iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
με τοσους κλωνους που εχει ο ντοπας-πενταγιωτης θα ξεχασε τους κωδικους τυπε για να ψηφισει :S :S :S
Τυπε δε νομιζω , αργα η γρηγορα θα εκδηλωθει. :S :S :S
με τοσους κλωνους που εχει ο ντοπας-πενταγιωτης θα ξεχασε τους κωδικους τυπε για να ψηφισει :S :S :S
Προς το παρον ειστε σε διαφορετικούς ομίλους
pussy wagon
pentagiotissa
το πουλί
Peter Van Norden
acapoeira
Digweed
iakovos
mpouxos
Γλειφεις το κατακαθι του σαιτ γιατι εισαι ανικανος να με αντιμετωπισεις μονος σου.κορυφη ηταν ο ντιγκος.
ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του δεν εισαι.
κ το ξερεις.
σκασε βλημα...σε σκουπιαδιαζω κ ετσι ,χωρις να εχω την αναγκη κανενος...το εχω αποδειξει απο τα μεσα καλοκαιριου τωρα που ξυνεσαι στην γκλιτσα μου...Γλειφεις το κατακαθι του σαιτ γιατι εισαι ανικανος να με αντιμετωπισεις μονος σου.
Ολο το σαιτ γελαει με τη δικαιολογια που εδωσες οτι πλακωνοσουνα με την προικισμενη Δεσποινα οντας απλως "περαστικος απο το 99". Λες και ειναι φυσιολογικο απο οποιο σπιτι περναμε να μπαινουμε να μας ριξουν κι εναν πουτσο!
Οταν σε βλεπουν να υπερασπιζεις το κατακαθι που πληρωνεται απο τους ιδιοκτητες οικων για να εξυπηρετει τα συμφεροντα τους, καταλαβαινουν οτι εκτος απο πουστης στο σωμα εισαι και 100% πουστης στην ψυχη.
Το εχει αποδειξει λεει... Που περιμενε να μου την πεσουν Αγιος Τζιμυ Τζιμ Μπιγκ Νικ Ακαποειρα καθυστερημενος Γασπαρης κ δε θυμαμαι ποιος αλλος για να τολμησει να μου απευθυνει το λογο! Μεχρι τοτε με εβλεπε ον λαιν κ εξαφανιζοταν. Δεν υπαρχει ποστ σου προς το προσωπο μου. Οταν εγραφα σπαμ περιμενες να κανω λογκ αουτ για να γραψεις. Πριν λιγες μερες εγλειφες αγιο που σε ειπε πουστρακι... Ρε ντιμιτς αγορι μου ελεος! Και μονος σου διαπιστωνεις οτι εισαι 100% πουστης στην ψυχη. Δεν εχω αδικο.σκασε βλημα...σε σκουπιαδιαζω κ ετσι ,χωρις να εχω την αναγκη κανενος...το εχω αποδειξει απο τα μεσα καλοκαιριου τωρα που ξυνεσαι στην γκλιτσα μου...
ρε βαν παρτον,παρε τα χαπια σου ημαρτον...χα,χα////Το εχει αποδειξει λεει... Που περιμενε να μου την πεσουν Αγιος Τζιμυ Τζιμ Μπιγκ Νικ Ακαποειρα καθυστερημενος Γασπαρης κ δε θυμαμαι ποιος αλλος για να τολμησει να μου απευθυνει το λογο! Μεχρι τοτε με εβλεπε ον λαιν κ εξαφανιζοταν. Δεν υπαρχει ποστ σου προς το προσωπο μου. Οταν εγραφα σπαμ περιμενες να κανω λογκ αουτ για να γραψεις. Πριν λιγες μερες εγλειφες αγιο που σε ειπε πουστρακι... Ρε ντιμιτς αγορι μου ελεος! Και μονος σου διαπιστωνεις οτι εισαι 100% πουστης στην ψυχη. Δεν εχω αδικο.
Καλα και οι πουτσες αδιαφορες λες οτι σου ειναι αλλα συνεχεια στα δωματια του 99 καταληγεις.ρε βαν παρτον,παρε τα χαπια σου ημαρτον...χα,χα////
στα παπαρια μου σε ειχα γραμμενο κ αν δεν εμπαινες σφηνα στο τσατ να πετας σποντες ακομη εκει θα σε ειχα γραμμενο...δεν θα ασχολιομουνα με την παρτυ σου,γτ μου εισαι γενικα αδιαφορος...
εσυ εισαι 100% πουστης στην ψυχη ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ καθοτι γαμιεσαι απο τον κωλο. δυνατος πουτσος η βικυ και τα στραπον ζητας αχοραταγα μωρη λυσσαρα πουστρα χαχαχαχαΤο εχει αποδειξει λεει... Που περιμενε να μου την πεσουν Αγιος Τζιμυ Τζιμ Μπιγκ Νικ Ακαποειρα καθυστερημενος Γασπαρης κ δε θυμαμαι ποιος αλλος για να τολμησει να μου απευθυνει το λογο! Μεχρι τοτε με εβλεπε ον λαιν κ εξαφανιζοταν. Δεν υπαρχει ποστ σου προς το προσωπο μου. Οταν εγραφα σπαμ περιμενες να κανω λογκ αουτ για να γραψεις. Πριν λιγες μερες εγλειφες αγιο που σε ειπε πουστρακι... Ρε ντιμιτς αγορι μου ελεος! Και μονος σου διαπιστωνεις οτι εισαι 100% πουστης στην ψυχη. Δεν εχω αδικο.
καλα,τωρα που θα πας Αθηνα να πας να ρουφηξεις καμμια ψωλη στο Αγκυρας 1...Καλα και οι πουτσες αδιαφορες λες οτι σου ειναι αλλα συνεχεια στα δωματια του 99 καταληγεις.
μια φωνη της λογικης επιτελους...Παιδιά είσαστε εκτός θέματος, εδώ συζητάμε για τον τίτλο του μίστερ για φετο, δεν είναι εδώ πεδίο αντιπαράθεσης για τις σεξουαλικες μας προτιμήσεις :S
Είναι όντως γυναίκα πιστεύειςη πενταγιοτισσα πάει να σπάσει το φράγμα των 100
γυρευε τι έχει κανει εδω μέσα
θα εχει απιστευτη πλάκα να βγει μιστερ μαλακας γυναικα πάντως
:Sμια φωνη της λογικης επιτελους...
πουτσα εναν dionisis lampakis τον ξερεις? :S :S :S
Όχι τι είναι αυτός?πουτσα εναν dionisis lampakis τον ξερεις? :S :S :S
η δολιοφθορεας η φαντασμα πουτσα....Όχι τι είναι αυτός?