athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.778
- Πόντοι
- 12.756
καφεδακι.... ρεβεγιον το βραδυ ποτακια...οτι δηλωνω το κανω δεν ειμαι κανα ΧΡΕΠΙ εγωΒαρύγδουπες δηλώσεις
Τι έχειςτσιμπήσειπιεί μαν ?
καφεδακι.... ρεβεγιον το βραδυ ποτακια...οτι δηλωνω το κανω δεν ειμαι κανα ΧΡΕΠΙ εγωΒαρύγδουπες δηλώσεις
Τι έχειςτσιμπήσειπιεί μαν ?
αν τον πετύχω μέσα σε μποτανονηματα να δίνει ευχεσ τον έχω καψωναρει το μπουστη. πρώτα θα τον σκουπιδιασω για πάρτη μου, και μετά θα του κάνω ψυχολογικό βασανιστήριο φωνάζοντας μπουμπούκη και καρότο να τον κάνουν γιογιό μέχρι το πρωί με μπακ του μπακ ποστ. τα έχω σχεδιάσει όλα . ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΓια την Κλαουντια θα μεινει ανοιχτο , επειδη θα μπει κατα της 3 να ψαξει να βρει ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ
Που κάνεις ρεβεγιόν τυπε;καφεδακι.... ρεβεγιον το βραδυ ποτακια...οτι δηλωνω το κανω δεν ειμαι κανα ΧΡΕΠΙ εγω
στα κοφυ μπερυΠου κάνεις ρεβεγιόν τυπε;
Καλά ρε ... με εγγραφή 2013 τα λες αυτά ;φανταζομαι θα βρεις και κανα μηνυμα απο τοτε που εκανα εγγραφη στο σαιτ..
Δεν το ήξεραστα κοφυ μπερυ
αν τον πετύχω μέσα σε μποτανονηματα να δίνει ευχεσ τον έχω καψωναρει το μπουστη. πρώτα θα τον σκουπιδιασω για πάρτη μου, και μετά θα του κάνω ψυχολογικό βασανιστήριο φωνάζοντας μπουμπούκη και καρότο να τον κάνουν γιογιό μέχρι το πρωί με μπακ του μπακ ποστ. τα έχω σχεδιάσει όλα . ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ
Μη πικραίνεσαι που σου είπα ότι κλέβεις τις εισπράξεις από τα κάλαντα, για καλό το έκαναΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΥΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΩ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ
δεν τα ειπα φετος με προλαβαν οι γυφτοιΜη πικραίνεσαι που σου είπα ότι κλέβεις τις εισπράξεις από τα κάλαντα, για καλό το έκανα
Παντού έχουν απλώσει τα βρώμικα χερια τους και δε αφήνουν εμάς τους καθαρούς να κάνουμε προκοπήδεν τα ειπα φετος με προλαβαν οι γυφτοι
Μητσοτακη μαλακα κανε κατιΠαντού έχουν απλώσει τα βρώμικα χερια τους και δε αφήνουν εμάς τους καθαρούς να κάνουμε προκοπή
Επρεπε να το ηχογραφησεις,σιγουρα καποιο μελος θα μπορουσε να ριξει μια μεταφρασηΜητσοτακη μαλακα κανε κατι
υγ μου ηρθαν γυφτοι να μου πουν τα καλαντα 2 και μιση το μεσημερι ρε
βγηκε η σκυλα πανω εξαφανιστηκαν και κατι μουρμουραγαν στα κατσιβελικα
ξεκωλιαρη ανναπουρνιαρη για σένα
Στου Ζεμπου το κλειδωμένο , συνεννοηθείτε ολοι μαζι να κλικαρετε εκει και να διαβαζετε τις 2 σελιδες , ποσες ειναι δεν θυμαμαι, και να ανταλλάζετε ευχες στην ομαδικη σας, αλλά κάνε μια χάρη , βαλτε και τον @barock στην ομαδικη , κριμα ειναι , εδω ειναι ο Ζεμπου ο Μπαροκάκος σας πειραξε μην σας χαλάσει το μέσο όρο δεικτη ευφυΐας .. Για τον Θεό δηλαδη
Σάλτα γαμήσου
παιχτη συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα αυτος ο τελικος ηταν καθαρα δικος σου.Εγώ να δεις πόσο έξω έπεσα μαζί σου. ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ. Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ούτε να δαμασεις μέλος σε πουτανοφορουμ.
Σταλόνε λογικαΕπρεπε να το ηχογραφησεις,σιγουρα καποιο μελος θα μπορουσε να ριξει μια μεταφραση