Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.007
- Πόντοι
- 28.246
Gamieste!ΟΧΙ!
Χωρίς τιμή και τιμοκατάλογο
The Saint* Εφορευτικός Επίτροπος και συνυποψήφιός σας.
Gamieste!ΟΧΙ!
Χωρίς τιμή και τιμοκατάλογο
The Saint* Εφορευτικός Επίτροπος και συνυποψήφιός σας.
Gamieste!
AntigrafeisGamieste!
Hestika.Antigrafeis
Skoupisou kala.Hestika.
Etoimazomai.na.kanwmpanio.kalytera.to.plysimo.Skoupisou kala.
εγω ζητησα απο την αρχη να ειναι φανερη η ψηφοφορια τυπε... παραβλεπεις οτι με ξεκινησε ο κ. Μπιρλας με +15 ψηφους αβαντζοΝαι, μονο στο δευτερο γκρουπ ψηφιζουν κλωνοι. Στο προηγουμενο γκρουπ ψηφισαν κανονικα μελη και στα αλλα δυο θα ψηφισουν κανονικα μελη.
Ετσι Κατσαπλια;
Έχουμε και ένα δυνατό άτι από το παρεάκι του μουνοπανου αλλά είναι μετριομαλακας, 25 ψωροψηφους μέχρι στιγμής.Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η τριάδα των φαβορί (Ζαν Κλω κλό-κλό κοτούλα, Καβαλοκαλαμόγερας ο ελικοπτεράτος, και Γιαρμάς ο ψυχασθενής με την μπουγάτσα Θεσσαλονίκης) δικαιώνει την φήμη της.
Οι Ντόναλντ Ντακ γητευτής της Ερμού, και Διαολοανατέλων για πάντα ο σκουπιδιαστής χωρίς έλεος, δείχνουν μια δυναμική.
Από την άλλη πάλι ο κ. Γιάννος ο Εκατοστός, προσπαθεί, αλλά φαίνεται ότι στερείται της "στόφας" του μαλάκα.
Έχουμε και ένα δυνατό άτι από το παρεάκι του μουνοπανου αλλά είναι μετριομαλακας, 25 ψωροψηφους μέχρι στιγμής.
δεν αναφερεις το nick μου και θα νομιζουν οτι σε λαδωσα με 5 ντραμιτζανες νοθευμενο τσιπουροΑπό τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, η τριάδα των φαβορί (Ζαν Κλω κλό-κλό κοτούλα, Καβαλοκαλαμόγερας ο ελικοπτεράτος, και Γιαρμάς ο ψυχασθενής με την μπουγάτσα Θεσσαλονίκης) δικαιώνει την φήμη της.
Οι Ντόναλντ Ντακ γητευτής της Ερμού, και Διαολοανατέλων για πάντα ο σκουπιδιαστής χωρίς έλεος, δείχνουν μια δυναμική.
Από την άλλη πάλι ο κ. Γιάννος ο Εκατοστός, προσπαθεί, αλλά φαίνεται ότι στερείται της "στόφας" του μαλάκα.
Επισημανσηεγω ζητησα απο την αρχη να ειναι φανερη η ψηφοφορια τυπε... παραβλεπεις οτι με ξεκινησε ο κ. Μπιρλας με +15 ψηφους αβαντζο
τουλαχιστον θα ειναι ο τελικος φανερος...
Με συγχωρείτε για την απροσεξία μου, δε θα επαναληφθεί.Έχω την εντύπωση πως αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο μουλάρι.
Επισημανση
Τα νικ που θα παιρνουν μπονους-κανονακι θα βλεπουν διπλα στο νικ τους τη σημειωση +10
Εσεις δεν το εχετε το συγκεκριμενο σημα οποτε να ειστε περηφανος οτι οι ψηφοι που μαζευετε ειναι ολοι δικοι σας και ουχι με μπονους!!!
Ευχαριστω
Εννοειται...τι ερωτηση ειναι αυτη??!!!!τα ψηφοδελτια ειναι σημαδεμενα?
Εμένα μου έδωσαν ψηφοδέλτιο μονοκούκι μπαρόκ στο προηγούμενο γκρουπτα ψηφοδελτια ειναι σημαδεμενα?
αγνη αθωα και αμολυντηΕννοειται...τι ερωτηση ειναι αυτη??!!!!
Άμα θέλετε ανοίξτε νήμα να κάνετε δικιά σας ψηφοφορία με γνώμονα τις κριτικές.Ας επισημανθει οτι ο Elganador με την μεγαλη παρουσια και πολλες κριτικες στο site δεν εχει μαζεψει ψηφους για μαλακας.Αυτο το εκλαμβανουμε ως θετικο οτι του αναγνωριζεται σοβαροτητα/συνεπεια σε κριτικες και αποψεις?