papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 52.073
- Πόντοι
- 27.261
ΚΤο ξανα άλλαξε πάλι ;;;
Κάθε 30 δευτερόλεπτα το αλλάζει ;;;;;
Λ
Α
Ι
Ω
ΡΕ
Μ
Α
Λ
Α
Κ
Ε
Σ
!!!
ΚΤο ξανα άλλαξε πάλι ;;;
Κάθε 30 δευτερόλεπτα το αλλάζει ;;;;;
Μόνο 3 κλώνοι ;;;
Πρέπει να την κάνει μυστική !
Να απογειωθούν οι κλώνοι !
Μαλάκα .... κομμένες οι μαλακίες !Μην μου ξεχνάς τον Λευτερη , ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ
ΠΛΟΚ ακόμα να γυρίσεις;φευγω παω ας μην πω ...κανονηστε να σας βρω παλι στον υπνο ..
Επιτέλους έγραψες κάτι σωστό.Μαλάκα .... κομμένες οι μαλακίες !
Ο cretan336 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Lefteris38 !!!!!!!!
Μην διαβάσω κανέναν να γράψει μαλακίες.
Ώπου να'ναι ... θα πείτε ότι ο barock
είναι ο Maximos555
πόσα δίνεις να σου στέλνω πμ και να κοιμασαι σαν ???ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ
παρέα με John 100 !
Εξασφαλισμένη νύστα !
Δεν πειραζει τυπε ο καθενας με την νοημοσυνη του....εγω απο την αρχη μολις ειδα ποιος ανοιξε το διαγωνισμο και ποιοι ηταν οι σφουγγοκωλαριοι του ηξερα οτι θα πεσει το μαγειρεμα και το στησιμο της αρκουδας γιαυτο και δεν συμμετειχα.Οι 9 στους 10 έκαναν την πάπια...
Πχ ο χελ μόλις "ξύπνησε"
...τώρα όμως βλέπω συμμετεχεις...Δεν πειραζει τυπε ο καθενας με την νοημοσυνη του....εγω απο την αρχη μολις ειδα ποιος ανοιξε το διαγωνισμο και ποιοι ηταν οι σφουγγοκωλαριοι του ηξερα οτι θα πεσει το μαγειρεμα και το στησιμο της αρκουδας γιαυτο και δεν συμμετειχα.
Εσυ μεινε με την απορια γιατι γινεται οτι γινεται....
Ειπα λιγο να σκουπιδιασω τον Μπροεδρο και τους σφουγγοκωλαριους του που μιλουσαν για κοτες και αναρχιδους και οταν ηρθε η σειρα τους κανανε κακακια.......τώρα όμως βλέπω συμμετεχεις...
....αδελφε δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα περιεργη αντιληψη εχεις για τα "παντελονατα"!!!!Όμιλος 4ος και τελευταίος.
Ή μήπως όχι;.....
Πάμε για τον 4ο όμιλο τώρα, φανερά και παντελονάτα.
Υ.Γ.1. Για αυτόν που είπε ότι με βύσμα απέφυγα να μπω υποψήφιος, εκτός του ότι έχω ξαναμπεί και δε διαμαρτυρήθηκα ,έχω να πω και μία μόνο λέξη ακομη: υπομονή
Υ.Γ.2. Συνολικά στατιστικά των ομίλων όταν τελειώσει και ο τέταρτος όμιλος για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Αυτοι που λένε δεν ψήφισαν και δεν συμμετείχαν πριν. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ. ΞΎΠΝΑ.δε μίλησα περί "καθαριότητας"...
(κι ας ξύπνησα ένα πρωί με +30 ψήφους )
έλα ρε ζεμπούδιε, σιγα μην κάθομαι να ψάχνω ποιοι με ψήφισαν...Αυτοι που λένε δεν ψήφισαν και δεν συμμετείχαν πριν. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ. ΞΎΠΝΑ.
Κάνε υπομονή να φτάσω σπίτι....έλα ρε ζεμπούδιε, σιγα μην κάθομαι να ψάχνω ποιοι με ψήφισαν...
το χαβαλέ μας να κάνουμε και να πέφτει κανα μπινελίκι
κάνε υπομονή κι ουρανός θα γίνει πιο γαλανόςΚάνε υπομονή να φτάσω σπίτι....