Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.381
- Πόντοι
- 11.146
...μεγαλο αρχιδι ειμαι σιγουρα, οπως κ κωλοπαιδο κ γαμιολης γινομαι ενιοτε! Αλλα ρουφιανος ποτε (σαν τα χαλια σας που βλεπω)!
...μεγαλο αρχιδι ειμαι σιγουρα, οπως κ κωλοπαιδο κ γαμιολης γινομαι ενιοτε! Αλλα ρουφιανος ποτε (σαν τα χαλια σας που βλεπω)!
τον βλεπω τον χαρακτηρισμο...μεγαλο αρχιδι ειμαι σιγουρα, οπως κ κωλοπαιδο κ γαμιολης γινομαι ενιοτε! Αλλα ρουφιανος ποτε (σαν τα χαλια σας που βλεπω)!
Μόλις σας έκανα αναφορά.
Έχει βγει γενικώς πολύ χολή σε αυτό το νήμα.
Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, το χειρότερο δεν είναι να ασχολούνται αρνητικά με κάποιον. Το χειρότερο είναι να μην ασχολούνται καθόλου.
Και ο κ. Ζεμπου. Να τα γράφουμε αυτά!εγω παντως περιμένω να μπει ο φίλος μου ο Μπαροκ να ασχοληθεί με την αφεντιά μου
Μόλις σας έκανα αναφορά.
Σας έχω παρακαλέσει επανειλημμένως να μην προβαίνετε σε ανάρτηση της φωτογραφίας της αστυνομικής μου ταυτότητας.
Δημοκρατία τυπε μου..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!αρχιδια δουλεια εγινε τυπε,δεν ξερω αν ειδες τα αποτελεσματα,αλλα ο μαλακας εχασε απο καποιον ανναπουρνα......με αλεξ71 αποντα (μονο ενα λαικ τρεις το πρωι του ξεφυγε του καημενου)....
Έχει βγει γενικώς πολύ χολή σε αυτό το νήμα.
Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, το χειρότερο δεν είναι να ασχολούνται αρνητικά με κάποιον. Το χειρότερο είναι να μην ασχολούνται καθόλου.
Μήπως αντί για το "μπραδερίνι" είναι πιο δόκιμος ο όρος "σιστερίνι";Δε θέλω να είμαι κακός τώρα, ούτε να βάλω τις βάσεις για μα βγω μιστερ μαλακας φέτος απλά σαν ένα πτωχό στην τσέπη και στο μυαλό και τα μαλλιά μελος σκέφτομαι
Ο Λάκης είναι γνωστός επισκέπτης σε μέρη με τρανσφορμερς και θιασώτης του δαχτυλου
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κύριος Νιπλης για τον οποίο λίγα γνωρίζω , έχει εκφράσει θαυμασμό για τραβελια
Ο Κύριος Μπαροκος έχει τη φήμη του επισκέπτη τσοντοσινεμα και μιλάει με αφέντρες
Μήπως κύριοι , αντί για μίσος, βλέπουμε έντονη σεξουαλικη έλξη και ενέργεια που περιμένει απλά να εκτονωθεί ;
Δυστυχώς οι ψευτοεγωισμοί σήμερα καταστρέφουν τις σχέσεις. Κάποιος πρέπει να βάλει το κωλοτρυπιδι του μπροστά και να κάνει την αρχή.Μήπως αντί για το "μπραδερίνι" είναι πιο δόκιμος ο όρος "σιστερίνι";
Άγιε, τελείωσες τα ψώνια σου σήμερα από τη Λαϊκή στην Πανόρμου ;
συμφωνω τυπε ,αλλα ο μπαροκ ειναι η χουντα της μαλακιας ,μοναρχιδισμος στο μεγαλειο του,ο μαλακομοναρχης του σαη,δεν υπαρχει δημοκρατια οταν τιτανες οπως μπαροκ,αλεξ71 ,τζωνυ64,πιξυ 75 ,αγωνιζονται....και ειδικα οταν στον διαγωνισμο φετος επρεπε να κερδισει μονο τον μαλακα εαυτο του.....και τελικα τελειως μαλακισμενα απο μαλακια του εχασε.....ψυχραιμα το αναλυω και ακομα δεν μπορω ως επιστημων να καταλαβω τι μαλακια παιχτηκε για να χασει αυτος ο μαλακας!Δημοκρατία τυπε μου..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
Αυτόν που θεωρείς εσύ μαλακα ένα άλλο μέλος εδώ μέσα δεν τον θεωρεί.
Κάλπες δολοπλοκία μαγειρέματα ψηφοφορίες wild cards...Δημοκρατία πραε και μελισταλαχτε φίλε μου.
Μιλάς σοφά και ήρεμα όπως πάντα αγαπητέ..συμφωνω τυπε ,αλλα ο μπαροκ ειναι η χουντα της μαλακιας ,μοναρχιδισμος στο μεγαλειο του,ο μαλακομοναρχης του σαη,δεν υπαρχει δημοκρατια οταν τιτανες οπως μπαροκ,αλεξ71 ,τζωνυ64,πιξυ 75 ,αγωνιζονται....και ειδικα οταν στον διαγωνισμο φετος επρεπε να κερδισει μονο τον μαλακα εαυτο του.....και τελικα τελειως μαλακισμενα απο μαλακια του εχασε.....ψυχραιμα το αναλυω και ακομα δεν μπορω ως επιστημων να καταλαβω τι μαλακια παιχτηκε για να χασει αυτος ο μαλακας!
συμφωνω τυπε ,αλλα ο μπαροκ ειναι η χουντα της μαλακιας ,μοναρχιδισμος στο μεγαλειο του,ο μαλακομοναρχης του σαη,δεν υπαρχει δημοκρατια οταν τιτανες οπως μπαροκ,αλεξ71 ,τζωνυ64,πιξυ 75 ,αγωνιζονται....και ειδικα οταν στον διαγωνισμο φετος επρεπε να κερδισει μονο τον μαλακα εαυτο του.....και τελικα τελειως μαλακισμενα απο μαλακια του εχασε.....ψυχραιμα το αναλυω και ακομα δεν μπορω ως επιστημων να καταλαβω τι μαλακια παιχτηκε για να χασει αυτος ο μαλακας!
Δυνατος μαλακας,ανετα στο τοπ δεκα αρχιμαλακα της χρονιας ,αλλα η δυναμικη του ασθμαινει οταν πρεπει να υπερκερασει μεγαθηρια μαλακιας...χωλαινει ολοφανερα στο ευρος της μαλάκισμενης γκαμας ...ποσο να του δωσουν συν τα ατελειωτα σεντονια για την προσωπικη διαφορα και οι συγκρισεις πληθωρισμου του 2024 με πιτσοκαταλογους του 1986.....ενω ο μπαροκ ας πουμε ,απλας, Ω μαλακας.....απο αθλητικα -πολιτικα -κοινωνικα ,ακομα και στα πουτανονηματα μονο μαλακιες......πως να χασει αυτο το φαβορι λοιπον!!Μιλάς σοφά και ήρεμα όπως πάντα αγαπητέ..
Για εμένα ο υπέρτατος μαλακας του σαη είναι ο νταιμα.
Μιλάς σοφά και ήρεμα όπως πάντα αγαπητέ..
Για εμένα ο υπέρτατος μαλακας του σαη είναι ο νταιμα.