ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.362
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις ρε ναι όλα οκΜουνοπανο εσυ ολα ΟΚ αυριο ή θα κιοτεψεις;
Μη βριζεις ρε ναι όλα οκΜουνοπανο εσυ ολα ΟΚ αυριο ή θα κιοτεψεις;
Το εκλεισα με τον πουστη. Αυριο στις 21:00.Μη βριζεις ρε ναι όλα οκ
ο χρυσοχοιδης εισαι?και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
εγω μωρη εχω οικογενεια και ειμαι αξιος. ειχα και μια ζωντοχηρα και τσιμπαμε και κανα βιζιτακι.. εσυ με 28000 μηνυματα εδω μεσα...... τι ακριβως εχεις?Μην σκούζεις μωρή Καρλότα θα σε ακούσει η οικογένεια και θα φας καμία κατραπακια!
Παίχτηκε κάτι σε Χανιά ;
Γιατί εκεί ... κατά δική του δήλωση ... έχουμε και υψηλόβαθμο μαλάκα.
Τον πρωταθλητήτου χρόνουστα όνειρα μου.
Αμέρικα ντριμεγω μωρη εχω οικογενεια και ειμαι αξιος. ειχα και μια ζωντοχηρα και τσιμπαμε και κανα βιζιτακι.. εσυ με 28000 μηνυματα εδω μεσα...... τι ακριβως εχεις?
Τώρα που σε βρήκα .... ΣΕ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!Αμέρικα ντριμ
Αφού στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα ρε μλκ, τι σπας μπάλες εδώ μέσα;;Τώρα που σε βρήκα .... ΣΕ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!
W124 .... αν είσαι σε υποδειγματική κατάσταση , γκαραζάτο με λίγα χλμ (μακαρίτη)
το παίρνουμε ;;;
ή θα μάθουμε όλους τους παλιατζήδες και πωλητές ανταλλακτικών mb ;;;;
Λογικά , ελάχιστα ηλεκτρονικά ... απλό σχετικά ... δεν θα είναι γαϊδούρι ;;;;
Κουπέ η τετραπορτο?Τώρα που σε βρήκα .... ΣΕ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!
W124 .... αν είσαι σε υποδειγματική κατάσταση , γκαραζάτο με λίγα χλμ (μακαρίτη)
το παίρνουμε ;;;
Τι την θες την αλβανικη μερσεντα ρε σκαπανεα?Τώρα που σε βρήκα .... ΣΕ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!
το παίρνουμε ;;;
Πόσα γίδια έχεις πιάσει γκομενες στον Μυλοποταμο;εγω μωρη εχω οικογενεια και ειμαι αξιος. ειχα και μια ζωντοχηρα και τσιμπαμε και κανα βιζιτακι.. εσυ με 28000 μηνυματα εδω μεσα...... τι ακριβως εχεις?
Ποτε Αλβανός δεν είχε 124Τι την θες την αλβανικη μερσεντα ρε σκαπανεα?
Γιατί, Σάμπως έχει κανένα φράγκο να την πάρει; Η ερώτηση στο μπου ΤΖΑΜΠΑ είναι.Τι την θες την αλβανικη μερσεντα ρε σκαπανεα?
Δεν εχει αυτην την ονομασια απο ιδιοκτητη...Ποτε Αλβανός δεν είχε 124
Ντεν καταλαμπαινειΔεν εχει αυτην την ονομασια απο ιδιοκτητη...
για αλλο λογο την λενε ετσι
Αυτες τις μαγκωνανε τα αλβαναρια(με καποιες ιδιατερες τεχνικες...δεν πληρωναν τελος παντων),τις γεμιζανε βοτανα και περνουσαν απο οτι δρομο ηθελαν..ειχαν/εχουν τη φημη του ασπαστου...δεν χαλανε...μεχρι και τα μπουλονια στις ζαντες βαζαν βοτανα...δεν σπαει δεν χαλαει και φορτωνει τιγκα παντου...οι τελωνειακοι την εβγαλαν ετσι..αλβανικη μερσεντα..Ντεν καταλαμπαινει
του πήραν πίσω το λεόν επειδή πιστόλιαζε το λίζινγκ το μίσθωμα και πρέπει να βγάλει τη μερσέντα του παππού του με τις πινακίδες ΕΛΠΑ για να μην πηγαίνει στο οδοντιατρείο στην αχαρνών με ταξίΤι την θες την αλβανικη μερσεντα ρε σκαπανεα?
Ντεν καταλαμπαινειΔεν εχει αυτην την ονομασια απο ιδιοκτητη...
για αλλο λογο την λενε ετσι
Εχω την αίσθηση ότι αυτή είναι η 210 , 124 σειρά ήταν ένα αριστοκρατικό αυτοκίνητο. Το να έχει μερσέντες ο κάθε κωλος συνέβει μετά τη φουσκα/φιάσκο του χρηματιστηρίου οι δε Αλβανοί ήταν ακόμα στα χωραφια και στη οικοντομη.Αυτες τις μαγκωνανε τα αλβαναρια(με καποιες ιδιατερες τεχνικες...δεν πληρωναν τελος παντων),τις γεμιζανε βοτανα και περνουσαν απο οτι δρομο ηθελαν..ειχαν/εχουν τη φημη του ασπαστου...δεν χαλανε...μεχρι και τα μπουλονια στις ζαντες βαζαν βοτανα...δεν σπαει δεν χαλαει και φορτωνει τιγκα παντου...οι τελωνειακοι την εβγαλαν ετσι..αλβανικη μερσεντα..