You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 224K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε νομιζω φετος ειναι η χρονια σουΗ ψηφοφορια αντικατοπτριζει τις εκλογες
Ψοφονδ πρωτη
Και ανασταση της πασοκαρας
εισαι πιο μαλακας απο ποτε
και γι αυτο εχεις φοβερο ρευμα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
απλως η μαλακια σε εχει χτυπήσει στο κεφαλι γερα. Μπορει να φταιει και ο καλοκαιρινος ηλιος που εκει ψηλα που πετας βαραει περισσοτερο. Παιδια μου στελνει μηνυμα οτι γαμαει ξανθουλα και στο καπακι μου στελνει φωτογραφια με μια μελαχροινηΗ ψηφοφορια αντικατοπτριζει τις εκλογες
Ψοφονδ πρωτη
Και ανασταση της πασοκαρας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Δηλαδη μπορει ο κυβερνήτης να του πει να πατησει το κιτρινο κουμπι κι αυτός να πατησει το μαυρο. Αλίμονο.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
και ο καλυτερος ψευτης καποια στιγμη κανει λαθοςαπλως η μαλακια σε εχει χτυπήσει στο κεφαλι γερα. Μπορει να φταιει και ο καλοκαιρινος ηλιος που εκει ψηλα που πετας βαραει περισσοτερο. Παιδια μου στελνει μηνυμα οτι γαμαει ξανθουλα και στο καπακι μου στελνει φωτογραφια με μια μελαχροινη
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Θα περίμενα μια φιλική αντιμετώπιση σχετικά με τον acapoeira στα πλαίσια του αντι-πικερισμού που διακρίνει και τους δυο σαςαπλως η μαλακια σε εχει χτυπήσει στο κεφαλι γερα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ψευτης δεν ειναι. Μαλακας ειναι. Ψευτης θα ηταν αν δεν ειχε την γκομενα. Εδω βγαινει φωτο με την γκομενα κανονικα και απο τον ενθουσιασμο του αντι να γραψει ρωσιδα γράφει ξανθουλακαι ο καλυτερος ψευτης καποια στιγμη κανει λαθος
Απο τον ενθουσιασμό του μη πατησει αντι για φρενο γκαζι και στουκαρει. Οχι πως δεν το εχει κανει στο παρελθόν αλλα αλλο με αμάξι αλλο με αεροπλάνο θα παρει πολλες ψυχες στο λαιμο του.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Φετος Acapoeira φαβορι!!!
Δυνατος κωτσονατος στρωτος μαλακας! Αξιος να γινει κατοχος του πολυποθητου τιτλου!!!
Δυνατος κωτσονατος στρωτος μαλακας! Αξιος να γινει κατοχος του πολυποθητου τιτλου!!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
τυπε νομιζω φετος ειναι η χρονια σου
Τύπε στην φαση των ομιλων θα εισαι και εσύ μεσα...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
τυπε νομιζω φετος ειναι η χρονια σου
O μεγαλυτερος φασιστομαλακας ολων των εποχων...στηριζω Ακαποτειρα. :S :S :S
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Η μαλακία του Άκα είναι πως εκτίθεται πολύ στο site! Παραπάνω απ' όσο χρειάζεται!ψευτης δεν ειναι. Μαλακας ειναι. Ψευτης θα ηταν αν δεν ειχε την γκομενα. Εδω βγαινει φωτο με την γκομενα κανονικα και απο τον ενθουσιασμο του αντι να γραψει ρωσιδα γράφει ξανθουλα
Απο τον ενθουσιασμό του μη πατησει αντι για φρενο γκαζι και στουκαρει. Οχι πως δεν το εχει κανει στο παρελθόν αλλα αλλο με αμάξι αλλο με αεροπλάνο θα παρει πολλες ψυχες στο λαιμο του.
Ο nucti και ο T.Lee ήταν πιο ορθολογικές παρουσίες που μοίραζαν τάπες ΟΛΚΗΣ στα αριστερα σκουπίδια!
Καλό είναι να απέχει απο τις προσωπικές αναφορές διότι δίνουν πάτημα σε ζηλόφθονους και φασιστοαριστερούς!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω τον βλεπω 6 μαλλον δεν μετρησες καλα. Και λίγα ειναι για τα τρολαρισματα του.ο Souκer ειναι τριτος....
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
ναι συγνωμη ...6ος ειναιεγω τον βλεπω 6 μαλλον δεν μετρησες καλα. Και λίγα ειναι για τα τρολαρισματα του.
απλως η μαλακια σε εχει χτυπήσει στο κεφαλι γερα. Μπορει να φταιει και ο καλοκαιρινος ηλιος που εκει ψηλα που πετας βαραει περισσοτερο. Παιδια μου στελνει μηνυμα οτι γαμαει ξανθουλα και στο καπακι μου στελνει φωτογραφια με μια μελαχροινη
Παιζει να γαμαει και μελαχρινη και ξανθια...??!!??
Προς ενημέρωση το σάιτ δεν έχει κλώνους!!!
Οχι βεβαια!!!!!
Ποιοοοοοοος ειπε το αντιθετο????????
Η μαλακία του Άκα είναι πως εκτίθεται πολύ στο site! Παραπάνω απ' όσο χρειάζεται!
Ο nucti και ο T.Lee ήταν πιο ορθολογικές παρουσίες που μοίραζαν τάπες ΟΛΚΗΣ στα αριστερα σκουπίδια!
Καλό είναι να απέχει απο τις προσωπικές αναφορές διότι δίνουν πάτημα σε ζηλόφθονους και φασιστοαριστερούς!
Αυτος εχει αρχιδια και στηριζει τις αποψεις του. μαγκια του και -ενδεχομενως- το πληρωνει.
Για τους αλλους 2 μην μιλας, ο καθενας κανει πως το θελει.
Εσυ εισαι αυτος που σκυβει πισω απο τον καβγα και χτυπαει μουλωχτα απο πισω.
εχεις αρχιδια ρε? ή εισαι ολος ενα -μόνον- αρχίδι?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Πάμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον άνθρωπο που είναι ιδανικός για τον τίτλο!!!!
Τον έναν και μοναδικό acapoeira!!!!!!
[move]a c a p o e i r a!!!!!![/move]
Τον έναν και μοναδικό acapoeira!!!!!!
[move]a c a p o e i r a!!!!!![/move]
Ο ακαπο παει σφαιρα.
Ομωςςςςς... διαφωνω εντελως να στρεφεται "μια παρεα" κατα ενος "ευκολου" στοοχου για να αισθανθει διακαιωμενη ή δυνατη.
Δεν μου αρσει καθολου αυτου του ειδους η "ψηφοφορια" και παροτι μπηκα στον πειρασμο , δεν θα ηθελα να συμμετεχω και να ψηφισω (δεν ψηφισα ουτε αλλες χρονιες)
Ειναι ανιμαλιστικη συμπεριφορα και δεν εχω μπει εδω για να δημιουργω και σιγονταρω τετοιες οργανωμενες επιθεσεις κατα του "πιο αδυναμου".
Θα ψηφιζα με κλειστα τα ματια τον ακαπο για πολλους λογους , αλλα αυτον και οποιον αλλον εκτιθεται στην κορυφη της λιστα (1,2,3) τους μεταφερω την αμεριστη συμπαθεια μου για εναν "διαγνωνισμο" που εστησε ενας πενταμαλακας βγαλμενο απο την πενταμαλακισμενη του κούτρα. Δεν τον ξερω , αλλα απο αυτο και μονο ο χαρακτηρισμος μου ειναι (και) λιγος.
Εαν εχεις αρχιδια και ο ιδιος, θα εβαζε τον ευατο του στην επιτιμη θεση του μαλακα ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ και μετα θα ξεκιναγε την διαδικασια.
Αλλα απο πενταμαλακες τι να περιμενει κανεις?
Νομιζετε ειχε το τοσο δα μυαλο ή τσίπα, που απαιτειται να σκεφτει κατι τοοοοοσο πολυπλοκο?
ΥΓ να ξεκαθαρισω οτι κρινω τον συγκεκριμενο ΚΛΩΝΟ που ξεκινησε την ψηφοφορια. τα παρακλωναρια του μπορει να εχουν να επιδειξουν αριστη ή καλη συμπεριφορα. Το καθε username ομως κρινεται αποκλειστικα απο τα δικα του πεπραγμενα και γραφομενα.... οι αλλοι κλωνοι του μπορει να εχουν εντελως αλλη εικονα.
Ομωςςςςς... διαφωνω εντελως να στρεφεται "μια παρεα" κατα ενος "ευκολου" στοοχου για να αισθανθει διακαιωμενη ή δυνατη.
Δεν μου αρσει καθολου αυτου του ειδους η "ψηφοφορια" και παροτι μπηκα στον πειρασμο , δεν θα ηθελα να συμμετεχω και να ψηφισω (δεν ψηφισα ουτε αλλες χρονιες)
Ειναι ανιμαλιστικη συμπεριφορα και δεν εχω μπει εδω για να δημιουργω και σιγονταρω τετοιες οργανωμενες επιθεσεις κατα του "πιο αδυναμου".
Θα ψηφιζα με κλειστα τα ματια τον ακαπο για πολλους λογους , αλλα αυτον και οποιον αλλον εκτιθεται στην κορυφη της λιστα (1,2,3) τους μεταφερω την αμεριστη συμπαθεια μου για εναν "διαγνωνισμο" που εστησε ενας πενταμαλακας βγαλμενο απο την πενταμαλακισμενη του κούτρα. Δεν τον ξερω , αλλα απο αυτο και μονο ο χαρακτηρισμος μου ειναι (και) λιγος.
Εαν εχεις αρχιδια και ο ιδιος, θα εβαζε τον ευατο του στην επιτιμη θεση του μαλακα ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ και μετα θα ξεκιναγε την διαδικασια.
Αλλα απο πενταμαλακες τι να περιμενει κανεις?
Νομιζετε ειχε το τοσο δα μυαλο ή τσίπα, που απαιτειται να σκεφτει κατι τοοοοοσο πολυπλοκο?
ΥΓ να ξεκαθαρισω οτι κρινω τον συγκεκριμενο ΚΛΩΝΟ που ξεκινησε την ψηφοφορια. τα παρακλωναρια του μπορει να εχουν να επιδειξουν αριστη ή καλη συμπεριφορα. Το καθε username ομως κρινεται αποκλειστικα απο τα δικα του πεπραγμενα και γραφομενα.... οι αλλοι κλωνοι του μπορει να εχουν εντελως αλλη εικονα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 8K
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?