Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.381
Πόντοι
11.146
Καταγραφή οντιν.JPG
...μεγαλο αρχιδι ειμαι σιγουρα, οπως κ κωλοπαιδο κ γαμιολης γινομαι ενιοτε! Αλλα ρουφιανος ποτε (σαν τα χαλια σας που βλεπω)!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.611
Πόντοι
12.056
...μεγαλο αρχιδι ειμαι σιγουρα, οπως κ κωλοπαιδο κ γαμιολης γινομαι ενιοτε! Αλλα ρουφιανος ποτε (σαν τα χαλια σας που βλεπω)!
:tired: τον βλεπω τον χαρακτηρισμο

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.970
Πόντοι
25.467

Έχει βγει γενικώς πολύ χολή σε αυτό το νήμα.

Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, το χειρότερο δεν είναι να ασχολούνται αρνητικά με κάποιον. Το χειρότερο είναι να μην ασχολούνται καθόλου.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.970
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.725
Πόντοι
12.756

Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, το χειρότερο δεν είναι να ασχολούνται αρνητικά με κάποιον. Το χειρότερο είναι να μην ασχολούνται καθόλου.

εγω παντως περιμένω να μπει ο φίλος μου ο Μπαροκ να ασχοληθεί με την αφεντιά μου :birdman:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.970
Πόντοι
25.467

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.564
Πόντοι
46.423

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.587
Πόντοι
3.656
αρχιδια δουλεια εγινε τυπε,δεν ξερω αν ειδες τα αποτελεσματα,αλλα ο μαλακας εχασε απο καποιον ανναπουρνα......με αλεξ71 αποντα (μονο ενα λαικ τρεις το πρωι του ξεφυγε του καημενου)....
Δημοκρατία τυπε μου..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
Αυτόν που θεωρείς εσύ μαλακα ένα άλλο μέλος εδώ μέσα δεν τον θεωρεί.
Κάλπες δολοπλοκία μαγειρέματα ψηφοφορίες wild cards...Δημοκρατία πραε και μελισταλαχτε φίλε μου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.665
Πόντοι
3.556
Δε θέλω να είμαι κακός τώρα, ούτε να βάλω τις βάσεις για μα βγω μιστερ μαλακας φέτος απλά σαν ένα πτωχό στην τσέπη και στο μυαλό και τα μαλλιά μελος σκέφτομαι

Ο Λάκης είναι γνωστός επισκέπτης σε μέρη με τρανσφορμερς και θιασώτης του δαχτυλου

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κύριος Νιπλης για τον οποίο λίγα γνωρίζω , έχει εκφράσει θαυμασμό για τραβελια

Ο Κύριος Μπαροκος έχει τη φήμη του επισκέπτη τσοντοσινεμα και μιλάει με αφέντρες

Μήπως κύριοι , αντί για μίσος, βλέπουμε έντονη σεξουαλικη έλξη και ενέργεια που περιμένει απλά να εκτονωθεί ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

Oscar Wilde

“There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.”
The Picture of Dorian Grey, 1890

Σας είπα ότι ο The Saint είναι πετυχημένος δικηγόρος με
σφαιρική μόρφωση, αλλά πειραχτήρι !

Άγιε, τελείωσες τα ψώνια σου σήμερα από τη Λαϊκή στην Πανόρμου ;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.846
Πόντοι
6.236
Δε θέλω να είμαι κακός τώρα, ούτε να βάλω τις βάσεις για μα βγω μιστερ μαλακας φέτος απλά σαν ένα πτωχό στην τσέπη και στο μυαλό και τα μαλλιά μελος σκέφτομαι

Ο Λάκης είναι γνωστός επισκέπτης σε μέρη με τρανσφορμερς και θιασώτης του δαχτυλου

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κύριος Νιπλης για τον οποίο λίγα γνωρίζω , έχει εκφράσει θαυμασμό για τραβελια

