The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.021
- Πόντοι
- 25.467
Το χρυσούλι μου. Κάνει κακάκια του.
Ανιψάκι μου είναι.
Ελάτε... Πείτε μου... Δεν μου φέρνει λίγο;
Δεν αρκείται με αυτό ο ξεκωλιαρης θέλει την κούπαΚαι ο φιναλίστ τίτλος είναι. Μην σκας.
τι έχει το μενού τυπε για σήμερα;
Παντως μέχρι στιγμης απο απωθημένα βλεπω εχεις εσυ μαζεμένα ..
φανταζομαι θα βρεις και κανα μηνυμα απο τοτε που εκανα εγγραφη στο σαιτ..
Ζεμπου με έχεις κουράσει τυπε , γινεσαι εμμονικος
Θα στο πω οσο πιο ευγενικά μπορω ,
η τελευταια τρυπα της φλογέρας εισαι, ειδικα για το παρεάκι σου
εμεις ή εγω αν θες σε ειχα σε μια καποια υπόληψη , αλλα τελικά έπεσα εξω , κατι ηξεραν οι δικοι σου
Τι άλλο θέλεις να κάνω; Φίλησα μέχρι και κατουρημενες ποδιές. Δεν έχω άλλους να επηρεάσω, μου τελεψανε. Είναι καί μιλημένο το παιχνίδι.Δεν Αρκείται με αυτό ο ξεκωλιαρης θέλει την κούπα
22:00 είμαι καλεσμένος
Ρεβεγιον, σαμπανιες τσιν τσιν , επικαιρότητα , πολιτικά , ματιές με καμια πουταναρα με διδακτορικο στο να σου φαει τα λεφτα κτλ κτλ κτλ
Τι λες ; να το αφησω ανοιχτό το νημα εδω να μπαινειοι βλαμμένοι του διαγωνισμου 2024ο κοσμακης να γραφει τα δικά του ή να του βαρέσω κανα κλειδωμα και να το ανοιξω αυριο πρωι ;; τυπου παιδικες χαρές με Δημους κιετσι ναπουμε
Φαντάζομαι όταν λες σκουπίδια εννοείς και τον Νιπλη. Μαζί, σου κραζαμε πουτανα. Αλλά ως καιροσκόπος που σέβεται τον εαυτο του παιξτου και τα αρχιδια τώρα.Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.
Υπάρχουν πολλά εμμονικά σκουπίδια μέσα στο φόρουμ.
Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΥΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ!!!
Που θα κάνουμε εμείς τα ναυάγια ρεβεγιόν;
Καλή χρονιά παππουλη με υγείαΜέρα αγάπη σήμερα ρε μουνή. Πες μας ευγενικά να πάμε να γαμηθούμε κι άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις.
Έχετε δίκιο.
Είναι κι ένας μαλάκας που ποστάρει συνεχώς ιπποπόταμους να χέζουν.
Τι σόι κοπρολαγνία είναι αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω.
κλείδωσε το. να έρθουν τα ναυάγια σε επαφή με τη σκληρή αλήθεια, να κοιτάξουν τον εαυτο τους στον καθρέπτη. να βγουν από το μάτριξ .22:00 είμαι καλεσμένος
Ρεβεγιον, σαμπανιες τσιν τσιν , επικαιρότητα , πολιτικά , ματιές με καμια πουταναρα με διδακτορικο στο να σου φαει τα λεφτα κτλ κτλ κτλ
Τι λες ; να το αφησω ανοιχτό το νημα εδω να μπαινειοι βλαμμένοι του διαγωνισμου 2024ο κοσμακης να γραφει τα δικά του ή να του βαρέσω κανα κλειδωμα και να το ανοιξω αυριο πρωι ;; τυπου παιδικες χαρές με Δημους κιετσι ναπουμε
Και εγώ μεσαΔυστυχώς δεν είναι ο μόνος.
κλείδωσε το. να έρθουν τα ναυάγια σε επαφή με τη σκληρή αλήθεια, να κοιτάξουν τον εαυτο τους στον καθρέπτη. να βγουν από το μάτριξ .
ΟΝ ΔΕ ΑΔΕΡ ΧΑΝΤ αν λογκαρει η κλαουντια θα μπουκάρω. ρίχνω κανόνι στο ρεβεγιόν, διώχνω το κόσμο , ανοίξω προ μαξ αηπαντ και λάπτοπ , παταω ριφρεσ κάθε 2 δευτερόλεπτα κλπ. ο πειρασμός για σκουπιδιασμα είναι μεγάλος. με έχει κυριεύσει. το έχω μεγάλη ανάγκη.
Αν είχε χιούμορ θα πατούσε και ο ίδιος λαικ, αν δε σας είχε στη λισταΡε συ Ξεφτιλάκη!!!
Ο Οβελίξ ξέρουμε ότι έπεσε στη χύτρα με το μαγικό φίλτρο όταν ήταν μωρό.
Εσύ μωρό μήπως έπεσες στη χύτρα με το μπουκάκε και βγήκες έτσι;
Βαρύγδουπες δηλώσειςΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΥΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΩ
ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