athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.894
- Πόντοι
- 12.756
σκεφτομαι ενα τζινακι ριπλευ,πουκαμισο μοδερνο και μποτακια πεπετι θα φορεσεις?
σκεφτομαι ενα τζινακι ριπλευ,πουκαμισο μοδερνο και μποτακια πεπετι θα φορεσεις?
χμμ...αφου δεν εχει φορμα και αθλητικο παει για νοκ αουτ..σκεφτομαι ενα τζινακι ριπλευ,πουκαμισο μοδερνο και μποτακια πεπε
ευκαιρία να πεταχτείς και για τους χοχλιούς μετάσκεφτομαι ενα τζινακι ριπλευ,πουκαμισο μοδερνο και μποτακια πεπε
Πω πω πω νεύρα τι έγινε τελείωσε η σύνταξη της μάνας σου ΣΟΧΟΒΙΤΣ.... ΧΑ ΧΑμωρη κοτα τραβελογαμημενε τελειωμενο πουστρακι... μου στελνεις μηνυμα σαββατο βραδυ στην 12 για σημερα το πρωι στης 9? πηγενε γαμησου ΚΟΤΑ ΨΕΥΤΗ, ΑΧΡΗΣΤΕ σαββατο βραδυ και εισαι εδω μεσα απελπισμενε θα παραταγα τις δουλειες μου και την φαμιλια για να ερθω μοναρχιδι ΚΟΤΑ να φορεσεις φουστανια μωρη ξεφτιλω... παρε την πουτσα του τραβελου στο στομα σου ΚΟΤΑ ΨΕΥΤΗ
αμα παμε με τα μπαβερλι και εγω το ιδιο....σκεφτομαι ενα τζινακι ριπλευ,πουκαμισο μοδερνο και μποτακια πεπε
σαξο θα παμε με συνοδεια μπεβερλυ και παπακιααμα παμε με τα μπαβερλι και εγω το ιδιο....
αμα παμε με το σαξο θα φορεσω σακακι αλλα με ζιβαγκο απο μεσα ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ!
μπέβερλυ μπροστά, παπάκια πίσω με σημαίεςσαξο θα παμε με συνοδεια μπεβερλυ και παπακια
καταλαβα ...ουτε εσενα σε παίρνουν μαζι ...Θεσπέσια…
Δεν κρατάς μικρό καλάθι και μπορεί να εκτεθείς...Την τριτη το βραδυ θα παρω τον @Τζον Τζον και θα τον παω για προβατίνα. Την επομενη μερα θα τον σκίζουμε στο ΟΑΚΑ.
τραβελογαμημενο πουστρακι... φροντησε να εισαι εκει... μονο αυτο σου λεω.. θα φοραω πρασινη μπλουζα με ενα ασιμη σεατ θα ερθω... θα σε γαμησω με μανια μουνοπανο... θα μας παρει ματι και ο μητσοτακης απο την βιλα του
Πως σε γαμησε έτσι ο @amjik , πως σε ξεκωλιασε έτσι;;μωρη κοτα τραβελογαμημενε τελειωμενο πουστρακι... μου στελνεις μηνυμα σαββατο βραδυ στην 12 για σημερα το πρωι στης 9? πηγενε γαμησου ΚΟΤΑ ΨΕΥΤΗ, ΑΧΡΗΣΤΕ σαββατο βραδυ και εισαι εδω μεσα απελπισμενε θα παραταγα τις δουλειες μου και την φαμιλια για να ερθω μοναρχιδι ΚΟΤΑ να φορεσεις φουστανια μωρη ξεφτιλω... παρε την πουτσα του τραβελου στο στομα σου ΚΟΤΑ ΨΕΥΤΗ
σε χαιρετησε Χαρτοπολεμος σημερα;Ρε μπρο, έγραψες αυτά τα δυο μηνύματα στην ίδια σελίδα...
Πως σε γαμησε έτσι ο @amjik , πως σε ξεκωλιασε έτσι;;
Δε μου μιλάεισε χαιρετησε Χαρτοπολεμος σημερα;
Ο αλλος λες και ειναι οικοπεδο ...πηγε το επιασε απο περισι και το κλειδωσε..να προλάβει..Θα ανοίξει ο διαγωνισμός για τον Mr.Malaka 2025 και ακόμα θα τρώγεστε εδώ μέσα
Θέλει αποκλειστικότητα ο κύριος....Ο αλλος λες και ειναι οικοπεδο ...πηγε το επιασε απο περισι και το κλειδωσε..να προλάβει..
γιατι ετσι;Δε μου μιλάει