troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.662
- Πόντοι
- 5.506
ΝΑΙ!!!!στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαι
ΝΑΙ!!!!στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαι
θείο θα πέσεις για τον σταυρό στο λιμάνι?ελα στου θρυλου ναμας ευχηθεις και θα σε παω γουναρη για χοχλιους
φυσικα θειο...θα ερθει απο νωρις ατζελο τελωνειο και θα παμε μαζι...θείο θα πέσεις για τον σταυρό στο λιμάνι?
στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαι
στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαιΣε έχω στην ιγκνόρ. Δεν βλέπω τι γράφεις. Αν είναι κάτι σημαντικό θα μου το μεταφέρει σε π.μ. η σκύλα μου.
φυσικα θειο...θα ερθει απο νωρις ατζελο τελωνειο και θα παμε μαζι...
πεντακαθαρα νερα ευλογημενα
υποπτο μου φιανετε....ευχαριστω αλλα δωσε μετρηταΠέρνα να σου δώσω ένα ζευγαράκι εντελώς αδιάβροχα παπούτσια από φινετσάτο Ναπολιτάνικο σκυρόδεμα που σου πήρα δώρο για την πρωτοχρονιά.
Ευχαριστούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε.στειλε ρε κωλογερε κανα 200αρι και βαλε με στην διαθηκη σου κριμα ειμαι
Ευχαριστούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε.υποπτο μου φιανετε....ευχαριστω αλλα δωσε μετρητα
Επιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?Πέρνα να σου δώσω ένα ζευγαράκι εντελώς αδιάβροχα παπούτσια από φινετσάτο Ναπολιτάνικο σκυρόδεμα που σου πήρα δώρο για την πρωτοχρονιά.
μη ζηλεύεις συμπάθη παρκαδορε χρήστη φωσφοριζέ γιλέκου, που ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ με επαίνεσε για το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ μουΕγω, λεω να το βουλωσουμε και οι δυο μας μπας και δείξουν ελεος και δεν μας πετσοκοψουν.. Ηδη εχω αρχισει να τρεμω με τυπο Ρετρο που εχει φιλους σαν τον τυπο Χελ και τον αλλον τον τυπο Νιπλη.
Ενα σου λεω τυπε, οι τυποι δεν παίζονται και γαμανε και δερνουν τυπους.
Τι σκυλί έχεις;Σε έχω στην ιγκνόρ. Δεν βλέπω τι γράφεις. Αν είναι κάτι σημαντικό θα μου το μεταφέρει σε π.μ. η σκύλα μου.
Επιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?
ο συγκεκριμένος οίκος είναι εξειδικευμένος, άριστοι γνώστες του αντικειμένουΕπιπλέουν τα συγκεκριμένα υποδήματα στη θάλασσα ?
Θέλω ένα σουβενίρ από το Rila.Τι σκυλί έχεις;
Θες σκυλί ; Αύριο πάω μποροβετς
Τι σκυλί έχεις;
Θες σκυλί ; Αύριο πάω μποροβετς
θα έρθεις γιατί θα έχουμε το αγαπημένο σου μενούΧωρίς Λακη εγώ δεν έρχομαι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΗ
Wild card τελικά ήταν το ποτήρι που ξεχειλίσεμη ζηλεύεις συμπάθη παρκαδορε χρήστη φωσφοριζέ γιλέκου, που ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ με επαίνεσε για το εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ μου
Άσε ρε τυπε αυτοί οι πρωτεύουσιανοι οι μισοί είναι στραπονιαρηδες κ οι άλλοι μισοί τραβελολαγνοι κατά πως φαίνεταιΒοήθησέ με
Για δώσε επεξηγήσεις για παρατσούκλια αθηναϊκά
Κλαούντια χαρτοπολεμος
Παρκαδορος κλπ
Τελικά εμείς οι επαρχιώτες είμαστε πιο αγνοί