Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τώρα το είδα :Sτυπε λες να κανε το κονε με την μπιουτιφουλ χελεν και να ειναι ο λογος που ξεκινησε ο πολεμος :S :S :Sρε νιμου μην απαντας κατευθειαν :S :S :S
Τώρα το είδα :Sτυπε λες να κανε το κονε με την μπιουτιφουλ χελεν και να ειναι ο λογος που ξεκινησε ο πολεμος :S :S :Sρε νιμου μην απαντας κατευθειαν :S :S :S
σε τι σχημα ρε εξυπνακια :S :S :S100mm πτυσιμο ανα τετραγωνικο χλμ στον καθε εναν απο εσας
εσυ που πτυεις που ειχες ξεχασει το ρε νιμου....? τσιμπα τωρα....σε πτυω :S :S :S
δεν εχουν νημα οι μπαχαλακηδες και μαζευονται στους μαλακες :S :S :S
Έχει γαμηθει να φτύνει ο κωλοκαιρος από χτες. Έχω κάτσει δύο μέρες μεσα100mm πτυσιμο ανα τετραγωνικο χλμ στον καθε εναν απο εσας
γιατι ρε μπρο....μας ζηλευουνε?Το νήμα των μπαχαλάκηδων δεν άντεξε ούτε τρία νανοσεκόντ.... :S :S :S
τυπε ξαναδοκιμασε να βαλω χρονομετρο..... :S :S :SΤο νήμα των μπαχαλάκηδων δεν άντεξε ούτε τρία νανοσεκόντ.... :S :S :S
τυπε δεν το ξεχασα..καποιος το βγαλε απο το αβαταρ του σαη..στη θεση εχει κενο..με δολια μεσα προσπαθουν να με απαξιωσουν :S :S :Sεσυ που πτυεις που ειχες ξεχασει το ρε νιμου....? τσιμπα τωρα....
ο αρνιακος προεβλεψε μαγιο και 35 βαθμους την αλλη εβδομαδαΈχει γαμηθει να φτύνει ο κωλοκαιρος από χτες. Έχω κάτσει δύο μέρες μεσα
βγες τις νυχτες ρε :S :S :SΈχει γαμηθει να φτύνει ο κωλοκαιρος από χτες. Έχω κάτσει δύο μέρες μεσα
καλυτερα ρε θα μπαχαλευουμε παντουγιατι ρε μπρο....μας ζηλευουνε?
Να ανοίξουμε ένα νήμα με σοβαρό τίτλο (π.χ. η κλιματική αλλαγή, η σχέση κράτους και εκκλησίας) για να μη δίνουμε στόχο...και το μπαχαλευουμε μέσα μεταΤο νήμα των μπαχαλάκηδων δεν άντεξε ούτε τρία νανοσεκόντ.... :S :S :S
γιατι ρε μπρο....μας ζηλευουνε?
τελεια ιδεα πουτσαΝα ανοίξουμε ένα νήμα με σοβαρό τίτλο (π.χ. η κλιματική αλλαγή, η σχέση κράτους και εκκλησίας) για να μη δίνουμε στόχο...και το μπαχαλευουμε μέσα μετα
Είμαι πολύ δυνατόςτελεια ιδεα πουτσα
Να ανοίξουμε ένα νήμα με σοβαρό τίτλο (π.χ. η κλιματική αλλαγή, η σχέση κράτους και εκκλησίας) για να μη δίνουμε στόχο...και το μπαχαλευουμε μέσα μετα
Θα πρέπει να αναπτύξουμε το αντάρτικο. Είναι απαράδεκτο να μην μας αφήνουν να τα κάνουμε όλα πουταναΕίσαι πολύ προχώ ρε Πούτσα.
αργα και μεθοδικα....σαν την μαφια...Θα πρέπει να αναπτύξουμε το αντάρτικο. Είναι απαράδεκτο να μην μας αφήνουν να τα κάνουμε όλα πουτανα
:S :S :Sαργα και μεθοδικα....σαν την μαφια...
θα δωροδοκισουμε,θα απειλησουμε και στην εσχατη μερικα τσιμεντοματα στο λιμανι...