barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.965
- Πόντοι
- 5.506
Υπάρχει μια ψυχρασιαγιατι ετσι;
Υπάρχει μια ψυχρασιαγιατι ετσι;
Εγω θα φυγω τωρα ..αλλα ακου προσεχτικά ... Ρίο Αντίρριο γνωστο το γεφυράκι .... Αθηνα Κρήτη ομως?Μετά από δώδεκα ημέρες που έχει κλείσει η ψηφοφορία βρήκατε να κλείσετε ραντεβού θανάτου ?
ρε συ Μαγκι τοσοι απο Κρητη και ενας ΜΟΥΝΗΣ δεν αξιωθηκε να μου στειλει ΧΟΧΛΙΟΥΣΕγω θα φυγω τωρα ..αλλα ακου προσεχτικά ... Ρίο Αντίρριο γνωστο το γεφυράκι .... Αθηνα Κρήτη ομως?
.........
και ενα τενεκε λαδι ζητα....θα ειναι παρανομο απο δευτεραρε συ Μαγκι τοσοι απο Κρητη και ενας ΜΟΥΝΗΣ δεν αξιωθηκε να μου στειλει ΧΟΧΛΙΟΥΣ
σιγα μην φερουν λαδι που ειναι και ακριβοκαι ενα τενεκε λαδι ζητα....θα ειναι παρανομο απο δευτερα
να ανοίξουμε ένα νήμα pro Mr.Malakas 2025 λες?Θα ανοίξει ο διαγωνισμός για τον Mr.Malaka 2025 και ακόμα θα τρώγεστε εδώ μέσα
Στηρίξτε ρε τα σμ...και ενα τενεκε λαδι ζητα....θα ειναι παρανομο απο δευτερα
Ίσως νήμα "μαλάκας διαρκείας"να ανοίξουμε ένα νήμα pro Mr.Malakas 2025 λες?
Και αν μας το κλειδώσουν και αυτό?να ανοίξουμε ένα νήμα pro Mr.Malakas 2025 λες?
θα ανοίξει το reloaded και μετά το revololution (αν χρειαστεί)Και αν μας το κλειδώσουν και αυτό?
Έχω σταμπάρει το φαβορί για αυτόν τον τίτλο(που αν φτιαχτεί νήμα θα το σβήσουν) αλλά θα τον φανερώσω στο μαλάκας 2025Ίσως νήμα "μαλάκας διαρκείας"
Δώσε χιντ !!Έχω σταμπάρει το φαβορί για αυτόν τον τίτλο(που αν φτιαχτεί νήμα θα το σβήσουν) αλλά θα τον φανερώσω στο μαλάκας 2025
Δεν μπορεις,εχει ενα ακαουντ για καθε σου ψηφοΈχω σταμπάρει το φαβορί για αυτόν τον τίτλο(που αν φτιαχτεί νήμα θα το σβήσουν) αλλά θα τον φανερώσω στο μαλάκας 2025
δεν ξερεις τι σου γινετε... τι να πιαστω? χθες το βραδυ σαββατο σιγα μην ημουν εδω μεσα.. εξω ημουν και τα επινα..μονος του το εκλησε το ραντεβου.. και σημερα το πρωι που ειδα το μηνυμα, λεει εγω πηγα αχαχαχαχα ποιος μιλησε για παρεα?? θα σου στειλω και εγω μηνυμα σημερα το βραδυ για ραντεβου αυριο το πρωι... ασε τα πουστικα σε εμενα. στα 40 μου μπορω μονος μου να γαμησω πολλα πουστρακια.... τυπικος κρητικος τσαμπουκας ε? ετσι ειναι πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειστεΆσε ρε Ρεθυμνιώτη, πιάστηκες επειδή το μήνυμα ήταν 00:13 για να δικαιολογήσεις ότι φοβήθηκες να πας. Μην το παίζεις άγριος μόνο στο χωριό σου να φέρεις και παρέα ενώ ο άλλος περιμένεις να έρθει μόνος του. Τυπικός κρητικός τσαμπουκάς.
δεν ξερεις τι σου γινετε... τι να πιαστω? χθες το βραδυ σαββατο σιγα μην ημουν εδω μεσα.. εξω ημουν και τα επινα..μονος του το εκλησε το ραντεβου.. και σημερα το πρωι που ειδα το μηνυμα, λεει εγω πηγα αχαχαχαχα ποιος μιλησε για παρεα?? θα σου στειλω και εγω μηνυμα σημερα το βραδυ για ραντεβου αυριο το πρωι... ασε τα πουστικα σε εμενα. στα 40 μου μπορω μονος μου να γαμησω πολλα πουστρακια.... τυπικος κρητικος τσαμπουκας ε? ετσι ειναι πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειστε
χιουμοριστικο ειναι μαστορη... κοροιδευουμε εναν αθηναιο ετσι που ελεγε οτι ηξερε την καρλοτα οταν τον ελεγαν ακομα δημο πριν την αλλαγη φυλουΤο "karlotos" όμως δεν είναι και τόσο "αντρουά" για κρητίκαρο από το Ρέθεμνος...
Aδελφε και ταπερακια μην αποκλείστουμεκαι ενα τενεκε λαδι ζητα....θα ειναι παρανομο απο δευτερα
Μαξι στειλε την καροτσα μην γαμηθεις και εσυΚαρλότος αίγας Κρο Μανιόλ με ενωμένα φρύδια από Μυλοπόταμο απέναντι σε σκληρό Πσαρά από Κίσσαμο....
Αναμένεται σκληρή κονταρομαχία....
Χοχλιούς από Ζαπορίζια σου στέλνω από βδομάδα.Μαξι στειλε την καροτσα μην γαμηθεις και εσυ
δεν ειναι κρητικος η γεροντολουγκρα.... απο ευβοια ειναι ο τραβελογαμημενοςΚαρλότος αίγας Κρο Μανιόλ με ενωμένα φρύδια από Μυλοπόταμο απέναντι σε σκληρό Πσαρά από Κίσσαμο....
Αναμένεται σκληρή κονταρομαχία....