celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 6.056
Δεν θα στοιχηματιζα στην θεση σουοτι και να κανει δεν μπορει να γελοιοποιηθεί περισσοτερο , γι αυτο και του εδειξα το δρόμο
Δεν θα στοιχηματιζα στην θεση σουοτι και να κανει δεν μπορει να γελοιοποιηθεί περισσοτερο , γι αυτο και του εδειξα το δρόμο
μην μιλας γιαυτοΑπο εκει ξεκινησαν οι οξυτητες?
κατσε καλα θα κανω προεκλογικο αγωνα υπερ σου οπως περυσι
μεχρι τωρα εχω παρει θεση για 2 ατομα κανονισε να σε κωλοτρυπιδιασω χωρις σαλιο
Λες να πεσει και η τιμη του εξτρα παρθενου και να αρχισει να χανει μοναδες στο χρηματιστηριο?μην μιλας γιαυτο
α περυσι δεν ηταν παρωδια και φετος ειναι;Καραγκιοζη , αρλεκινε , κλόουν , εισαι και στην επιτροπη , ξεφτιλισμενε , σε παρωδία διαγωνισμο
Σκληρες κουβεντεςΚαραγκιοζη , αρλεκινε , κλόουν , εισαι και στην επιτροπη , ξεφτιλισμενε , σε παρωδία διαγωνισμο
α περυσι δεν ηταν παρωδια και φετος ειναι;
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ασαλιωτα και θα ΠΑΡΕΙΣ και την ψηφο μου
σου εχουν γαμηθει τα ονειρα,σου βιαστηκε η ψυχολογια σου,πεθανανε οι ονειρωξεις σου
Καραγκιοζη , αρλεκινε , κλόουν , εισαι και στην επιτροπη , ξεφτιλισμενε , σε παρωδία διαγωνισμο
α περυσι δεν ηταν παρωδια και φετος ειναι;
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ασαλιωτα και θα ΠΑΡΕΙΣ και την ψηφο μου
σου εχουν γαμηθει τα ονειρα,σου βιαστηκε η ψυχολογια σου,πεθανανε οι ονειρωξεις σου
Ποια πουτανα αγαπας περισσοτερο εσυ; Να ξερω να μην την ξανα πειραξω.
Παρε οποια γουσταρεις..Ποια πουτανα αγαπας περισσοτερο εσυ; Να ξερω να μην την ξανα πειραξω.
Ετσι για το ευχαριστω της ψηφου σου.
τυπε με την ευκαιρία , εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου πάντως. απλα σε ψήφισα επειδής αφήνεις αυτά τα πολλά κενά που γράφεις μια πρόταση και μετα αφήνεις 30 γραμμές κενό, και μετά γράφεις άλλη μια. δηλαδης κουράζονται τα μάτια μουΠοια πουτανα αγαπας περισσοτερο εσυ; Να ξερω να μην την ξανα πειραξω.
Ετσι για το ευχαριστω της ψηφου σου.
Τα μουνόπανα trukakhs & michael scott ... γιατί με ψήφισαν ;;;;Καραγκιοζη , αρλεκινε , κλόουν , εισαι και στην επιτροπη , ξεφτιλισμενε , σε παρωδία διαγωνισμο
Ρε ποια αγαπας εσυ ρωταω. Σοβαρα δεν σε τρολαρω. Ειλικρινα σε ευχσριστω απο καρδιας.Παρε οποια γουσταρεις..
Οι ανθρωποι αλλαζουνε
Αράζουμε