Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (6 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
Τότε έτρεχε η ψηφοφορία κύριε, και δεν ήταν δίκαιο να αφήνουμε έναν υποψήφιο να μονοπωλεί το νήμα. Οφείλαμε ως διοργανωτική επιτροπή να δημιουργήσουμε χώρο και για τους άλλους. :coffee:ΜΑΛΑΚΕΣ !

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
κανενα ραντεβου δεν εχω κλεισει εγω. αλλοι θελουν και καλα ραντεβου γατακι
Καρλοτα δεν μας τα λες καλα....εσυ δεν ζητησες απο τον αλλον να σου στειλει pm ΠΟΥ και ΠΟΤΕ να βρεθειτε για να τονε γαμησεις;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
κανενα ραντεβου δεν εχω κλεισει εγω. αλλοι θελουν και καλα ραντεβου γατακι
ΑΝΤΕ ΣΟΧΟΒΙΤΣ σε βαρέθηκα την Πέμπτη θα είμαι στον Πολυζώη έλα από εκεί να τα πούμε κατά τίς
6 με 6.30 το απόγευμα.
Θα φέρω καί έναν ροφό ένδειξη καλή θέλησης για να μη μας βαρέσεις !!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
550
Πόντοι
86
O φίλος σας πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Το επίπεδο μπορεί βέβαια να μήν είναι τόσο υψηλό όσο την εποχή των Τραβαμούνη, Τζχόνυ και ΠιΞί, αλλά παραμένει ανεβασμένο.
Και ο φίλος μου έχει πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν θέλω να μου τον υποτιμάτε, κύριε.
:thumbsup:

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.042
Πόντοι
361
Καρλοτα δεν μας τα λες καλα....εσυ δεν ζητησες απο τον αλλον να σου στειλει pm ΠΟΥ και ΠΟΤΕ να βρεθειτε για να τονε γαμησεις;
ψιψινα οτι θελεις διαβαζεις... ο αλλος μου ζητησε να τα πουμε απο ""κοντα"" τωρα βεβαια κερναει λεει ροφο που ψαρεψε στην ευβοια παρεα με τον νταβατζακο... για να καταλαβεις τι ραντεβου μου εκλεισε θα διακτινιζοταν και απο την ευβοια θα ερχοταν στην σουδα....

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.042
Πόντοι
361
ΑΝΤΕ ΣΟΧΟΒΙΤΣ σε βαρέθηκα την Πέμπτη θα είμαι στον Πολυζώη έλα από εκεί να τα πούμε κατά τίς
6 με 6.30 το απόγευμα.
Θα φέρω καί έναν ροφό ένδειξη καλή θέλησης για να μη μας βαρέσεις !!
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι:2funny::2funny::2funny: αν ειναι να φαμε και ροφο.. περασμενα - ξεχασμενα

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.506
Πόντοι
26.316
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι:2funny::2funny::2funny: αν ειναι να φαμε και ροφο.. περασμενα - ξεχασμενα
Κοιτάξτε, κύριε.

Πριν αποχωρήσω - ελπίζω για αρκετό καιρό και προς πνευματική ξεκούραση από το μπου- θα σας είπω τα εξής και υπό την προϋπόθεσιν ότι η διαμάχη σας μετά του κ. @amjik είναι αληθής:

Δεν ξέρετε με ποιον τα βάζετε, κύριε!

Και μπορεί σεις να μην πιστεύετε τις τοποθεσίες, που σας δίνει ραντεβού, αλλά αυτός είναι εκεί και σας περιμένει... Και το ότι ο κ. @amjik σας περιμένει δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός.
Ξέρετε, αγαπητέ @karlotos , εάν πάτε να συναντήσετε τον κ. @amjik , εκεί θα βρείτε έναν Άντρα που έχει πολεμήσει. Ένα Βατράχι!!!

Σεις που ήσασταν όταν αυτός πολεμούσε;;;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
ψιψινα οτι θελεις διαβαζεις... ο αλλος μου ζητησε να τα πουμε απο ""κοντα"" τωρα βεβαια κερναει λεει ροφο που ψαρεψε στην ευβοια παρεα με τον νταβατζακο... για να καταλαβεις τι ραντεβου μου εκλεισε θα διακτινιζοταν και απο την ευβοια θα ερχοταν στην σουδα....
Μωρη λουλου μια χαρα διαβαζω...εγραψε ο αλλος που θελεις να τα πουμε απο κοντα και εσυ του απαντησες ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.

