troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
συμφωνω και εγω....οταν ηθελε να παρει μαλιστα το νημα στους παππουληδες εδινε και ενα 50ρικακι στο καθε μελος....Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω!
ειναι ηγετης
συμφωνω και εγω....οταν ηθελε να παρει μαλιστα το νημα στους παππουληδες εδινε και ενα 50ρικακι στο καθε μελος....Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω!
συμφωνω και εγω....οταν ηθελε να παρει μαλιστα το νημα στους παππουληδες εδινε και ενα 50ρικακι στο καθε μελος....
ειναι ηγετης
ο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει παιδι μου....νου σου....Τυπε ποσους παππουδες εχετε στο νημα;Μαζι με σενα τον ετοιμοθανατο....
Τυπε ποσους παππουδες εχετε στο νημα;Μαζι με σενα τον ετοιμοθανατο....
Τωρα που το πες θα ερθει ο Πιπαλεκος στο παγκακι που κοιμασαι και θα περιμενει να ψοφησεις...ο γαιδαρος πριν ψοφησει καυλωνει παιδι μου....νου σου....
Γιατί τέτοια απαξίωση στον αδερφό θρουμπ τύπε? :- :S :S :S
με δικη μου υπουργικη αποφαση ρε ρεντικολο θα παρετε την αυξηση των 70 ευρω ολοι οι ντελιβεραδες και το εκανα για εσενα που ουτε διπλωμα παπιας δεν εχεις...Του τα χω μαζεμενα του νιμου που δεν με στηριξε οταν αμορφωτο με ανεβαζαν και ντελιβερα με κατεβαζαν... :S :S :S
με δικη μου υπουργικη αποφαση ρε ρεντικολο θα παρετε την αυξηση των 70 ευρω ολοι οι ντελιβεραδες και το εκανα για εσενα που ουτε διπλωμα παπιας δεν εχεις...
Με συγκινησες ρε νιμου...τα πρωτα 70 ευρω θα τα δωσω για στεφανι στη κηδεια σου. :S :S :S
Aλεκο ηταν να γυρισεις 04-10.τι παιχτηκε; :S :S :Sναι νασο καλα περασα. ηρεμησα και αφησα πισω το αγχος της χρονιας γεμισα μπαταριες που λεμε. γαμησα και μια φιλανδεζα, μια χοντρουλα ελληνιδα κι έναν τραβελο ιταλο. με την ελληνιδα κρατησαμε επαφη θα ξανα βρεθουμε νησια της αγονης γραμμης όπως τα λετε εχουν πολύ <φαι> το σεπτεμβρη αρκει να ξερεις πως να κινησε.
εσυ γαμησες καμια πουτανα το δεκαρικου ? καιρο εχεις να ανεβασεις κριτικη δε σου περισευουν ουτε δεκα ευρα :S :S ρε καρμιρη ?
μαλλον φαρρυγιτιδα τυπε..δουλεψε αρκετα το εργαλειο της δουλειας του :S :S :SAλεκο ηταν να γυρισεις 04-10.τι παιχτηκε; :S :S :S
Aλεκο ηταν να γυρισεις 04-10.τι παιχτηκε; :S :S :S
δεν ήσουν ο εητζας πρεζάκι νεκρός ληστής ρε τρύπια τελικά?χάλασε ο καιρος νασο είχαμε και τον ζορμπά μην έρθει και δευτερος κι έφυγα δυο μέρες νωρίτερα μην αποκλειστούμε και στο νησι καλα περαμε φυση μπάνια καλο φαγητο γαμήσαμε και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα να ασχολούμαστε με παρασιτα :S :S :S
τι λεει θα εισαι στην τετραδα των μαλακιδων 2018 ? εγω σε στηριζω
δεν ήσουν ο εητζας πρεζάκι νεκρός ληστής ρε τρύπια τελικά?
:S :S :S
Έμαθες και ορθογραφία.
χάλασε ο καιρος νασο είχαμε και τον ζορμπά μην έρθει και δευτερος κι έφυγα δυο μέρες νωρίτερα μην αποκλειστούμε και στο νησι καλα περαμε φυση μπάνια καλο φαγητο γαμήσαμε και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα να ασχολούμαστε με παρασιτα :S :S :S
τι λεει θα εισαι στην τετραδα των μαλακιδων 2018 ? εγω σε στηριζω
τυπε τι παρασιτα,σε κολλησε σκουλαμεντο ο τραβελος που πιπωσες; :S :S :S
τυπε τι παρασιτα,σε κολλησε σκουλαμεντο ο τραβελος που πιπωσες; :S :S :S