Νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε .μην μου το κανεις αυτο φοβηθηκα
Αν πάλι δεν συνεννοηθήκαμε, ετοιμάσου ...
Νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε .μην μου το κανεις αυτο φοβηθηκα
....και εσεις κυριε στο "μαγαζι"?!?!
Τι μαγαζί είναι; Κωλόμπαρο;
ετοιμασου για καταμετρηση...... τωρα που με φοβησες σαλτα να ψαξεις καμμια πουτσα να σε γαμησειΝομίζω ότι συνεννοηθήκαμε .
Αν πάλι δεν συνεννοηθήκαμε, ετοιμάσου ...
Σ(τρ)ωματεμπορικόν , κύριε!
ετοιμασου για καταμετρηση...... τωρα που με φοβησες σαλτα να ψαξεις καμμια πουτσα να σε γαμησει
Ας κάνω και μια ανασκόπηση, των έως τώρα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ερωτημάτων .
1. Γιατί ο Τάσαρος έγραφε για λογαριασμό της Αντριάννας της Βουλγάρας, με το ψευδώνυμο Adrianna4435 και ο κλώνος είναι ακόμα ενεργός;;;;
2. Έχει καμία σχέση ο Τάσαρος με την απέλαση της Μάρτας, λίγο καιρό μετά την εποχή που τα σπάσανε μεταξύ τους;
3. Έβγαλε ο Τάσαρος¨σιδερικό" κατά τη διάρκεια ραντεβού με κοπέλα (κοπέλες);; Γιατί άραγε;;;;
1. Με εντυπωσιάζει η ταύτισή του με τον ρόλο της πόρνης1. Ήθελε να πειραματιστεί με τη θηλυκή πλευρά του.
2. Άγνωστο .
3. Τους έδωσε το σιδερικό, για να του σιδερώσουν τη σωβρακοφανέλα.
Κακιες. Ο Ανάστασης δεν κανει τετοια. Ολοι θελουν το κακο του και προσπαθουν να λερωσουν το ονομα του.Ας κάνω και μια ανασκόπηση, των έως τώρα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ερωτημάτων .
1. Γιατί ο Τάσαρος έγραφε για λογαριασμό της Αντριάννας της Βουλγάρας, με το ψευδώνυμο Adrianna4435 και ο κλώνος είναι ακόμα ενεργός;;;;
2. Έχει καμία σχέση ο Τάσαρος με την απέλαση της Μάρτας, λίγο καιρό μετά την εποχή που τα σπάσανε μεταξύ τους;
3. Έβγαλε ο Τάσαρος¨σιδερικό" κατά τη διάρκεια ραντεβού με κοπέλα (κοπέλες);; Γιατί άραγε;;;;
Ότι και να έγινε τη γκόμενα σου την έφαγε μέσα από τα χέρια σου τραβεστολαγνε.Μήπως είχε κολλητό παλιατζή στη Φρατζή και σε έχει σημαδέψει τόσο η ιστορία ;
ή μήπως έγινε μετά ο μπαρμαν παλιατζής στη λιοσσίων και μαζεύει μετώπες από παλιά φίατ
και ζάντες από κοζγουρθ σιέρα που έχουν βάλει σίδερα με απαγορευτικά στάθμευσης μπροστά σε γκαράζ ;
Δεν ήταν αδικία να μην πάρει τον τίτλο η Κλαούντια ;
Θυμάστε τι φορτσάρισμα έκανε στον όμιλό της ;
Πήρε άλλος μαλάκας τόσους ψήφους στον όμιλό του;
Και τσακ μπαμ .
Αδικείται πολύ η Κλαούντια.
δεν χρειάζεται να μαλώνετε μπορείτε να μοιραστείτε την επιτυχία από κοινούΚαλώς τον εραστή των τραβελαδικων στην Ηλιουπολη.
Τρελός είσαι, θέλεις να βάλει τα κλάματα πάλι η λακου;δεν χρειάζεται να μαλώνετε μπορείτε να μοιραστείτε την επιτυχία από κοινού
η δύναμη σας είναι στην συνεργασία μαζί ρίξατε τον αρμαγεδδώνα της μαλακίας και του πήρατε τη θέσηΤρελός είσαι, θέλεις να βάλει τα κλάματα πάλι η λακου;
Είναι βαρέα η φανέλα να με έχεις τόσο ψηλά ανάμεσα σε τιτάνες που έχει βγάλει αυτό το σαη, τύπου λακη ας πούμε.η δύναμη σας είναι στην συνεργασία μαζί ρίξατε τον αρμαγεδδώνα της μαλακίας και του πήρατε τη θέση
Δεν το λέω εγώ ο λαός μίλησε δίνοντας σε σένα και τον λάκη την εμπιστοσύνη του ξανά και ξανά.Είναι βαρέα η φανέλα να με έχεις τόσο ψηλά ανάμεσα σε τιτάνες που έχει βγάλει αυτό το σαη, τύπου λακη ας πούμε.
Το δέχομαι, μην κλαις μόνο.Δεν το λέω εγώ ο λαός μίλησε δίνοντας σε σένα και τον λάκη την εμπιστοσύνη του ξανά και ξανά.
Τιμώρησε τον αρμαγεδδώνα και σας έστειλε στην κορυφή
έτσι λειτουργεί η δημοκρατία μας.....σαρανταένα τακατό