The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.833
- Πόντοι
- 32.467
εκεί είναι «εν όψει χαβαλέ» όπως λέει και ο κλαουντιας . μη μασάς![]()

εκεί είναι «εν όψει χαβαλέ» όπως λέει και ο κλαουντιας . μη μασάς![]()
Δηλαδή δεν μεγαλούργησε ακόμη;;;ας τον να μεγαλουργήσει
Διακοπτεις
Δηλαδή δεν μεγαλούργησε ακόμη;;;
Υπάρχουν και χειρότερα;;;;![]()
ωχ μαν με έπιασες στα πρασα.Και γαμω τις ειδικες εφαρμογές εχεις και δεν στα εμφανιζει. Ελα να περαστεις και εσυ ενα χερι μπογια τώρα.
εισαι φιλος πλεον με κλαψομουνη Χαρτοπολεμο;Πόσο ξεκωλιαριλίκι πχιά;;;;
Πόσο;;;![]()
άσε να δουμε πόσο "πονο" εχει μέσα του![]()
εισαι φιλος πλεον με κλαψομουνη Χαρτοπολεμο;![]()
αν ειναι σε αυτακια η οχι τοτεNo comment.
Κατι ελειπε στο ποστ σου. Στο συμπλήρωσα. Ξεχνιεσαι...ωχ μαν με έπιασες στα πρασα.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΝΗ συμπαθή παρκαδορε.
100 τα εκατό των ποστ μου όλα σκουπιδιασμα και μπάχαλο. εγινα μέγας με μηδενική συνεισφορά στην θεματολογία του σαη.. διαβάζω το σαη πανω απο 15 χρόνια. ΖΩ ΤΟ ΤΩΡΑ μα μαθαίνω και από το χτες.
επόμενο μιστερ μαλακα να ξέρεις σκέφτομαι να σε πάω τελικό όπως υποσχέθηκα και στη κλαουντια. γουη προμισντ γουη ντιλιβερντ
![]()
αν ειναι σε αυτακια η οχι τοτε
να ξερω να στησω μπλοκο ΑΝΩ Γλυφαδα αν ειναι και για σενα![]()
ουτε με ραβδους χρυσου δεν θα στο συγχωρεσω αυτο ΑΝ ισχυει βεβαιαΚι αν φέρνω κοχλιούς;;;
![]()
Βοήθησέ μεεισαι φιλος πλεον με κλαψομουνη Χαρτοπολεμο;![]()
ειστε ΑΓΝΟΙ κλεφτες,παλαιοπασοκοι,κομμουνιστες με δεξιες τσεπες κλπΒοήθησέ με
Για δώσε επεξηγήσεις για παρατσούκλια αθηναϊκά
Κλαούντια χαρτοπολεμος
Παρκαδορος κλπ
Τελικά εμείς οι επαρχιώτες είμαστε πιο αγνοί![]()
Ναι αλλά σεβόμαστε τους αλλήλους κ δεν τους περιγελαμεειστε ΑΓΝΟΙ κλεφτες,παλαιοπασοκοι,κομμουνιστες με δεξιες τσεπες κλπ
ΓΚΡ που θα με πεις ιδεολογικό απόγονο των μπολσεβίκωνκομμουνιστες με δεξιες τσεπες κλπ
στηριζουμε ΝΤΕΓΚΡΕΣΓΚΡ που θα με πεις ιδεολογικό απόγονο των μπολσεβίκων![]()
Φίλε μου καλέ μου φίλε για βοήθησε με με τα παρατσούκλιαεκεί είναι «εν όψει χαβαλέ» όπως λέει και ο κλαουντιας . μη μασάς![]()
κλαουντιας ακα παρανυφάκι ακα λάτρης των τσοντοσιμεμα ακα σινεφίλ ακα μπαροκουλης ακα επτακαριολος ακα σφουγγαρίστρα του τεα ακα δοκιμαστής στραπατσαδας ακα καλησπερακιας άκα πυρφόρος ακα αιωνια αναμονή της αυταρχικής πορνοστάρ κλπ κλπΦίλε μου καλέ μου φίλε για βοήθησε με με τα παρατσούκλια
ΜεγαλοΓαιοκτημονα !!! Διόρθωσιςκλαουντιας ακα παρανυφάκι ακα λάτρης των τσοντοσιμεμα ακα σινεφίλ ακα μπαροκουλης ακα επτακαριολος ακα σφουγγαρίστρα του τεα ακα δοκιμαστής στραπατσαδας ακα καλησπερακιας άκα πυρφόρος ακα αιωνια αναμονή της αυταρχικής πορνοστάρ κλπ κλπ
καλή συνέχεια συμπαθή φίλε γαιοκτήμονα