ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
ολοι οι λαοι α κατι καοκο και κατι καλο εχουνε. Απλως η επιλογη γινεται απο τον αλο πως θα προχωρησει μια χωρα.
ενταξει εμεις ειμαστε βλακες αρα γλιτωνουμε υγ ποτε παιζουν αυτοι οι 2 ρε νιμου?στο κυπελλο ε :S :S :SΡουφιανια το εθνικό μας σπορ.
Στις δουλειές, και υπό την σκέπη του νόμου, μαίνεται ένας ακηρυχτος και λυσσαλεος πόλεμος.
Το πρόβλημα της εποχής μας όμως είναι τούτο: αυτός που κάνει την πουτανια, αυτός που καταφέρνει να τους στρέψει όλους εναντίον σου, αυτός περνιέται για έξυπνος, ενώ αυτός που κρατάει την αξιοπρέπεια του περνιέται για χαζός. Όχι για μαλακας αλλά για χαζός.
Και σήμερα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο βραβείο είναι να σε λένε έξυπνο. Αυτή είναι η αγωνία μας, να μας πούνε οι άλλοι έξυπνο. Και θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε έξυπνοι.
Αυτοί είμαστε. Σόιμπλε μέχρι να συγκρουστεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.
σου στειλω πμ παροιμια που μου μεινε απο πιτσιρικας :S :S :Sσε αυτο δεν συμφωνω....
δυστυχως μονο οταν μας γαμανε σαν εθνος δειχνουμε χαρακτηρα...μας αξιζει μιχαλολιακος και ουρανια για να παρουμε μπροστα
σου στειλω πμ παροιμια που μου μεινε απο πιτσιρικας :S :S :S
Ο ανθρωπος ανεπτυξε τη γλωσσα για να μπορει να επηρεαζει τους αλλους προς το συμφερον του. Πιο ικανες στο μπλαμπλα ειναι οι γυναικες αν αυτο σας λεει τιποτα. Οποιος δε θελει να ανηκει στο ανθρωπινο ειδος μπορει να παρει τα βουνα και να κανει παρεα με σκυλους.Ρουφιανια το εθνικό μας σπορ.
Στις δουλειές, και υπό την σκέπη του νόμου, μαίνεται ένας ακηρυχτος και λυσσαλεος πόλεμος.
Το πρόβλημα της εποχής μας όμως είναι τούτο: αυτός που κάνει την πουτανια, αυτός που καταφέρνει να τους στρέψει όλους εναντίον σου, αυτός περνιέται για έξυπνος, ενώ αυτός που κρατάει την αξιοπρέπεια του περνιέται για χαζός. Όχι για μαλακας αλλά για χαζός.
Και σήμερα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο βραβείο είναι να σε λένε έξυπνο. Αυτή είναι η αγωνία μας, να μας πούνε οι άλλοι έξυπνο. Και θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε έξυπνοι.
Αυτοί είμαστε. Σόιμπλε μέχρι να συγκρουστεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.
Τύπε κρύβω μέσα μου έναν προδομένο φιλόσοφο :SΠουτσα μπορεί να είσαι μουνετο αλλά μιλάς σοφά...
Ερμής Τρικάλων με Ποσειδώνα Χανίων εννοείς?ενταξει εμεις ειμαστε βλακες αρα γλιτωνουμε υγ ποτε παιζουν αυτοι οι 2 ρε νιμου?στο κυπελλο ε :S :S :S
Τυπος Πιπαλεκος γυρισε εσπευσμενα απο Συκα-νο για να τιμησει τη μνημη της αδικοχαμενης πρεζονοπουστας....
https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/5477/6651700/360000/o/660/0/poreia2.jpg[/img[/URL]]
Στη φωτο δεν φαινεται γιατι ειναι πισω απο το πανο και ανακουφιζει τον διμετρο ξανθο τραβελο....
[/quote]
μαλακια ποστ
Εσύ χτύπησες ταβάνι με την είσοδο σου στους ομίλους. Σαν την ΑΕΚ
σε σπουδασα...σε ανεθρεψα....σε εντυσα!!!!....για να λες αυτα?Μικρομαλάκας είμαι μπρο.
σε σπουδασα...σε ανεθρεψα....σε εντυσα!!!!....για να λες αυτα?
μαλακια ποστ
Καλά τα λες πούτσα, μεχρί εκεί με στηρίζει το σαη. :S :S
Μεχρι εκει σε φτανει η μαλακια που σε δερνει τυπε...
Ωραίο ποστ
Απαξιωτικό ποστ
Μικρομαλάκας είμαι μπρο.
Δεν σε ρωτησαμε...
Ουτε τωρα σε ρωτησαμε...