Ο Κύριος Μπαροκος έχει τη φήμη του επισκέπτη τσοντοσινεμα και μιλάει με αφέντρες

Μήπως κύριοι , αντί για μίσος, βλέπουμε έντονη σεξουαλικη έλξη και ενέργεια που περιμένει απλά να εκτονωθεί ;
Μήπως αντί για το "μπραδερίνι" είναι πιο δόκιμος ο όρος "σιστερίνι";

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.665
Πόντοι
3.556
Μήπως αντί για το "μπραδερίνι" είναι πιο δόκιμος ο όρος "σιστερίνι";
Δυστυχώς οι ψευτοεγωισμοί σήμερα καταστρέφουν τις σχέσεις. Κάποιος πρέπει να βάλει το κωλοτρυπιδι του μπροστά και να κάνει την αρχή.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.970
Πόντοι
25.467

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.024
Πόντοι
2.606
Δημοκρατία τυπε μου..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
Αυτόν που θεωρείς εσύ μαλακα ένα άλλο μέλος εδώ μέσα δεν τον θεωρεί.
Κάλπες δολοπλοκία μαγειρέματα ψηφοφορίες wild cards...Δημοκρατία πραε και μελισταλαχτε φίλε μου.
συμφωνω τυπε ,αλλα ο μπαροκ ειναι η χουντα της μαλακιας ,μοναρχιδισμος στο μεγαλειο του,ο μαλακομοναρχης του σαη,δεν υπαρχει δημοκρατια οταν τιτανες οπως μπαροκ,αλεξ71 ,τζωνυ64,πιξυ 75 ,αγωνιζονται....και ειδικα οταν στον διαγωνισμο φετος επρεπε να κερδισει μονο τον μαλακα εαυτο του.....και τελικα τελειως μαλακισμενα απο μαλακια του εχασε.....ψυχραιμα το αναλυω και ακομα δεν μπορω ως επιστημων να καταλαβω τι μαλακια παιχτηκε για να χασει αυτος ο μαλακας!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.587
Πόντοι
3.656
συμφωνω τυπε ,αλλα ο μπαροκ ειναι η χουντα της μαλακιας ,μοναρχιδισμος στο μεγαλειο του,ο μαλακομοναρχης του σαη,δεν υπαρχει δημοκρατια οταν τιτανες οπως μπαροκ,αλεξ71 ,τζωνυ64,πιξυ 75 ,αγωνιζονται....και ειδικα οταν στον διαγωνισμο φετος επρεπε να κερδισει μονο τον μαλακα εαυτο του.....και τελικα τελειως μαλακισμενα απο μαλακια του εχασε.....ψυχραιμα το αναλυω και ακομα δεν μπορω ως επιστημων να καταλαβω τι μαλακια παιχτηκε για να χασει αυτος ο μαλακας!
Μιλάς σοφά και ήρεμα όπως πάντα αγαπητέ..
Για εμένα ο υπέρτατος μαλακας του σαη είναι ο νταιμα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.024
Πόντοι
2.606
Δυνατος μαλακας,ανετα στο τοπ δεκα αρχιμαλακα της χρονιας ,αλλα η δυναμικη του ασθμαινει οταν πρεπει να υπερκερασει μεγαθηρια μαλακιας...χωλαινει ολοφανερα στο ευρος της μαλάκισμενης γκαμας ...ποσο να του δωσουν συν τα ατελειωτα σεντονια για την προσωπικη διαφορα και οι συγκρισεις πληθωρισμου του 2024 με πιτσοκαταλογους του 1986.....ενω ο μπαροκ ας πουμε ,απλας, Ω μαλακας.....απο αθλητικα -πολιτικα -κοινωνικα ,ακομα και στα πουτανονηματα μονο μαλακιες......πως να χασει αυτο το φαβορι λοιπον!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

Έχει όμως μια χρησιμότητα ο Ντάιμα

κάνει μελέτες για τιμές στα σούπερ μάρκετ, και παραθέτει τις φτηνότερες

:2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom