kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.301
- Πόντοι
- 2.356
το ακαουντ υπαρχει αλλα δε μπορει να μπει τυπε...Υπάρχει το account
Σύνδεση
www.bourdela.com
το ακαουντ υπαρχει αλλα δε μπορει να μπει τυπε...Υπάρχει το account
Σύνδεση
www.bourdela.com
το ακαουντ υπαρχει αλλα δε μπορει να μπει τυπε...
αλλο λεμε. τα ΒΑΝ δε σημαινει οτι διαγραφεται το προφιλ...Μια χαρά μπαίνει ως επισκέπτης, μέχρι να εγκριθεί ο νέος κλώνος.
ποσο παει η εκλογικη αποζημιωση τυπε?καλησπερα και παλι παιδια απο το ολιγολεπτο διαλειμμα μου
αλλο λεμε. τα ΒΑΝ δε σημαινει οτι διαγραφεται το προφιλ...
αφιλοκερδως το κανω δεν υπαρχει σαλιο απο τον Παππουλη-Σταλιναποσο παει η εκλογικη αποζημιωση τυπε?
ουτε μια ρετσινα να κερασει?αφιλοκερδως το κανω δεν υπαρχει σαλιο απο τον Παππουλη-Σταλινα
εχει παρει φωτια η υπογα με τους κλωνους. δεν ανατρεπονται αυτα αν και μενει πανω απο το 60% ανεκδηλωτο γιατι δεν εχει ανακοινωθει η ημερομηνια ληξης της ψηφοφοριας!Νομίζω έχει σχεδόν παγιωθεί η τετράδα...
Ίσως ο χελ μια αντεπίθεση?
οι δυο τελευταιοι ομιλοι επρεπε κανονικα να βγαλουν ολους του τελικου.Νομίζω έχει σχεδόν παγιωθεί η τετράδα...
Eιναι καθαρη η ψηφοφορια τυπε,δεν υπαρχει περιπτωση νοθειαςοι δυο τελευταιοι ομιλοι επρεπε κανονικα να βγαλουν ολους του τελικου.
Ειναι σαν να περναει ο Απολλωνας σε τελικο CL γιατι αρχιζει το ονομα του απο Α….
ουτε μια ψηφοφορια ρε ναυαγια….
Φερτε τα δυνατα φυντανια στον τριτο και τον τεταρτο να ψηφισουν και τα δεντρα.
Κλώνοι?εχει παρει φωτια η υπογα με τους κλωνους. δεν ανατρεπονται αυτα αν και μενει πανω απο το 60% ανεκδηλωτο γιατι δεν εχει ανακοινωθει η ημερομηνια ληξης της ψηφοφοριας!
αυτα βλεπει ο πρωθυπουργος μας και σκεφτεται να παρει αυτανδρη (λεμε τωρα…) την ΕΕ απο εδω στην εκλογη ΠτΔ.Eιναι καθαρη η ψηφοφορια τυπε,δεν υπαρχει περιπτωση νοθειας
Ναι, μονο στο δευτερο γκρουπ ψηφιζουν κλωνοι. Στο προηγουμενο γκρουπ ψηφισαν κανονικα μελη και στα αλλα δυο θα ψηφισουν κανονικα μελη.Κλώνοι?
Ξέρει τι κάνει το παρεάκι, είναι λαλίστατοι σε ΑΛΛΑ νήματα αλλά εδώ δε μπαίνουν ούτε κατα λάθος, τσουπ ψήφο μπαρόκ, τσουπ (κλωνάρι) ψήφο μπαρόκ καιΝομίζω έχει σχεδόν παγιωθεί η τετράδα...
Προς ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ.
Οριστε ημερομηνια ληξης του γκρουο Β.
Μετα τιμης Zebu. Υποψηφιος μαλακας 2024 (Group 4)