jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Γαμάω το πουτανακι μας την Φωφη χωνυ... Άλλοτε την κρεπεδιαζω και άλλοτε τα καταπίνει....
για να λες τετοιες εχεις φυγει απο τον υπερ και εχεις παει στο τιτανιο
Γαμάω το πουτανακι μας την Φωφη χωνυ... Άλλοτε την κρεπεδιαζω και άλλοτε τα καταπίνει....
θα βοηθήσει ο πιπαλεκος και ο τσιμυς τσιμ και θα κάνουμε ρελανς τελευταία στιγμή τυπε,λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.τυπε εχει κρυφοφανς τοι ορκακι και σε στηριζουν αλλιως θα προοδευες κι εσυ οπως εμεις :S :S :S εγω ποσες εχω :S :S :S
τυπε που χαθηκες τελειωσαν οι διακοπες? :S :S :Sθα βοηθήσει ο πιπαλεκος και ο τσιμυς τσιμ και θα κάνουμε ρελανς τελευταία στιγμή τυπε,λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.
:S :S :S
Θα δεις την Δευτερα 24/9 κιτρινιαρη τι έκπληξη σε περιμένει......
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Σταμάτα.[/color]
[/quote]
Για όσους ρωτάνε γιατί έφαγα παρατήρηση....
σας γαμαω πατοκορφα και σας γλενταω ρε φτωχομπινεδες ....
ειστε το παιχνιδακι μου ....
ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ !
Απορω γιατι δεν σε μιουταρανε ρε τυπε....ειναι τροπος αυτος να μιλας σε καποιον τοσο γλυκομιλητο;
Εγώ απορώ γιατί δεν τον έκαναν επισκέπτη τύπε.. :S :S :S
Απορω γιατι δεν σε μιουταρανε ρε τυπε....ειναι τροπος αυτος να μιλας σε καποιον τοσο γλυκομιλητο;
Εγώ απορώ γιατί δεν τον έκαναν επισκέπτη τύπε.. :S :S :S
Ελα ντε...οταν το διαβασα τρελαθηκα μεχρι και εγω.Βοθρος ο Στεκας....μποχα και δυσωδια οποτε ανοιγει το στομα του.
Μην ξεχνάς ποιος είμαι τυπε......
Ιδρυτής και Πρόεδρος της BOUEFA
Τύπε μας έχει ξαφνιάσει όλους η πισωπλατη επίθεση που δεχτηκες. Επίθεση εναντίον της BOUEFA, επίθεση εναντίον της δημοκρατίας και τού δημοψήφισματος για τον μίστερΜην ξεχνάς ποιος είμαι τυπε......
Ιδρυτής και Πρόεδρος της BOUEFA
ο καιρος ειναι καλος και το νησι αν και δεν εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη, εχει καποια αξιογαμητα μουνακια που πολλα ειναι μονα και θελουν τον αλεκο τους
στις λιγες μερες που βρισκομαι εδω γαμησα ηδη μια αλλοδαπη και αποψε εχω ραντεβου με μια χοντρουλα ελληνιδα. θα την παω για ψαρι και μετα οσο εσεις ο αλεκος γαμει
αν κανω καιρο να γραψω στο σαη θα ειναι γιατι εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα. μπανιο, πεζοπορια, καφε, φαγητο, διαβασμα, και φυσικα σεξ πολυ σεξ λεμε
ο καιρος ειναι καλος και το νησι αν και δεν εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη, εχει καποια αξιογαμητα μουνακια που πολλα ειναι μονα και θελουν τον αλεκο τους
στις λιγες μερες που βρισκομαι εδω γαμησα ηδη μια αλλοδαπη και αποψε εχω ραντεβου με μια χοντρουλα ελληνιδα. θα την παω για ψαρι και μετα οσο εσεις ο αλεκος γαμει
αν κανω καιρο να γραψω στο σαη θα ειναι γιατι εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα. μπανιο, πεζοπορια, καφε, φαγητο, διαβασμα, και φυσικα σεξ πολυ σεξ λεμε
Τύπε στέκα τι γίνεται μέσα εδώ... γνωρίζεις κάτι? :S :S :S
στηριζω γιοσιμιτσου και αλεκο254 :S :S :S
εχω βιλα και δικο μου εργοστασιο δεν με πιανει εμενα....Να ξερεις οτι ο Γιοκο Τσοκο εχει προβλημα και με τους αστεγους ζητιανους...