Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εμενα με εχει δει απο κοντα ο νασος και ξερω πολλους απο εδω

Επισκέπτης

Τυπε μην καταπινεις αμασητο οτι σερβιρει ο ΤζιμιΤζιμακος...πολλες φορες εχει προσπαθησει να το παιξει οτι ειναι το ταδε μελος ή οτι κρυβεται πισω απο μπαναρισματα κτλ ενω δεν εχει καμμια απολυτως σχεση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Ρε μπρελοκ γιατι δεν εβαλε εσενα ο αρχινοθειας;

Τα ιδια μυαλα εχετε

Ανυπαρκτα

Mέσα στον προηγούμενο όμιλο ήμουν τσωνυ αλλά αποκλείστηκα, δε φτάνω την ουρανομήκη μαλακία σου ούτε στα όνειρά μου.

Επισκέπτης
Ψηφιζουμε μαζικα αυτον που θα λιωσει το παρεακι των (πισω)κολλητων, τους περαστικους απο το 99, τους τρεις τραβελοφυλακες Ντιγκγουιντ, Ντιμιτς, Μπιλλυ13. Δωστε μου τη θεσμικη δυναμη του μρ Μαλακα και θα αλλαξω το σαιτ! Δωστε μου τη δοξα!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ψηφιζουμε μαζικα αυτον που θα λιωσει το παρεακι των (πισω)κολλητων, τους περαστικους απο το 99, τους τρεις τραβελοφυλακες Ντιγκγουιντ, Ντιμιτς, Μπιλλυ13. Δωστε μου τη θεσμικη δυναμη του μρ Μαλακα και θα αλλαξω το σαιτ! Δωστε μου τη δοξα!
δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις για το ξανα-κιτρινισμα του αρχηγου σου.

στα ξεκινηματα του διαγωνισμου κλαψουριζες σαν αγαμητη γκομενιτσα που σε ψηφιζανε,τωρα το αλλαξες το τροπαρι κ καλα....
καλπαζεις επαξια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
Peter Van Norden εναν μαλακα θα εμπιστευτει το σαιτ  ασ γελασουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Ο αρχιμάλαξ του ομίλου κάνει την πάπια.  :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
Ο αρχιμάλαξ του ομίλου κάνει την πάπια.  :S :S

παντως είναι για επιστημονικη ερευνα πως ενας τοσο μαλακας τυπος που λεει τις ιδιες μαλακιες εδώ και μια δεκαετια καταφερνει να κατατροπωνει συνεχως τον ανταγωνισμο στο σαιτ, οπου ξεφυτρωνουν συνεχως νεοι και φρέσκοι μαλακες...ένα τεραστιο ρισπεκτ στον διαχρονικο μαλακα τζωννυ the green guard  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
παντως είναι για επιστημονικη ερευνα πως ενας τοσο μαλακας τυπος που λεει τις ιδιες μαλακιες εδώ και μια δεκαετια καταφερνει να κατατροπωνει συνεχως τον ανταγωνισμο στο σαιτ, οπου ξεφυτρωνουν συνεχως νεοι και φρέσκοι μαλακες...ένα τεραστιο ρισπεκτ στον διαχρονικο μαλακα τζωννυ the green guard  :rockon: :rockon: :rockon:

Τύπε για κάποιους υπάρχει η αμφιβολία μήπως το παίζουν μαλάκες...Για αυτόν δεν υπάρχει καμία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
παντως είναι για επιστημονικη ερευνα πως ενας τοσο μαλακας τυπος που λεει τις ιδιες μαλακιες εδώ και μια δεκαετια καταφερνει να κατατροπωνει συνεχως τον ανταγωνισμο στο σαιτ, οπου ξεφυτρωνουν συνεχως νεοι και φρέσκοι μαλακες...ένα τεραστιο ρισπεκτ στον διαχρονικο μαλακα τζωννυ the green guard  :rockon: :rockon: :rockon:

Κοίτα τι παίζει, ο τύπος είναι αντικείμενο επιστημονικής έρευνας πως παραμένει ακόμα τυφλωμένος πιστός οπαδός του κόμματος αυτού, είναι ένας διαχρονικός και αγέραστος μαλάκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom