athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.010
- Πόντοι
- 12.756
ti shmaineiDe gustibus non est disputandum.
ti shmaineiDe gustibus non est disputandum.
ti shmainei
δουλευω,αρθρογραφω εδω,ειμαι στο μετεριζι του διαγωνισμου απο το ποστο μου χιλια κομματια εχω γινειΧέσε ψηλά κι αγνάντευε και τον μαλάκα τον Γ. Γ. καρτέρει.
δουλευω,αρθρογραφω εδω,ειμαι στο μετεριζι του διαγωνισμου απο το ποστο μου χιλια κομματια εχω γινει
ψηφοφοροι γαρΚανονίστε να βγει τριάδα μπαρόκ και δύο πεθαμένα ακαου βανταμ και Άλεξ ...και η ταλέντα δαλαις να πάρει τα αρχιδια του..... αδικία
κλαιω ρε με την περιγραφη,εισαι Ποιητης!Τι μέρα κι αυτή αγαπητοί μπουρδελιάρηδες. Πλέον έχουμε περάσει τους 200 ψηφίσαντες.
Ο Μπαρόκ επελαύνει ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος, πού θα σταματήσει αυτή η τρελή πορεία χωρίς φρένα;
Αλεξ71 με 66 και Ακροατής με 63 απέδειξαν ότι ο λαός του μπου είναι ρετρό ,γουστάρει να έχει σταθερές αξίες.
Ο Αναπούρνα κρατά σταθερά την 4η θέση με 61 ψήφους.
Προλαβαίνει ο Ντάιμα73 να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κλέψει την πρόκριση ή μήπως δεν είναι τόσο μαλάκας;
Λίγες ώρες έχουν απομείνει ως το τέλος του ομίλου - παίξει και εσύ πριν να είναι αργά!
Υπάρχουν και άλλοι μουνοβαγόνης, ντόπας , ρεντ κλπΓνώμη μου,τα ονόματα από τεράστιους μαλακές που άφησαν εποχή στο σαη και πέτυχαν σαρωτικές πρωτιές ..όπως πιξις75,τζωνναρος64,χασοδικης71,βανταμας... πρέπει να γραφτούν με χρυσά γράμματα στο πλαϊνό του σαη και να πάψουν να μας απασχολούν ως υποψήφιοι αφού έχουν αποδείξει την τεράστια μαλακια τους....να δωθεί τόπος στους νέους και σε αυτούς που ακόμα μοχθούν όπως μπαρόκ Δαλάι....
μιστερ μαλακας με διαφορα σημερα ο λουτσεσκου η ο ηλιοπουλος τυπε?Γνώμη μου,τα ονόματα από τεράστιους μαλακές που άφησαν εποχή στο σαη και πέτυχαν σαρωτικές πρωτιές ..όπως πιξις75,τζωνναρος64,χασοδικης71,βανταμας... πρέπει να γραφτούν με χρυσά γράμματα στο πλαϊνό του σαη και να πάψουν να μας απασχολούν ως υποψήφιοι αφού έχουν αποδείξει την τεράστια μαλακια τους....να δωθεί τόπος στους νέους και σε αυτούς που ακόμα μοχθούν όπως μπαρόκ Δαλάι....
Άντε βγάλε άκρη εσύ...μιστερ μαλακας με διαφορα σημερα ο λουτσεσκου η ο ηλιοπουλος τυπε?
Ο λαός λέει πως και η μαλακια έχει τα όρια της,αλλά διαγωνιζόμενοι όπως ο μπαρόκ,ο δαλαις,ο αναπουρνα, δείχνουν ξεκάθαρα πως τελικά μόνο το σύμπαν έχει όρια....η μαλακια όχι.... καμπυλώνει τον χωροχρόνο σαν μαύρη τρύπα και χειρότερα....καλά έκανε ο αλεξ71 και εξαφανισθη.....έδωσε χώρο στον μπαρόκ να λάμψει για την απίστευτα μαλακισμενη παρουσία του όλο το 24 στο σαη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε βγάλε άκρη εσύ...
Ελαίς thanks, βλέπω από φωτό ότι είμαι πολύ κουλ τύπος.
Εγκρίνω
Το είχα καταλάβει ότι το νικ Λιντερ ήταν ανήλικο.Μην κουράζεστε να ψάχνετε. Δεν υπάρχουν. Τα ¨σκούπισε" ο Από Μηχανής Θεός. Υπήρχε θέμα παιδεραστίας.