Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (21 μέλη και 22 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.576
Πόντοι
2.596
Στην Μεσσηνια την ελια την ραβδίζουμε.
Σκασμός ρεζίλι της Μεσσηνίας - σου έδωσα ανακωχή πρόσφατα παρόλο που πρωτασχολήθηκες μαζί μου στο νήμα της, θες να ψάχνω κογιότ;
Έχω μνήμη και μπορώ να το βρω εύκολα, άρα πάψε να εκτίθεσαι.
Προφανώς και θες να με εκνευρίσεις για να βγω εκτός εαυτού και να με ΠΛΟΚ η μεροληπτική Διαχείριση - όμως δεν στο κάνω!

Υ. Γ. Κουμμουνιστής είσαι;
Αν ναι εξηγείται η απεχθέστατη συμπεριφορά σου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.684
Πόντοι
28.246
Σκασμός ρεζίλι της Μεσσηνίας - σου έδωσα ανακωχή πρόσφατα παρόλο που πρωτασχολήθηκες μαζί μου στο νήμα της, θες να ψάχνω κογιότ;
Έχω μνήμη και μπορώ να το βρω εύκολα, άρα πάψε να εκτίθεσαι.
Προφανώς και θες να με εκνευρίσεις για να βγω εκτός εαυτού και να με ΠΛΟΚ η μεροληπτική Διαχείριση - όμως δεν στο κάνω!

Υ. Γ. Κουμμουνιστής είσαι;
Αν ναι εξηγείται η απεχθέστατη συμπεριφορά σου.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.576
Πόντοι
2.596
Άρα παίζει να είσαι κανένας πρώην ΠΑΣΟΚος, άλλα μουνιά κι αυτά (όπως και οι ροζΝΔ)...
Τα ξύλα που βλέπεις είναι δρύινα και φέτες κυπαρισσιών για άμεση αφή...
Τουλάχιστον τα γκομενάκια θέλουν και σκληρά χέρια κατουριώνται περισσότερο...
Αποσυνδέσου από εδώ μέσα καλό θα σου κάνει εβγα για περπάτημα όταν ξημέρωσει, καταντήσατε οι περισσότεροι εδώ μέσα οι καλύτεροι χορηγοί των φαρμακοβιομηχανιών...

Συνημμένα

• IMG_20241229_022856.jpg
    IMG_20241229_022856.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 4

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.314
Πόντοι
12.056
ΛΑΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥ... δεν εθελοτυφλουμε... ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτο το σαπιο κουτσαλογο @πολυζωης εμεινε στην ανηφορα, κρεμασε τελειως.η ζαρωμενη μπαμια που εχει για πουτσα ζαρωσε και αλλο, η τριχα εγινε θαμνος. δεν μπορει να κανει και τον νταβαντζακο πλεον. τον εχεσαν ολες... μαρτα,γρια, ελενα απληρωτο το γραφειο τυπου.. δεν γαμιεσαι μωρη ΣΟΥΛΑ @πολυζωης τραβα φτυσε τα μπουτια σου.. για την σταλινη προεδρια.... στα διαλα και εσυ...
ΣΟΥΛΑ @πολυζωης σου αρεσε γλυκια μου? μπηκε βαθια?
ΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ
ΣΟΥΛΑ μαγκιες μου ηθελες στο νημα της κλεφτρας.. τωρα οπου σε πετυχαινω θα σε γλενταω και θα σε ξεκ@λιαζω!!!
Πρόσεχε μην με ξεκωλιασεις πολύ.. Καρλότα ένα σου λέω μάλλον θα μοιραστείς την αμοιβή με τον ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ.....να ξέρεις θα έχει και κάμερες... πουσταρα κρητικιά

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.314
Πόντοι
12.056
Δεν το ξέρω αυτό. Κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί εδώ μέσα, με διάφορα ονόματα, η κουφάλα
Ένας μαλακας είσαι και ήσουν και θα παραμείνεις ...... χαζός και τρύπιος....δεν είναι τυχαίο το όνομα που έβαλες ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ :jerking::jerking: ετοιμάσου πλυσου χτένισε την σουφρα σου έρχεται η ημέρα πληρωμών

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.294
Πόντοι
5.506

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
629
Πόντοι
81
Μπααα μωρη νυφουλα, απλά τα ξεφτιλικια σου έχουν διαδοθεί πέρα των συνόρων του σαι και μαζευόμαστε από όλο το διαδίκτυο για να σε ξεφτιλισουμε :2on1::2on1::2on1:
Ο Μπαροκ ειναι τρολ δεν τα πιστεύει αυτά που γράφει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom