athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.013
- Πόντοι
- 12.756
Ποιος θα ανεβαζει τωρα τους ομιλους και θα αλλοιωνει τα αποτελεσματα λιγο πριν ληξει η ψηφοφορια ρε τυπε;Ασε γαμηθηκε το θεμα...
Ποιος θα ανεβαζει τωρα τους ομιλους και θα αλλοιωνει τα αποτελεσματα λιγο πριν ληξει η ψηφοφορια ρε τυπε;Ασε γαμηθηκε το θεμα...
φιλε μου ..τα χειροτερα του εκανα...ειμαι ενας παλιοχαρακτηρας...
[
γιατι δεν καραγκιοζακο δεν λες τι εκανες?
οκ θα πω εγω αφου εσυ δεν λες
εχω κανει μια κριτικη για μια τυπισα που χτυπησα προ ημερων
μετα λοιπον το ποστ αυτο με εχει βομβαρδισει με pm εκφραζοντας το ενδιαφερον του για την γκομενα και λεγοντας μου πως ειναι ετοιμος για ραντεβου
μιλαμε για 7-8 pm καθε μερα και οταν λοιπον του εστειλα καποιες φωτος της γκομενας ο μπινες προφασιστηκε πως δεν ειναι ετοιμοσ οικονομικα για συναντηση με την τυπισα
τετοιοι τυποι χαλανε την πιατσα
αφηστε τις χαζομαρες για κονε με τη διοικηση. Πρωτος εγω εφαγα γουορν.Πεταξε μια φωτογραφια με χαραδρα στον κλωνο Βουδα και αυτος πατησε το ρουφιανοκουμπο και παει ο Στεκας....οσο για τον Μακεδονα κλωνακος του ΤζιμιΤζιμακου ηταν που ανοιξε θεμα απο οτι εχω καταλαβει για τον Εντουρο εφαγε και αυτος αναφορα και τον στειλανε για μπανιο.
Ειναι να απολαμβανεις παντως τις συζητησεις των μελων του σαι και το υψηλο τους επιπεδο...
χαμος...
ο μακεδονας ο σταμ ηταν γιατι εγραφε το οι με η
πχ:η υποψηφιοι μαλακες
χαμος...
ο μακεδονας ο σταμ ηταν γιατι εγραφε το οι με η
πχ:η υποψηφιοι μαλακες
Φοβερο επιχειρημα...
Δηλαδη ο JimmyJim που ηξερε το κουσουρι του Σταμ δεν μπορουσε να γραφει το οι με η :S :S :S
τελευταιε ε τελευταιε....Παει ο αδιαβλητος διαγωνισμος, εγω δεν παιρνω ψηφο ουτε με αιτηση, ψεμα παντου ρε φιλε....
τυπε θα το εκανε ο μακεδονας σαν πατερας του θεσμου αλλα εφαγε μπαν και αυτος :-ρε τυποι ο στεκας έφαγε μιούτ :/
ποιος θα συνεχιζει την διοργανωση τωρα πάει τον φάγανε τα μεγάλα συμφέροντα
Εσύ χτύπησες ταβάνι με την είσοδο σου στους ομίλους. Σαν την ΑΕΚΠαει ο αδιαβλητος διαγωνισμος, εγω δεν παιρνω ψηφο ουτε με αιτηση, ψεμα παντου ρε φιλε....
σοφα λογιαΕσύ χτύπησες ταβάνι με την είσοδο σου στους ομίλους. Σαν την ΑΕΚ
Έμα ντεσοφα λογια
για τον πουτσο ολοι πουτσα...Έμα ντε
Ρουφιανια το εθνικό μας σπορ.για τον πουτσο ολοι πουτσα...
οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι η μονη ζωη που εχουν...
ρουφιανια καιαγιος ο θεος
Ρουφιανια το εθνικό μας σπορ.
Στις δουλειές, και υπό την σκέπη του νόμου, μαίνεται ένας ακηρυχτος και λυσσαλεος πόλεμος.
Το πρόβλημα της εποχής μας όμως είναι τούτο: αυτός που κάνει την πουτανια, αυτός που καταφέρνει να τους στρέψει όλους εναντίον σου, αυτός περνιέται για έξυπνος, ενώ αυτός που κρατάει την αξιοπρέπεια του περνιέται για χαζός. Όχι για μαλακας αλλά για χαζός.
Και σήμερα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο βραβείο είναι να σε λένε έξυπνο. Αυτή είναι η αγωνία μας, να μας πούνε οι άλλοι έξυπνο. Και θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε έξυπνοι.
Αυτοί είμαστε. Σόιμπλε μέχρι να συγκρουστεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.
σε αυτο δεν συμφωνω....Σόιμπλε μέχρι να συγκρουστεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.