The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.081
- Πόντοι
- 25.467
Πάω ξανά Μπανσκο
Θες σκυλί ;
Αν πάτε Σερβία, ενημερώστε με παρακαλώ.
Πάω ξανά Μπανσκο
Θες σκυλί ;
ρε μαλάκα τρελάθηκες ;; σε έχω για ξύπνιο άνθρωπο.
Ποιες μαριονιετες να έχω ;
Εσενα και τον Χελ (αυτους πρεπει να εννοει) ; που με εσενα εχω ενα πμ που σε ρωταω αν ο Pablo ηταν ο Τραβαδουρος ( το βρηκα το πμ , ενα εχουμε ) ή με τον @Hellraiser4Ever που δεν εχω κανένα πμ ;
Μαλάκα μου αυτοι βλεπουν φαντασματα ναπουμε , μαζευονται 5 μαζι συνεργασία για να μπορεσουν να ανοιξουν ενα πακέτο kinder bueno που μέσα εχει 2 τεμαχια και κανουν α-μπε-μπα-μπλομ ποιος θα φαει
Ικανο τον εχω να πει οτι εχω κολεγιαλα με Λαιον7 ναπουμε , και να τον πιστεψουν οι αλλοι οι αυτιστικοι
Παει να κανει το γνωστο τρυπακι/ανακατωστρα ναπουμε , ενα κομματι τυπου διαίρει και βασίλευε, στρατηγικη του 1975
Βουλγάρες σκυλιά εννοούσαΈχω σκυλιά...
Τσομπάνηδες και κυνηγό.
Ευχαριστώ πάντως.
Θα σου πω για καπαονικ όταν είμαι μα πάρω κ λακαροΑν πάτε Σερβία, ενημερώστε με παρακαλώ.
...εισαι μεγαλη μουσιτσα εσυΚαί τι ήθελες να γράψω ρε Ντούντα-μαν ?
Σκελέα ?
Κυλότα ?
Σπάγκο ?
Χορδή ?
Να , ορίστε . Το διόρθωσα
Πιστεύεις αυτό το καθίκι ;;;;
Σχολιάζαμε ποιανού κλώνος είναι ο τροβαδούρος ή άλλο καθίκι ....
και εγώ του έγραφα ότι αφότου μπήκε αραίωσε η κλαούντια
και ο saint μου έλεγε ότι δεν πιστεύει να είναι η κλαούντια και ίσως είναι κλώνος του χελ ....
Θες να στα στείλω ;;;
Btw την είδες μαν μου τη κορδονάρα ?...εισαι μεγαλη μουσιτσα εσυ
...ναι αλλα εσυ φυτιλιαζεις και μολις του λυνουν το πισωκουμπωτο σακακι παιρνει φορα και μας ζαλιζει τις μπαλες ασυστολως, γαμω τη σχιζοφρενεια μου μεσαΑααααα το σωστό σωστό
NαιΠόσες χιλιάδες μέλη έχει το bou?
Γνωρίζει κάποιος?
Γιατί ρωτάς τύπε ?Πόσες χιλιάδες μέλη έχει το bou?
Γνωρίζει κάποιος?
οι ΕΝΕΡΓΟΙ πολιτες αποφασιζουν και παιρνουν την κατασταση στα χερια τους τυπε...Πρόχειρα που έψαξα λέει 230.000 μέλη.
Για την οικονομία της συζήτησης να πούμε ότι είναι ενεργά μέλη το 5%?
Οπότε μιλάμε για 11.500 περίπου άτομα.
Οι ψηφοριες είχαν ταβάνι τα 200 άτομα....
Θέλετε 300,δεν θυμάμαι κιόλας...
Οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα ασήμαντο υπογκρούπ ελάχιστων ατόμων.
Μην τρελαίνεστε λοιπόν....
Πάμε παρακάτω...
Χαλαρουίτα μανγια να δουμε πως θα παει η μερα σημερα
Μέχρι τώρα το ρεκόρ ψήφων είναι το Γκρουπ Α' με 211.Πρόχειρα που έψαξα λέει 230.000 μέλη.
Για την οικονομία της συζήτησης να πούμε ότι είναι ενεργά μέλη το 5%?
Οπότε μιλάμε για 11.500 περίπου άτομα.
Οι ψηφοριες είχαν ταβάνι τα 200 άτομα....
Θέλετε 300,δεν θυμάμαι κιόλας...
Οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα ασήμαντο υπογκρούπ ελάχιστων ατόμων.
Μην τρελαίνεστε λοιπόν....
Πάμε παρακάτω...
τυπε φετος νομιζω θα εκανα λαμπρη καριερα σα μαλακας αλλα δεν πιστεψαν σε μενα και με αφησαν εξω απο τη λιστα του σιντλερ ευελπιστω να με τιμησουν του χρονουΧαλαρουίτα μαν
Δεν βλέπω να μπαίνουν τα μεγαθήρια σήμερα
Έχει κρύο
για να δουμε πως θα παει η μερα σημερα
Το αίτημά σας καταγράφηκε και θα φροντίσουμε να ικανοποιηθεί.τυπε φετος νομιζω θα εκανα λαμπρη καριερα σα μαλακας αλλα δεν πιστεψαν σε μενα και με αφησαν εξω απο τη λιστα του σιντλερ ευελπιστω να με τιμησουν του χρονου
Καλημέρα και χρόνια πολλά πρώτα απ'ολα,,,,αυτό δεν λέγεται συζήτηση αλλά ξεκατίνιασμα χύμα στο κύμα, ενώ θα έπρεπε η ψηφοφορία να'ναι εντελώς χιουμοριστικη. Κλώνοι, παρακλωνοι, απωθημένα, αισχρολογια, υποβάθμιση και ξευτυλισμα μελών λες και θα πάρουμε το βραβείο του Mr.perfect ο καθένας μας. Εγώ πάντως θα ψηφίσω εντελώς χιουμοριστικα...Μέχρι τώρα το ρεκόρ ψήφων είναι το Γκρουπ Α' με 211.
Γενικότερα ισχύει ότι για όλα τα νήματα. Μπαίνουν 200-300 ειδικά στην αρχή είνια περισσότεροι, γράφουν 10-20 και σταδιακά αποχωρούν, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα βαρεθούν τη συζήτηση.
Εδώ λογικά με τον τελικό θα έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα. Προς το παρών αφήνω τους μονομάχους να προσφέρουν θέαμα.
Τα Wild Cards πήγαν άπατα!