Μετα οταν ειδες οτι το εννοουσε εκανες κακακια και το γυρισες στη τρελη οπως ολοι οι κλανομαγκες εδω μεσα....

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
550
Πόντοι
86
Κοιτάξτε, κύριε.

Πριν αποχωρήσω - ελπίζω για αρκετό καιρό και προς πνευματική ξεκούραση από το μπου- θα σας είπω τα εξής και υπό την προϋπόθεσιν ότι η διαμάχη σας μετά του κ. @amjik είναι αληθής:

Δεν ξέρετε με ποιον τα βάζετε, κύριε!

Και μπορεί σεις να μην πιστεύετε τις τοποθεσίες, που σας δίνει ραντεβού, αλλά αυτός είναι εκεί και σας περιμένει... Και το ότι ο κ. @amjik σας περιμένει δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός.
Ξέρετε, αγαπητέ @karlotos , εάν πάτε να συναντήσετε τον κ. @amjik , εκεί θα βρείτε έναν Άντρα που έχει πολεμήσει. Ένα Βατράχι!!!

Σεις που ήσασταν όταν αυτός πολεμούσε;;;
Πρόσεχε Καρλότε, μιλάμε για σκληρό πολεμιστή των αποκρημνων ορέων της κακοτράχαλης Εύβοιας και υποβρύχιο καταστροφέα των αγριων θαλασσών της Αμυγδαλίτσας.
Μαζί με τον πράκτορα της ΕΥΠ, τον τσακάλι των μυστικών υπηρεσιών, τον Πολυζώαρο, έγραψαν σελίδες πολεμικής δόξας.
:ak::ak::ak:
Αυτά θα αναπολούν την προσεχή Πέμπτη, στο στρωματεμπορικό κατάστημα της Γούβας.

Ίσως περάσω μια βόλτα :think::think::think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
Ζορικο τυπακι ο Καρλοτος....:confused:

1736776957632.png

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.129
Πόντοι
25.467
Πρόσεχε Καρλότε, μιλάμε για σκληρό πολεμιστή των αποκρημνων ορέων της κακοτράχαλης Εύβοιας και υποβρύχιο καταστροφέα των αγριων θαλασσών της Αμυγδαλίτσας.
Μαζί με τον πράκτορα της ΕΥΠ, τον τσακάλι των μυστικών υπηρεσιών, τον Πολυζώαρο, έγραψαν σελίδες πολεμικής δόξας.
:ak::ak::ak:
Αυτά θα αναπολούν την προσεχή Πέμπτη, στο στρωματεμπορικό κατάστημα της Γούβας.

Ίσως περάσω μια βόλτα :think::think::think:

ΕΥΠατζήδες... ΟΥΚάδες... Κωλοσκίστες Λεβεντόκρητες... ΕΞΩγήινοι...

Επικίνδυνο μέρος το Bou. :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.847
Πόντοι
46.423

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.042
Πόντοι
361
Μωρη λουλου μια χαρα διαβαζω...εγραψε ο αλλος που θελεις να τα πουμε απο κοντα και εσυ του απαντησες ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.

Μετα οταν ειδες οτι το εννοουσε εκανες κακακια και το γυρισες στη τρελη οπως ολοι οι κλανομαγκες εδω μεσα..
ακριβως μωρη ξεφωνιμενη οταν ο αλλος σου λεει να μου τα πεις απο κοντα αυτα...εσυ τι συμπερασμα βγαζεις μωρη βρωμα? τα ειδαμε τα κακακια τι εννοουσε? να μου στειλει μηνυμα στις 12.15 σαββατο βραδυ. για την αλλη μερα στις 10 το πρωι κυριακης? και το μηνυμα το ειδα εγω κυριακη μεσημερι.. να ειναι στην ευβοια και να μου κλεινει ραντεβου για την σουδα!! και τωρα κερναει ροφο... βαλτος απο τον νταβαντζακο ειναι... πηγενε γαμησου και εσυ και πολυ σημασια σου δωσαμε ναυαγιο που για να γαμησεις πρεπει να πληρωσεις πρωτα αχρηστε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.664
Πόντοι
3.656
ακριβως μωρη ξεφωνιμενη οταν ο αλλος σου λεει να μου τα πεις απο κοντα αυτα...εσυ τι συμπερασμα βγαζεις μωρη βρωμα? τα ειδαμε τα κακακια τι εννοουσε? να μου στειλει μηνυμα στις 12.15 σαββατο βραδυ. για την αλλη μερα στις 10 το πρωι κυριακης? και το μηνυμα το ειδα εγω κυριακη μεσημερι.. να ειναι στην ευβοια και να μου κλεινει ραντεβου για την σουδα!! και τωρα κερναει ροφο... βαλτος απο τον νταβαντζακο ειναι... πηγενε γαμησου και εσυ και πολυ σημασια σου δωσαμε ναυαγιο που για να γαμησεις πρεπει να πληρωσεις πρωτα αχρηστε
ρε τυπαρα...εσυ δεν εισαι που μας ελεγες οτι εισαι απο ενα μικρο νησι και οτι δεν εχεις πολλες ευκαιριες για δουλεια και οτι σου εχουν φαει τα μεροκαματα οι Αλβανοι και γαμιεται ο μηστσοτακης και οταν σου ελεγα οτι εκλεβες 20 χρονια μου το επαιζες τρελιτσα με τα μπλοκακια και δεν ηξερες την τυφλα σου?

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.042
Πόντοι
361
ρε τυπαρα...εσυ δεν εισαι που μας ελεγες οτι εισαι απο ενα μικρο νησι και οτι δεν εχεις πολλες ευκαιριες για δουλεια και οτι σου εχουν φαει τα μεροκαματα οι Αλβανοι και γαμιεται ο μηστσοτακης και οταν σου ελεγα οτι εκλεβες 20 χρονια μου το επαιζες τρελιτσα με τα μπλοκακια και δεν ηξερες την τυφλα σου?
απο αυτο το μικρο νησι τυπε μου ειναι η συζηγος.. και εκει μεναμε για καποια χρονια.. και ειναι ετσι οπως στα ειχα πει τοτε...γι αυτο φυγαμε... και μια χαρα ξερω τι γινετε... αυτοαπασχολουμενος με μπλοκακι 1000 εφορια ηταν και πηγε στα 3000 μαλλον εσυ δεν καταλαβες

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.601
Πόντοι
22.936
Καλησπέρα σας κύριε Μπίρλα :hi:
Καλησπέρα σας κύριε Μάξι :hi:

Τι έχουμε εδώ ? :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.664
Πόντοι
3.656
αυτο ελειπε 24 χρονια δουλειας και να μην εχω καβα και να ημουν αφραγκος.. ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ παντα πληρωνα εφορια καθε χρονο αλλα επειδη ειστε τελειος ασχετοι και δεν ξερετε πως δουλευει η αγορα θα σας πω γιδια. παω εγω σε ενα σπιτι και λεω στο ιδιοκτητη να κοψουμε τιμολογιο και παθαινει αμοκ οι 9 στους 10 παθαινουν αμοκ! και και λεει σιγα μην πληρωσω εγω ο φτωχος τους κλεφτες! ευχαριστω φιλε μου δεν θα το φτιαξω δεν ειναι αναγκη, και καπακι παει ο αλβανος ο βουλγαρος και το φτιαχνει εννοειτε ΜΑΥΡΑ και οχι μονο χανω την δουλεια αλλα γυριζει και ο ιδιος ο ιδιοκτητης και με κραζει στο καφενειο του τυπου καταλαβες το κωλοπαιδο δεν φτανει που τον προτημησα πηγε να μου κοψει και φπα σε εμενα τον φτωχο, πηρα τον ταδε αλβανο και τελος!!! σε ενα νησι 5000 κατοικον που ζω και μου κανει και δυσφημηση. αυτο λεγετε αθεμιτος ανταγωνισμος ζωα!!! οσιες μαριες ολες εδω μεσα που οταν ερθει ενας ελ. επαγγελματιας στο σπιτι σας τρεχετε να του πειτε να σας κοψει αποδειξη, κοψτε τις μαλακιες 24 χρονια στην πιατσα ειμαι. γιναμε και κλεφτες, ποτε δεν ειπα να μην φορολογιθω αλλα να πληρωνω αυτο που μου αναλογει. και οχι αυτο το χαλι που δεν βγαινει πλεον.. λεει ο αλλος πιο πανω μαρτηρησα χωρις ξυλο τοσο μαλακας ειναι!! σιγα μην φοβηθω να πω την αληθεια στο μπουρδελα!! ευχομαι να σας σκισει τοσο πολυ τον πατο η κουλα που να μην μπορειτε κα κατσεται σε καρεκλα για εναν μηνα
Sorry τυπαρα μου αλλα αυτα τα εγραφες πριν κανα 4μηνο..δεν μας ενημερωσες οτι ειχες μετακομισει στην γη της νομιμοτητας του Μυλοποταμου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom