raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.485
- Πόντοι
- 5.006
ναι, κατι ακουστηκε....Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την τοποθέτηση του σε αυτή τη θέση.
Περισσότερα δεν μου επιτρέπεται να γράψω.
ναι, κατι ακουστηκε....Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την τοποθέτηση του σε αυτή τη θέση.
Περισσότερα δεν μου επιτρέπεται να γράψω.
ελα αηδιεςναι, κατι ακουστηκε....
Δεν περασε τα προκριματικα του καλοκαιρου ο Αντζελο και εμεινε εκτος θεσμου.Κοίτα εδώ οι κωλομπάραδες μαν τι μου φτιάξανε
Οι γαμιόλες
Εσύ σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας είσαι μαν ?
κοπηκε στα εργομετρικα λογω κιλων...Δεν περασε τα προκριματικα του καλοκαιρου ο Αντζελο και εμεινε εκτος θεσμου.
Δεν εχει δυναμικη αγαπητεBalkan cowboy καρφι για Μιστερ μαλακας του αξιζει ο τιτλος
Δεν υπάρχουν φακελάκια, όλα είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.Πολύ θα ήθελα να ψηφίσω κάποια άτομα, τα οποία όμως έχουν να συμμετάσχουν (τουλάχιστον ενεργά, γιατί μπορεί να μας διαβάζουν νυχθημερών) πολύ πολύ καιρό. Συνεπώς, δεν είναι λίγο "άδικο" να ψηφίσουμε ανενεργά άτομα? Ποια η θέση της διοργανώτριας αρχής για αυτό? Μήπως λαμβάνουν κρυφά φακελάκια από κάποιους άλλους ενεργούς υποψηφίους για να διαστρεβλώσουν τα αποτελέσματα? Υπάρχει διαφάνεια ή θα καταλήξουμε σαν τα περσινά με 2 παράλληλους διαγωνισμούς? @The Saint*
Αγαπητε οι πρωτες 2 σελιδες εξηγουν ολη τη διαδικασιαΙστορικό και συγκινητικό θρεντ, ένας ύμνος στην πηγαία μαλακία.
Εύγε στους συντελεστές!
Που είναι ο Λάκης; Πελώριο κενό...
Σε παλιότερους διαγωνισμούς μαλακίας, κάποιοι νικητές δυστυχώς το είδαν στραβά, με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση.
To Bourdela.com, είναι για γερά στομάχια. Έχω δει οδοντίατρους δύο μέτρα, άσβερκους, που με τα χέρια τους να πιάνουν την πέτρα και να τη στίβουν, να τους βρίσκει η νύχτα της ψηφοφορίας για τον Mr. Μαλάκα, αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας να ξερνάνε τα σωθικά τους από τη σκληρότητα του διαγωνισμού.
Σε αυτο πονταρουμε!!!!Σε παλιότερους διαγωνισμούς μαλακίας, κάποιοι νικητές δυστυχώς το είδαν στραβά, με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε έξαλλη και ανισόρροπη κατάσταση.
Ποσες?έχεις μείνει πίσω στους ψήφους, πρέπει να τρέξεις λίγο...
Τόσες.Ποσες?
8, οι προηγούμενοι έχουν από 2 έως 7.Ποσες?
Η επιστολικη φταιει νομιζω,εκει εγινε η βρωμοδουλεια και εχασα ψηφαλακια8, οι προηγούμενοι έχουν από 2 έως 7.
46 ο πρώτος
Ζήτα την ψήφο, υπάρχει χρόνοςΗ επιστολικη φταιει νομιζω,εκει εγινε η βρωμοδουλεια και εχασα ψηφαλακια
Eσυ με στηριξες τουλαχιστον?Ζήτα την ψήφο, υπάρχει χρόνος
σε τιμησα.Eσυ με στηριξες τουλαχιστον?