Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

Επισκέπτης
ο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει παιδι μου....νου σου....
Τωρα που το πες θα ερθει ο Πιπαλεκος στο παγκακι που κοιμασαι και θα περιμενει να ψοφησεις...

Γιατί τέτοια απαξίωση στον αδερφό θρουμπ τύπε? :- :S :S :S

Του τα χω μαζεμενα του νιμου που δεν με στηριξε οταν αμορφωτο με ανεβαζαν και ντελιβερα με κατεβαζαν... :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
Του τα χω μαζεμενα του νιμου που δεν με στηριξε οταν αμορφωτο με ανεβαζαν και ντελιβερα με κατεβαζαν... :S :S :S
με δικη μου υπουργικη αποφαση ρε ρεντικολο θα παρετε την αυξηση των 70 ευρω ολοι οι ντελιβεραδες και το εκανα για εσενα που ουτε διπλωμα παπιας δεν εχεις...

Επισκέπτης
με δικη μου υπουργικη αποφαση ρε ρεντικολο θα παρετε την αυξηση των 70 ευρω ολοι οι ντελιβεραδες και το εκανα για εσενα που ουτε διπλωμα παπιας δεν εχεις...

Με συγκινησες ρε νιμου...τα πρωτα 70 ευρω θα τα δωσω για στεφανι στη κηδεια σου. :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.945
Πόντοι
24.596
ναι νασο καλα περασα. ηρεμησα και αφησα πισω το αγχος της χρονιας γεμισα μπαταριες που λεμε. γαμησα και μια φιλανδεζα, μια χοντρουλα ελληνιδα κι έναν τραβελο ιταλο. με την ελληνιδα κρατησαμε επαφη θα ξανα βρεθουμε :rockon:  νησια της αγονης γραμμης όπως τα λετε εχουν πολύ <φαι> το σεπτεμβρη αρκει να ξερεις πως να κινησε.
εσυ γαμησες καμια πουτανα το δεκαρικου ? καιρο εχεις να ανεβασεις κριτικη δε σου περισευουν ουτε δεκα ευρα :S :S  ρε καρμιρη ?
Aλεκο ηταν να γυρισεις 04-10.τι παιχτηκε; :S :S :S

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Aλεκο ηταν να γυρισεις 04-10.τι παιχτηκε; :S :S :S

χάλασε ο καιρος νασο είχαμε και τον ζορμπά μην έρθει και δευτερος κι έφυγα δυο μέρες νωρίτερα μην αποκλειστούμε και στο νησι  :undecided: καλα περαμε φυση μπάνια καλο φαγητο γαμήσαμε και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα να ασχολούμαστε με παρασιτα  :S :S :S 

τι λεει θα εισαι στην τετραδα των μαλακιδων 2018 ? εγω σε στηριζω :rockon: :rockon: :rockon:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.238
Πόντοι
2.646
χάλασε ο καιρος νασο είχαμε και τον ζορμπά μην έρθει και δευτερος κι έφυγα δυο μέρες νωρίτερα μην αποκλειστούμε και στο νησι  :undecided: καλα περαμε φυση μπάνια καλο φαγητο γαμήσαμε και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα να ασχολούμαστε με παρασιτα  :S :S :S   

τι λεει θα εισαι στην τετραδα των μαλακιδων 2018 ? εγω σε στηριζω :rockon: :rockon: :rockon:
δεν ήσουν ο  εητζας :effemine: :gay: :gay: :gay: πρεζάκι νεκρός ληστής ρε τρύπια τελικά?
:S  :S :S
Έμαθες και ορθογραφία.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυπε τι παρασιτα,σε κολλησε σκουλαμεντο ο τραβελος που πιπωσες;    :think: :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ο τζονυ ευκολα πρωτος κλπαζει η δευτερη θεση ειναι καλο ματσακι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.