athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.766
- Πόντοι
- 12.756
φερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μουΘες σκυλί από παμποοροβο αύριο ; Μάλλον για ντοκο Αρζεντινο
φερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μουΘες σκυλί από παμποοροβο αύριο ; Μάλλον για ντοκο Αρζεντινο
να σου πω τι θα ψηφιζα να τους συμπεριλαβεις?ενσωματωση 68%
Σαξο θα κοιμουνται τα σκυλακια σου,εσυ δεν θα χωραςφερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μου
δεν θα χωρατε.....θα τα στεγασω εγωφερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μου
4.Πόσες ψήφους έχουμε εδώ;;
Και 'γώΨΗΦΙΣΑ!
σου εχω ριξει καταρες να πινεις μονο καφεδες.Με αυτα που του 'χω γραψει αλλοι θα ριχναν καταρες ή θα με βαζανε ιγκνορ
ολα τα αδεσποτα της βουλγαριας μαζευει ο τυπος?φερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μου
Ντογκο ή κάνε κόρσο για κυνομαχιες;φερε ναι..θα με διωξει κυρα θα κοιμαμαι σαξο με τα σκυλακια μου
ντογκοΝτογκο ή κάνε κόρσο για κυνομαχιες;
Εισακουστηκαν ΟΛΕΣ,δυστυχωςσου εχω ριξει καταρες να πινεις μονο καφεδες.
Γιατί?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Κάποιος να πει του γερομπισμπικη πως θελουμε ΦΑΝΕΡΗ ψηφοφορία.
ΛΑΚΗ ΕΛΑ ΜΗΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ.ο γέρος .... είναι εδώ ...
ΕΚΑΝΕ LIKE στο zebu μόλις !!!!!!!!
Απλά κάνει την κότα !
τυπε ο μπροεδρας έχει τόση εμμονή με λακη όσο ο βυζομανης με την ολγαΑμα φανταστω οτι αυτη τη μαλακια τη βαλατε για να φυγουν τα αποτελεσματα και μετα να βγαλετε οτι θελετε εσεις θα τρελαθω....
Κατι τετοια ωραια ελεγε και το Ευακι για τους Καταριανους και την φαγανε τα κυκλωματαΧαχαχαχα τώρα είδα τι παίζει στη ψηφοφορία......χαχαχαχα.... αυτό είναι καλύτερο και από ελεύθερες εκλογές στη Σαουδική Αραβία.... μεγαλύτερο καζο και από γυναικεία σχολή επαγγελματικών διπλωμάτων στο Αφγανιστάν....