Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
Σε βρίζω και εγώ ρε μπινε γιατί με ξέχασεςΜπορείς να μου γράψεις δημόσια ...
ποιά λύμματα με ψηφίζουν ;
Barock , Saint , Saul σίγουροι ....
ποιοί άλλοι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε.
Να του κάνω τέτοια χάρη ;
Να αποκτήσει νόημα η αποτυχία του ;;
Νομιζω οτι θα κρατησει τους τυπους τωρα που ειναι η ουρα του αδερφατου και θεωρει πως ανηκει καπου, στη μουνοπανοκομπανια. Αν εξαφανιστει το αδερφατο οπως εμφανιστηκε τοτε θα εμφανιστουν οι πρωτοι αφροι στα χειλη.Τύπε τι λες, θα εκδηλωθεί σε αυτό το γύρο ή θα αντέξει μέχρι τον τελικό για να ζητήσει διαγραφή???
Έτσι είναι και κομμωτρια και χεστηςεντωμεταξύ ξεροχυσα με
ψήφο λαηον σε καρυπιδη . το παίζες και στοίχημα. παίζει η ψήφος του λαηον να εξαφανιστεί μετά από λίγο. οπως τα ποστ του
Τύπε θα σε στεναχωρήσω, μπήκες στη λίστα πολύ μετά.Σε βρίζω και εγώ ρε μπινε γιατί με ξέχασες
μαλακια αλλα τουλάχιστον είμαι στη λίστα.Τύπε θα σε στεναχωρήσω, μπήκες στη λίστα πολύ μετά.
Προηγούμαστε άλλοι.
Και πάλι σόρρυ.
Τυπε θα σε στεναχωρησω αλλα στη λιστα μπηκα πρωτος και μαλιστα με μπολντ.Τύπε θα σε στεναχωρήσω, μπήκες στη λίστα πολύ μετά.
Προηγούμαστε άλλοι.
Και πάλι σόρρυ.
Αν θελεις αμελετητα εχει μπολικα το νημα, @Hellraiser4Ever @Νίπλης @tellystalone6969 @RETRO , διαλεγεις ποιοτητα.κατσε να ριξω λιγο κρεας στα καρβουνα ..
Θα σας παρακαλουσαμε λιγο πιο κοσμια!!
βιβε κουρβα τραβελοπουστριγκεν
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, πρωτιά δεν γυρεύω πάντως, αλλά είμεθα από τους πρώτους και στη λίστα και στο μπολντ.Τυπε θα σε στεναχωρησω αλλα στη λιστα μπηκα πρωτος και μαλιστα με μπολντ.
Και παλι σορρυ.
συγγνωμη, ο καφες παραειχε καφεϊνη μαλλονΘα σας παρακαλουσαμε λιγο πιο κοσμια!!
Ούτε κι εγώ θα το έκανα - εννοώ να ψηφίσω - αλλά κάνεις κομπίνες...Δεν επιθυμώ να ταράξω τη γαλήνη σας...
Μαν καλή η καυλάντα εδώ,κανένα πρόβλημα από μένα.τι να κάνω μαν, ήρθα να στηρίξω το νηματοθετη γιατί με έχει στη μπούκα από πέρυσι (επειδης με τον χελ είπαμε να λυγίσουμε λιγάκι το ευεργέτημα της ευελπίδων. ξέρεις τότες που κάποιοι δεν άντεξαν το σκουπιδιασμα και ανοίξανε παράλληλο διαγωνισμό στο παρα ένα γιατί δεν τους άρεσε το διαφαινόμενο αποτέλεσμα )
εδώ ο άλλος χτες έκανε ολόκληρη απολογία στα σοβαρά , επειδή του την είπε ο ρομπ.
μόνο μέλος που αξίζει από την επιτροπή ο ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ αθηναιος. και ας μην έκρινε με την βαρύτητα που πρέπει την αδικία σε βάρος του μαξιμιλιεν
....οι Βαλκυριες ειναι ρεζερβε, να του στειλω τις Νορνες αμα θελει (ετσι κ αλλιως δεν τις θελει κανενας, φυρα ειναι ).Υδρομέλι ζήτα από την κατσίκα Χειντρούν και να στο σερβίρουν Βαλκυρίες...
βλεπω ηρθε φιλέτο ..Αν θελεις αμελετητα εχει μπολικα το νημα, @Hellraiser4Ever @Νίπλης @tellystalone6969 @RETRO , διαλεγεις ποιοτητα.
Δεν χρειαζεται να μας ταγκαρεις Κλαουντια παρανυφακι...θα σε ξεκωλιασουμε καλα μολις αρχισει η επομενη φαση τρελοΠακοανακουφιστρα!!!Αν θελεις αμελετητα εχει μπολικα το νημα, @Hellraiser4Ever @Νίπλης @tellystalone6969 @RETRO , διαλεγεις ποιοτητα.