμαι ξεχασα να ψηφισω τον στεκα
αφαιρεση ψηφου και παλι απο την αρχη τωρα . θα πρεπει να δω ποιον δεν θα ψηφισω γιατι παντα ριχνω ολες τις ψηφους
λογικα θα βγαλω το φιλο μου το γασπαρη
σορρυ γασπαρη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ο διαγωνισμος περιφρουρειται απο το αγρυπνο ματι του ενοπλου λαου
αν υπαρξουν υποψιες για τυχον νοθειες ο διαγωνισμος θα συνεχισει απο το θρεντ που εχει φτιαχτει για τετοιες περιπτωσεις και το εχετε στηριξει ολοι
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1470]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1470[/url]
τα παραπονα σας μπορειται να τα γραφετε εδω και αν γινει μαλακια απο τον στεκα θα συνεχισει ο διαγωνισμος καθως θα του τον παρουμε μεσα απο τα χερια
ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ 2017 ΛΑΜΟΓΙΟ
υπενθυμιζω
μιστερ μαλακας 2017 στουκας 72
μιστερ μαλακας 2018 στουκας 72
και τωρα ενα συνθημα που ολους μας ενωνει
σπαμε στεκες και μπιλιαρδα γομες τσοχες και δοκαρια
και τον στουκα τον πεταμε στου καιδα τη πηγαδα
σπαμε στεκες εε
σπαμε στεκες οο
τα παραπονα σας εδω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1470]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1470[/url]
οι ΓΥΜΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ
Εγω παντως δεν σε ψηφισα παροτι τα λεγαμε στα αθλητικα
εγω και οι 26 κλωνοι μου.
τι θες?
τι λογια ειναι αυτα?Θα σας γαμησω εναν εναν.
τι μαλακας ειμαι ξεχασα να ψηφισω τον στεκα
εβαλες τον τιτλο buefa πανω στο θρεντ σου γιατι??
φετος θα εχεις μεγαλη κοντρα απο ακαποειρα
αν και πιστευω οσο οδευουμε προς τα πλει οφφ μπορεις να τα κανεις πουτανα και να βγεις παλι με σταλινικα ποσοστα