Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
Τι να πω, απ όλα σε είχα αλλά για τραβελοκυνηγο με τίποτα, πέφτω από τα σύννεφα.![]()
δεν παρακολουθεις το φορουμ .. ανα καποιους μηνες αναφέρεται αυτο , απο διάφορους
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Τι να πω, απ όλα σε είχα αλλά για τραβελοκυνηγο με τίποτα, πέφτω από τα σύννεφα.![]()
το κενο εχε το νόυ σου. το νου στο κενό εχεΤι να πω, απ όλα σε είχα αλλά για τραβελοκυνηγο με τίποτα, πέφτω από τα σύννεφα.![]()
προτείνω να καθιερώσουμε μπανερακι για χρυσό και αργυρό μιστερ μαλακα. πιστεύω θα δώσει πόντους στη κλαουντια όταν θα μπουκάρει στα νήματα των μποτανων για καλησπέρα![]()
παρακολουθώ όμως τις μελιτζάνες του τεα που είχε υποσχεθεί για γκροβερ κλαουντιας. κάνω φοκους στα σημαντικάδεν παρακολουθεις το φορουμ .. ανα καποιους μηνες αναφέρεται αυτο , απο διάφορους![]()
Ε καλά, κατα τα αλλά δεν τρέχω και ξωπισω σου, μην τρελαινεσαι.δεν παρακολουθεις το φορουμ .. ανα καποιους μηνες αναφέρεται αυτο , απο διάφορους![]()
Ε καλά, κατα τα αλλά δεν τρέχω και ξωπισω σου, μην τρελαινεσαι.
ναι αλλά πίσω από την γνωστή αυταρχική πορνοστάρ που σε είπε μπαροκουλη;Ε καλά, κατα τα αλλά δεν τρέχω και ξωπισω σου, μην τρελαινεσαι.
Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα (μόνο για σήμερα μέρα που είναι). Τραβελαδικα θα πηγαίνεις μόνος όμως, εγώ δεν έχω τέτοια χομπυ.θες να γινουμε φίλοι ;![]()
διαχειριστες περιουσιασ αλεξ κάνουν ζωάρα τυπε. και εμείς ξεμείναμε εδώ μέσα με τον σινεφίλ που έχει μαύρη ζώνηΤυπε για ανθρωπιστικούς λόγους,μέρες που είναι,αστον να κάνει γιορτές με την οικογένειά του
![]()
Τα φετινά του ξεφτίλικια δεν τα είδες δηλαδή.παιχτη συγγνωμη για την παρεμβαση, αλλα αυτος ο τελικος ηταν καθαρα δικος σου.
σου αξιζει και με το παραπανω.
για νιπλη (δεν τον ψηφισα) εχω σχηματισει γνωμη και δε χρειαζεται εξτρα μελανι, ιδιως μετα τα περσινα ξεφτιλικια, το σκουξιμο και το κοτεμα, για δε σεντ (μοναδικη ψηφος) μετα ΤΙΣ σκοπιμες αλλαξοκωλιες, αστα.
αλλα... εσυ, ησουν η εκπληξη της σεζον. στο τελος της κιολας, το κερασακι.
κριμα, γιατι το συνεχιζεις κιολας.
Απαξιωνεις αρκετά σεβαστά μέλη που έχουν ρίξει την ψήφο τους σε νυφουλα και κατά φαντασίαν εραστήΟι πραγματικοί μαλακες του σαιτ για εμένα είναι @papaphilips και @DmtrsxXx
Ποιος κάνει πλάκα?Πέρα από την πλάκα που κάνουμε εδώ εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγαπη επιτυχία
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Τα φετινά του ξεφτίλικια δεν τα είδες δηλαδή.
Δεν τον είδες να ακούζει φέτος τον Νιπλη δηλαδή;
Θα μου τον δώσουν του χρόνου. Η κάτι θα σκεφτούν να κάνουν. Έχει την δύναμη ο Νιπλης τώρα.
εξακολουθεις να συνεχιζεις ασκοπως, ενω η απαντηση ηταν ηδη μεσαγια νιπλη (δεν τον ψηφισα) εχω σχηματισει γνωμη και δε χρειαζεται εξτρα μελανι
Εδώ που τα λέμε τώρα έχεις ολα τα δικια.εξακολουθεις να συνεχιζεις ασκοπως, ενω η απαντηση ηταν ηδη μεσα
καλη συνεχεια...
Οι πραγματικοί μαλακες του σαιτ για εμένα είναι @papaphilips και @DmtrsxXx