sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.800
- Πόντοι
- 26.141
Μήπως νόμιζε ότι είναι ο Κοσκωτάς από το άβαταρ του ;;Κάποια κοπελιά που τις έστειλε φωτό το διέρρευσε.
Μήπως νόμιζε ότι είναι ο Κοσκωτάς από το άβαταρ του ;;Κάποια κοπελιά που τις έστειλε φωτό το διέρρευσε.
Καλά είστε εδώΜπροεδρο λέγατε τον άγιο νομίζω
Αυτό το θυμάμαι ώσπου ο νιπλης λαδωσε την διοίκηση με δέκα εκατομμύριατσιμπουκιαδολλάρια κ πήρε τα ηνία του νήματος
Φυσικά το χρήμα κινήθηκε μέσω Παναμά για να μη φαίνεται κ από ότι κατάλαβαινεις αντιλαμβάνεσαι ποιος ήταν από πίσω ...
ποτε θα ερθεις απο εδω να σε γκιζερισω;Mαγουλιθρας τι εστί ;πως βγήκε ;;
Με εκπλήσεις...που την ξέρεις την λέξη αυτή ;;;ποτε θα ερθεις απο εδω να σε γκιζερισω;
Χωρίς Λακη εγώ δεν έρχομαι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΗΜε εκπλήσεις...που την ξέρεις την λέξη αυτή ;;;
Ίσως μέσα Γενάρη .....είπα κ ρετρό νιπλη μπαρόκ Άγιο ζεμπου για φαγητό
Δεν ανοίγει η φωτό του αμτσικΛεω να ανοίξω νήμα για όσκαρ φωτογραφίας, γνώμη σας
Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 28 - bourdela.com forum
Παιδιά εγκαινιάζω νέα συλλογή (χωρίς όμως να έχω καιφωτογραφία). Οποιος έχει ας βάλει κώλάρες ανοιγμένες και αρμεγμένες και κωλοτρυπίδες από τραβεστί. Δεν πειράζει να φαίνεται και το πουλάκι τους.www.bourdela.com
να μαζευτειτε να παςΜε εκπλήσεις...που την ξέρεις την λέξη αυτή ;;;
Ίσως μέσα Γενάρη .....είπα κ ρετρό νιπλη μπαρόκ Άγιο ζεμπου για φαγητό
Λάκης θα έρθει να με πάρει κ να με κατεβάσει Αθήνα ..θα είναι κ ο ΠαναγοςΧωρίς Λακη εγώ δεν έρχομαι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΗ
Φέρνω λάδι φέρε κοσταρικανεςνα μαζευτειτε να πας
πολλα ξερω,ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΩ
Μήπως νόμιζε ότι είναι ο Κοσκωτάς από το άβαταρ του ;;
Γι αυτό λέω να ανοίξω νήμα, να δώσουμε λίγο χαρά στους εραστές του "ωραίου".Δεν ανοίγει η φωτό του αμτσικ
Ατόπημα της κορασιδαςΣυγκεκριμένα διέρρευσε πως έχει τόσο χοντρά μάγουλα, που στην αρχή νόμιζε ότι της έστειλε φωτό τον κώλο του, και μετά από αρκετή ώρα συνειδητοποίησε πως αυτό που έβλεπε ήταν μούρη.
Οφείλω όμως να τονίσω, πως η πληροφορία ήταν και παραμένει ανεπιβεβαίωτη.
Ατόπημα της κορασιδας
Ποτέ δεν λέμε πως είναι ο άλλος αν τον έχουμε συναντήσει
Ποτέ δεν βγάζουμε προσωπικός στοιχεία κανένας ακόμη κ αν τα ξέρουμε.
Ποτέ δεν βγάζουμε στη φόρα pm
Κ ποτέ δεν μεταφέρουμε πράγματα από το ένα φόρουμ στο άλλο ..
ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΦέρνω λάδι φέρε κοσταρικανες
δεν εχωΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ
Το περίεργο θα ήταν να είχες.δεν εχω
ελα στου θρυλου ναμας ευχηθεις και θα σε παω γουναρη για χοχλιουςδεν εχω
στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαιΤο περίεργο θα ήταν να είχες.