Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Έχουν "στεγνά πωπουδακια" όπως είπε η Καγιά.....πουτσα εχει κατι τεμαχια στο σταρ που ζυγιζουν οσο το δεξι κωλομερι της δικιας σου....
Έχουν "στεγνά πωπουδακια" όπως είπε η Καγιά.....πουτσα εχει κατι τεμαχια στο σταρ που ζυγιζουν οσο το δεξι κωλομερι της δικιας σου....
Παλι νοθεια στις εκλογες ρε γαμημενα μουνοσκυλα!!!καθε χρονο τα ιδια!!!!ουτε στο κυργισταν να ειμασταν!!!
Δεν είναι μαλακία. Εάν σε πω "μαλάκα" μπορείς να μου κάνεις μήνυση για εξύβριση. Εάν σε πω "μαλακία ειπες" μπορείς να μου κλάσεις τα μπαλάκια.Ξεμιουταρανε τον Στεκα για 5 λεπτα και εγινε ανατροπη τυπε....
Σε πιστευω τυπε...τετοια μαλακια μονο ο Αλεξ θα μπορουσε να σκεφτει.
και περασε την χοντρη με τιποταΞεμιουταρανε τον Στεκα για 5 λεπτα και εγινε ανατροπη τυπε....
Σε πιστευω τυπε...τετοια μαλακια μονο ο Αλεξ θα μπορουσε να σκεφτει.
Δεν είναι μαλακία. Εάν σε πω "μαλάκα" μπορείς να μου κάνεις μήνυση για εξύβριση. Εάν σε πω "μαλακία ειπες" μπορείς να μου κλάσεις τα μπαλάκια.
Μάθε μπαλιτσα...
Μαλακές ποιοι πέρασαν τελικά? Πικερ και Πενταγιώ? Γιατί δεν μας ενημερωνουν επισημα και αφηνουν να διαρρέουν φήμες?
σ' ωραιοςΔεν σε είπε ψεύτη. Είπε ότι λες ψέματα. Είναι διαφορετικό. Το έχω μάθει από Άλεξ
Θα μας ενημερωσει ο διοργανωτης του διαγωνισμου...ουπς.
Ειπες μαλακες;Μηνυση....
Παει ο διαγωνισμος. Το νημα ανανεωνεται μονο του αυτοματα σαν την Ωρα Ελλαδος παλια.
τυπε καθε χρονο γινεται ολοκληρη διαδικασια επι μηνες για να βγαλει ο στεκας αυτα που ηθελε απο την αρχηΠαλι νοθεια στις εκλογες ρε γαμημενα μουνοσκυλα!!!καθε χρονο τα ιδια!!!!ουτε στο κυργισταν να ειμασταν!!!