Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.245
- Πόντοι
- 1.686
miss Universe- Denmark
προσωπάρα να την χύνεις στη μάπα !
Έτσι θα κάνει ο νικητής του διαγωνισμού !
Τελευταία τροποποίηση:
Λαδάκη ... φτιάξε print screen απόΟ Μπαρόκ
θα κρατησω τα ονοματα που δε θα χρειαστει να επηρεασω του χρονου με απορρητα pmΕμενα παντως με βλεπεις. Δεν σε πειραζω οσο ειναι ο δισγωνισμος πανω. Σεβομαι τα ψηφαλακια σου και ως Κατσαπλιας και ως Τσιγκολελετος. Το ευχαριστώ ειναι λιγο. Ακόμα και να την σηκωσω φέτος, θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτό ολο το 2025 για να με βοηθησεις να την ξανα παρω και του χρονου.
Δεν το συζηταμε αν δεν την σηκωσω... We keep on dreaming...
Λαδάκη ... φτιάξε print screen από
Θέμα EΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ VS MENOYME ΕΛΛΑΔΑ
σελ 975 ....
Ο barock πουλάει μούρη ... για το πόστο που έχει σε νυχτερικό μαγαζί !!!
Αχαχαχα τον μαλακα τον παλιογερο σοβαρα νομιζε οτι ειναι κλωνος μου;
Ρε μαλακα μπαρμπα αφου εχεις προφανως καποιον στην διαχειριση και σου ρουφιανευει τα pm οποιου γουσταρεις γιατι δεν τον ρωτας αν εχω κανει ποτε κλωνο εδω μεσα;
Για να μην ζοριζεσαι ρε μαλακα στο λεω!!!Ακου εκει ο Τροβαδουρος κλωνος μου!!!
Κάτσε τα παππού 06:40 το πρωί κ έχεις φάει ήδη 8% της μπαταρίας σου;; Τι στο διάολο ; Τι ώρα σηκώθηκες δλδ ;;.πέντε ηωρα ;;
Αφού κατεβάζετε αμάσητο ό,τι γράφει ο ψευταράς Ξεφτιλολάκης, καλημέρα, και με τις υγείες σας.
Στο εργοτάξιο παιδί μου παρουσιαζόμαστε στις 6:45 για να πιάσουμε μεροκάματο στις 7:00Κάτσε τα παππού 06:40 το πρωί κ έχεις φάει ήδη 8% της μπαταρίας σου;; Τι στο διάολο ; Τι ώρα σηκώθηκες δλδ ;;.πέντε ηωρα ;;
Παιδί μου Κατσαπλιά,ενισταμαι που απεσυρε την ψηφο του ο τελης...
- Rokko28
- LION-974
- pezoporos
- SailorGr
- Odin_
- ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
- πολυζωης
- Hellraiser4Ever
- cretan336
- RETRO
- poutsesmple1447
- dimigoall
- Panos 1978
- Magi
- Patsoulis1971
και οι και καλα "αντιρουφιανοι" ρετρο, κρεταν, χελρεηζερ, νασος αθανασιαδης και λιονταρι που "τυχαια" με ψηφισαν μωρε τους επνιξε το δικιο τους!
Μαζί με ατηνεζοΣτο εργοτάξιο παιδί μου παρουσιαζόμαστε στις 6:45 για να πιάσουμε μεροκάματο στις 7:00
Σκληρή δουλειά τα χώματα.
1. Ατενέζο, γιωτάς ελαφράς υπηρεσίας.Μαζί με ατηνεζο
O prince belozersky ποιος ήταν τελικά ; Τροβαδουρος και μπαρόκ με τίποτα διότι σε μένα δεν κρατάνε μυστικά
Ο ήλιος θρέφει τα παιδιά και ο ύπνος τα μουσκάρια.Τι κάνετε πρωί πρωί ρε μπαγάσες?
Από την άλλη - καλό ζιζάνιο είσαι κι εσύ - είχες μπει στης Λαίδης το νήμα (τώρα σιγά μην ψάχνω - πάντως εκεί γύρω πριν 2μηνο ήταν) κι έγραφες διάφορες πίπες (τις έχετε γράψει και στο νήμα που πήγαν οι παλιοί) ότι το πολύ πυρφόρισμα έχει ρίξει το επίπεδο του bou κι ολοένα πάει παρακάτω, οι κλασσικοί παλιοί δεν μιλάνε πλέον...Αυτογνωσια
Καί τι ήθελες να γράψω ρε Ντούντα-μαν ?(διορθώθηκε καταλλήλως)
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΗΔΙΑ...
Και μην στείλες dm για επεξηγήσεις και τα ρέστα, σβήνεται και φεύγεις ασούμπητος όπως τόσοι άλλοι...
Πω ρε πούστηκορδονάραευειδές εσώρουχο
Αν είχα κάτι μαζί σου θα σε είχα ΠΛΟΚ όμως καλά σου την είπε ο τύπος εκεί πέρα (όπως κι εγώ πριν που έκανες την πάπια για την ταρίφα των 150€).Εκ βάθους καρδίας σας ευχαριστώ
ΓΚΡ όντως ήμουν φορτωμένος από τα σκορ - αλλά μην το θεωρείς άκρως επιθετικό σχόλιο, με χαλάει αυτή η συνεχής χρήση της λέξης αυτής, ξέρω κι εγώ μην ξενερώσει όχι μόνο το συγκεκριμένο κορίτσι αλλά και τα υπόλοιπα γράψτε ό,τι πυρφόρισμα σας κατέβει, όχι πούστης, ησυχάσαμε κι από χύσε μέσα, μην επιστρέψει άλλο κνώδαλο!Καί τι ήθελες να γράψω ρε Ντούντα-μαν ?