Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Μη φοβού...η δολιοφθορεας η φαντασμα πουτσα....
κανει μαγια στο νημα με τους παππουδες :S :S :S
Μη φοβού...η δολιοφθορεας η φαντασμα πουτσα....
κανει μαγια στο νημα με τους παππουδες :S :S :S
Τα στρατοπεδα στον ομιλο ειναι 2: ΕΓΩ και ο ντιγκγουιντ που γραφει και βριζει με κλωνους με τις ευλογιες του Αντισθενη.
Παιδιά είσαστε εκτός θέματος, εδώ συζητάμε για τον τίτλο του μίστερ για φετο, δεν είναι εδώ πεδίο αντιπαράθεσης για τις σεξουαλικες μας προτιμήσεις :S
Τα παίζουν όλα για όλα για την πρόκρισηΤύπε εδώ παίζονται τα πάντα και για αυτό βγαίνουν πολλά στην φόρα, ο τίτλος είναι βαρύς αλλά όχι και τόσο ελκυστικός.
Γλειφεις το κατακαθι του σαιτ γιατι εισαι ανικανος να με αντιμετωπισεις μονος σου.
Ολο το σαιτ γελαει με τη δικαιολογια που εδωσες οτι πλακωνοσουνα με την προικισμενη Δεσποινα οντας απλως "περαστικος απο το 99". Λες και ειναι φυσιολογικο απο οποιο σπιτι περναμε να μπαινουμε να μας ριξουν κι εναν πουτσο!
Οταν σε βλεπουν να υπερασπιζεις το κατακαθι που πληρωνεται απο τους ιδιοκτητες οικων για να εξυπηρετει τα συμφεροντα τους, καταλαβαινουν οτι εκτος απο πουστης στο σωμα εισαι και 100% πουστης στην ψυχη.
Εδω ειμαστε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=678504;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τα παίζουν όλα για όλα για την πρόκριση
προεδρε με τον αλλο που ειναι στην δεθ και το παιζει πρωθυπουργος μηπως θα ηταν σωστο να τον ανακηρυξεις επιτιμο του σαιτ να μην νοιωθεις μοναξια;
χαχα,γαμαω πολύ λέει ο .στεκα προσπαθησε πιο πολυ γραφε μαλακιες μηπως και πας κατευθειαν τελικο. κι οταν βρισκω χρονο θα ριχνω μια ματια να βλεπω πως τα πας. δεν εχω και πολυ χρονο ν ασχολουμε με τις σου γιατι γαμαω πολυ κι ας μη με λενε κορκολη, εδω στο νησι. σε θελω τελικο να νασος αυνανιαδης :S :S να γινει μαχη
στεκα προσπαθησε πιο πολυ γραφε μαλακιες μηπως και πας κατευθειαν τελικο. κι οταν βρισκω χρονο θα ριχνω μια ματια να βλεπω πως τα πας. δεν εχω και πολυ χρονο ν ασχολουμε με τις σου γιατι γαμαω πολυ κι ας μη με λενε κορκολη, εδω στο νησι. σε θελω τελικο να νασος αυνανιαδης :S :S να γινει μαχη
ο καιρος ειναι καλος και το νησι αν και δεν εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη, εχει καποια αξιογαμητα μουνακια που πολλα ειναι μονα και θελουν τον αλεκο τους
στις λιγες μερες που βρισκομαι εδω γαμησα ηδη μια αλλοδαπη και αποψε εχω ραντεβου με μια χοντρουλα ελληνιδα. θα την παω για ψαρι και μετα οσο εσεις ο αλεκος γαμει
αν κανω καιρο να γραψω στο σαη θα ειναι γιατι εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα. μπανιο, πεζοπορια, καφε, φαγητο, διαβασμα, και φυσικα σεξ πολυ σεξ λεμε
στεκα προσπαθησε πιο πολυ γραφε μαλακιες μηπως και πας κατευθειαν τελικο. κι οταν βρισκω χρονο θα ριχνω μια ματια να βλεπω πως τα πας. δεν εχω και πολυ χρονο ν ασχολουμε με τις σου γιατι γαμαω πολυ κι ας μη με λενε κορκολη, εδω στο νησι. σε θελω τελικο να νασος αυνανιαδης :S :S να γινει μαχη
ο καιρος ειναι καλος και το νησι αν και δεν εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη, εχει καποια αξιογαμητα μουνακια που πολλα ειναι μονα και θελουν τον αλεκο τους
στις λιγες μερες που βρισκομαι εδω γαμησα ηδη μια αλλοδαπη και αποψε εχω ραντεβου με μια χοντρουλα ελληνιδα. θα την παω για ψαρι και μετα οσο εσεις ο αλεκος γαμει
αν κανω καιρο να γραψω στο σαη θα ειναι γιατι εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα. μπανιο, πεζοπορια, καφε, φαγητο, διαβασμα, και φυσικα σεξ πολυ σεξ λεμε
Επίσης ιστορικά παρατηρείται το φαινόμενο αρκετά μέλη να μην μετέχουν με ποστς στην προκριματική φάση, προκειμένου να αποφύγουν την ψήφο σας. Η γλώσσα τους λύνεται αμέσως όταν αποκλειστούν και τους φύγει το άγχος.... Ίσως αξίζει να εντοπίσετε τέτοιους παίκτες και να τους τιμήσετε με την ψήφο σας.