Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.584
- Πόντοι
- 1.406
Άμα δεν έχει φόντο χεστρα δεν μετράει τυπεΔειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
Άμα δεν έχει φόντο χεστρα δεν μετράει τυπεΔειτε κυριε θα φλεξαρω το καινουριο μου ρολοι....
δεν ξερω,οχι οτι δεν σε πιστευω.....αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας εδω μεσα......ο κοσμος ειναι κακος...Σας βεβαιω κυριε οτι τα ρολογια μου ειναι αυθεντικοτατα αγορασμενα απο ωρολογοποιο της πανακριβης συνοικιας της Αγιας Βαρβαρος!!!
Υπαγω κυριε να φαω τον λαπα μου....σας αποχαιρετω.δεν ξερω,οχι οτι δεν σε πιστευω.....αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας εδω μεσα......ο κοσμος ειναι κακος...
Σας βεβαιω κυριε οτι τα ρολογια μου ειναι αυθεντικοτατα αγορασμενα απο ωρολογοποιο της πανακριβης συνοικιας της Αγιας Βαρβαρος!!!
Peptesla
Σεβαστός
Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.809Like8.185Πόντοι1.056
15 Μαΐ 2024
Τον γεροξεκουτη τον saint εννοεις;
Τον τρολαρω ρε.
Το παιζει εξυπνος και τον τρολαρω
Peptesla
Σεβαστός
Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.809Like8.185Πόντοι1.056
15 Μαΐ 2024
Μα μου ελεγε η Σβετ οτι δεν ειχε ξαναδει τοσο χοντρο αντρα. Το πουλι του δεν φαινοτανε μεσα απο το λιπος και τις ψωλοτριχες
Οριστε κυριε....Άμα δεν έχει φόντο χεστρα δεν μετράει τυπε
εντωμεταξυ τσιμπουκης -πολυζωης πουτσα τους ολα ...κανονικα παραλληλο συμπαν η φαση!
βαλε ενα πειραγμενο πμ να δουμε και εμεις πως γινεται....κυρα κατινα ρουφιανευες ολο τον κοσμο οτι εκανες και με τα αλλα προφιλ τα παλαιοτερα .....το αν ειναι πειραγμενα η οχι υπαρχουν στην διαθεση οποιανου θελει οι κωδικοι να μπει στο προφιλ να δει......
Βάζε όσα πειραγμένα πμ θέλεις, απλά αποδεικνύεις συνεχώς πόσο ηλίθιος είσαι!!!
Παραδέξου το Adrianna μου, σε δούλεψα κανονικότατα, και τώρα σε γλεντάω
Το ξεφτιλίκι θα έχει συνέχεια!!!
ΥΓ Το "βαλιτσάκι¨της ΕΥΠ δουλεύει ακόμα για σένα;;;;;
τυπε πιστεψε με ,οσο και αν προσπαθω να μην ασχοληθω ,ειναι πρακτικα αδυνατο....δεν ειναι οτι η σχεση σας περναει ακριβως απαρατηρητη...στα 25 ποστ της σελιδας τα 22 ειναι δικα σας μπινελικωματα....ψαχνω με το ζορι να βρω ποστ μιστερ μαλακας!!!
Μην ασχολείσαι, τύπε Μου αρέσει να τον παρουσία κοινού.
Όλοι έχουμε τα βίτσια μας
τυπε ο παππούς έκανε και άλλο δώρο ρολόι ειδικησ αποστολης σε κλαουντια. με ένα σμπάρο δυο τριγωνιαΤωρα τις εορτες ενιωσα γενναιοδωρος και πηρα και στο λειντιμποι μου την αγαπητη Κλαουντια που μου εσαλιωνε καθημερινως την πρωκτικη οπη μου ενα παρακριβο ρολοι...
Το Mr έληξε!τυπε πιστεψε με ,οσο και αν προσπαθω να μην ασχοληθω ,ειναι πρακτικα αδυνατο....δεν ειναι οτι η σχεση σας περναει ακριβως απαρατηρητη...στα 25 ποστ της σελιδας τα 22 ειναι δικα σας μπινελικωματα....ψαχνω με το ζορι να βρω ποστ μιστερ μαλακας!!!
Αυτο ηταν για τον πρωκτο του κυριε....εγω παρεθεσα χειρος.τυπε ο παππούς έκανε και άλλο δώρο ρολόι ειδικησ αποστολης σε κλαουντια. με ένα σμπάρο δυο τριγωνια
ανοιξτε ρε συ ενα νημα να γινετε τριμπουρδελο και αν μας λειψετε θα μπαινουμε που και που να σας βλεπουμε!Το Mr έληξε!
Τώρα ασχολούμαστε με ΤΟΝ Μαλάκα
βαλε ενα πειραγμενο πμ να δουμε και εμεις πως γινεται....κυρα κατινα ρουφιανευες ολο τον κοσμο οτι εκανες και με τα αλλα προφιλ τα παλαιοτερα .....το αν ειναι πειραγμενα η οχι υπαρχουν στην διαθεση οποιανου θελει οι κωδικοι να μπει στο προφιλ να δει......
ανοιξτε ρε συ ενα νημα να γινετε τριμπουρδελο και αν μας λειψετε θα μπαινουμε που και που να σας βλεπουμε!
το ειπαμε, αλλα απελπιστικαΔεν ειπαμε να μην λες ψέματα το 2025 ;