Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.143
- Πόντοι
- 6.256
Να παει η εντολη στη κεφαλα του Γερομπισμπικη μαλλον....τι φαση,περιμενουμε την ενσωματωση απο καμια αποικια στον Ινδικο
Να παει η εντολη στη κεφαλα του Γερομπισμπικη μαλλον....τι φαση,περιμενουμε την ενσωματωση απο καμια αποικια στον Ινδικο
έχουμε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα κε συνάδελφε...περιμενε γινεται καταμετρηση αποτελεσματων
Τους ψήφους στην Ανταρκτική γιατί δεν τους αναφέρεις ρε εγκάθετε ;τι φαση,περιμενουμε την ενσωματωση απο καμια αποικια στον Ινδικο
Αν ο Μπιρλας έχει τέσσερα δάχτυλα στο δεξί χέρι ναιΟ κύριος Νίπλης είναι φίλος με τον κύριο Μπίρλα ?
Στ αρχιδια σου. Η δουλεια εγινε. Δεν πα να γαμηθει ο κλωνος τωρα...Ναι δικο μου ειναι και το εβγαλα φορα παρτιδα....ρε ποσο χαζος εισαι να πουμε;
Δεν πιστεύω να αφήνεις υπόνοιες, ότι τον έτσουξε το μπάρμπα ... και είναι άφαντος.έχουμε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα κε συνάδελφε...
Όχι, όλα καλά...Δεν πιστεύω να αφήνεις υπόνοιες, ότι τον έτσουξε το μπάρμπα ... και είναι άφαντος.
ΝΑ τα ξεκαθαρίζουμε αυτα !
Στο ξαναλεω επειδη εισαι τερμα χαζος.....πηγαινε και δες ποιοι εχουν ψηφισει τη Κλαουντια.Θα δεις οτι αυτος που ξεμπροστιασα εξαφανιστηκε απο τη λιστα αμεσως μετα το ποστ μου και μπηκε αλλος στη θεση του.Στ αρχιδια σου. Η δουλεια εγινε. Δεν πα να γαμηθει ο κλωνος τωρα...
ΚΑΙ η Ριο Αβε κερδισε σημερα.Στο ξαναλεω επειδη εισαι τερμα χαζος.....πηγαινε και δες ποιοι εχουν ψηφισει τη Κλαουντια.Θα δεις οτι αυτος που ξεμπροστιασα εξαφανιστηκε απο τη λιστα αμεσως μετα το ποστ μου και μπηκε αλλος στη θεση του.
Οχι οτι θα καταλαβεις και τιποτα αλλα απλα λεω....
Στο ξαναλεω επειδη εισαι τερμα χαζος.....πηγαινε και δες ποιοι εχουν ψηφισει τη Κλαουντια.Θα δεις οτι αυτος που ξεμπροστιασα εξαφανιστηκε απο τη λιστα αμεσως μετα το ποστ μου και μπηκε αλλος στη θεση του.
Οχι οτι θα καταλαβεις και τιποτα αλλα απλα λεω....
Επιτροπη τυπε τωρα....επιτροπή μετράει ψήφους καιβάζει μπουγάδα τελευταίας στιγμήςαξιολογεί τα τελικά αποτελέσματα
στηριζωσυγνωμη αλλα δεν προλαβα να ψηφισω μπορουμε να επαναλαβουμε την διαδικασια?