barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Ποιος απ ΟΛΟΥΣ μπρο;;;ενας που σε hatare φουλ αλλα καταβαθος(πιστευω) σε λιγουρευοταν ρε συ,που ειναι/πως τον λεγαν?
Ποιος απ ΟΛΟΥΣ μπρο;;;ενας που σε hatare φουλ αλλα καταβαθος(πιστευω) σε λιγουρευοταν ρε συ,που ειναι/πως τον λεγαν?
Έκανα νωρίτερα πρόταση να μην τον βάλουν αλλά απευθείας πήγε η χειρ εκεί μόλις το είδαΟ κολλητούλης είναι άτι...
Μού'ρχονται δάκρυα συγκίνησης
Δεγ γίνεται να ΜΗΝ ψηφιστείΈκανα νωρίτερα πρόταση να μην τον βάλουν αλλά απευθείας πήγε η χειρ εκεί μόλις το είδα
ελα ρε συ ενας που αδερφη σ ανεβαζε πουστρα σε κατεβαζε και μαλλον πισω απαυτο σε λιμπιζοτανΠοιος απ ΟΛΟΥΣ μπρο;;;
ψηφισα ηδηΞεκίνησε ο δεύτερος όμιλος και ο λαός του μπου αφού έχει μάθει το παιχνίδι από τον πρώτο όμιλο δε χάνει ευκαιρία να δείξει από νωρίς τις προθέσεις του.
Τη στιγμή που μιλάμε την κούρσα οδηγεί ένας μαλάκας από τα παλιά ,ο σκληρός καριόλης του ΣΥΙΡΖΑ - jean claud.
Στη δεύτερη θέσημε 19 ψήφους ακόμη μια βαριά φανέλα, ο ευπατρίδης της Καλαμαριάς, Kalogero.
Σε τρίτη και τέταρτη θέση ισοβαθμούν με 16 ψήφους οι jomarka και Kachaplias.
Εσύ δεν ήσουν που κλαιγόσουν συνεχώς ότι οι εκλογές είναι άδικες; Δείξε τους τώρα τι θα πει απονομή δικαιοσύνης, είσαι στο μπου, ψήφισε για το μπου!
Έχω κάψειελα ρε συ ενας που αδερφη σ ανεβαζε πουστρα σε κατεβαζε και μαλλον πισω απαυτο σε λιμπιζοταν
ψηφισα ηδη
Καλά άντε πηδήξουν πισωγλεντη....μόνο γέλιο προκαλείς
Βρε παπάρα, νταβατζάκο του κώλου, εσύ είσαι ο χέστης που όσες φορές σε προσκάλεσα, έκανες κο κο κο σαν γνήσια κοτούλα που είσαι.
Ψηφίζουμε τον ζαν που είναι μπαναρισμένος επ άπειρον.....ξέρω ξέρω είχε μπει στο σαιτ ένα φεγγάρι κατά τη διάρκεια του χρόνου....Ξεκίνησε ο δεύτερος όμιλος και ο λαός του μπου αφού έχει μάθει το παιχνίδι από τον πρώτο όμιλο δε χάνει ευκαιρία να δείξει από νωρίς τις προθέσεις του.
Τη στιγμή που μιλάμε την κούρσα οδηγεί ένας μαλάκας από τα παλιά ,ο σκληρός καριόλης του ΣΥΙΡΖΑ - jean claud.
Στη δεύτερη θέσημε 19 ψήφους ακόμη μια βαριά φανέλα, ο ευπατρίδης της Καλαμαριάς, Kalogero.
Σε τρίτη και τέταρτη θέση ισοβαθμούν με 16 ψήφους οι jomarka και Kachaplias.
Εσύ δεν ήσουν που κλαιγόσουν συνεχώς ότι οι εκλογές είναι άδικες; Δείξε τους τώρα τι θα πει απονομή δικαιοσύνης, είσαι στο μπου, ψήφισε για το μπου!
Ο ζαν είναι θεσμός πλέον, υπάρχει και χωρίς να γράφει (που γράφει εννοείται).Ψηφίζουμε τον ζαν που είναι μπαναρισμένος επ άπειρον.....ξέρω ξέρω είχε μπει στο σαιτ ένα φεγγάρι κατά τη διάρκεια του χρόνου....
Καλά άντε πηδήξουν πισωγλεντη....μόνο γέλιο προκαλείς
Είναι όπως στο σχολείο όπου τέρμα μπαίνει πάντα ο χοντρός...αυτοί οι άτυποι θεσμοί και κανόνες.Ο ζαν είναι θεσμός πλέον, υπάρχει και χωρίς να γράφει (που γράφει εννοείται).
Ψηφίζοντας ζαν στηρίζεις το σάη το ίδιο, που έχει πλέον "ποτίσει" από καντίνες, μπέμπες πισωκούνες, μύτες-τακούνια, πουτανοποιήσεις, αρασέ, κρυφές δημοσκοπήσεις, μειλ σε ηγεσία σύριζα και αναρχικό αριστερό "πολιτικό λόγο".
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΑΝΟΥΛΗ
Έλα ηλίθιε κάνε άκρη μην σπαμαρεις ... ούτε για Μίστερ μαλακας δεν κάνεις
Για ρωτα τη μπουρδελιάρα σου ρε, ποιος της έκανε την κωλοτρυπιδα Φ60;;
Σε ξαναπροκαλώ, μωρή γαλότσα, ποιον αποκαλούσαν "ο δαχτυλάκιας" τα κοριτσια της παλιας γνωστής παρέας;
Όξω μωρή κοτάρα.
Δεν θα ψηφίσω ρε για Μr Mαλάκα 2024 και ξέρεις γιατί;
Γιατί είσαι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ και ΑΕΝΑΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
Δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω πως "ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙ, ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΘΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΘΕ ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ"Είναι όπως στο σχολείο όπου τέρμα μπαίνει πάντα ο χοντρός...αυτοί οι άτυποι θεσμοί και κανόνες.
+50 ευρώ το κάθε κωλί?Έχω να γαμήσω 13 κωλαράκια
Μωρή σαπια κωλοτρυπίδα, μην ξανασχοληθείς μαζί μου, δεν σε παίρνει και δεν εισαι του γουστου μου να σε γαμήσω μωρή χοντροκώλα στρωματούΈλα ηλίθιε κάνε άκρη μην σπαμαρεις ... ούτε για Μίστερ μαλακας δεν κάνεις