ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.893
- Πόντοι
- 5.006
Κωλομπαραδες αδελφέγιναμε χειροτεροι απο το σουρβαιβορ....ο φιλος του φιλου η κλικα της κλικας.....ξεκολατε ρε μαλακες....
Κωλομπαραδες αδελφέγιναμε χειροτεροι απο το σουρβαιβορ....ο φιλος του φιλου η κλικα της κλικας.....ξεκολατε ρε μαλακες....
κοντεύει να κρασαρει το προ μαξ. εχω ανοιξει 30 πρόχειρα τάμπς μεΜπλεκεσαι
Τι θα σκουπιδιασουμε τυπαρα Νασο;ψηφοφοροι τελευταιας στιγμης ετοιμοι να βγαλουν τον Λακη πρωτο
καπαρωσε και το 26-29 ρε τυπε? κατι ξερεις?κατοχυρωνω διαγωνισμο για μαλακα 2030 ως 40
Τυπε το 75% των υποψηφιων θα εχει πεθανει μεχρι τοτε....κατοχυρωνω διαγωνισμο για μαλακα 2030 ως 40
τυπε ακούγεται έντονα ότι θα γίνει διαγωνισμός ζιζέλ πελικο του σαη προς τιμήν του μπαρόκ .κατοχυρωνω διαγωνισμο για μαλακα 2030 ως 40
τυπε οποιος μπαινει σκουπιδιαζεταιΤι θα σκουπιδιασουμε τυπαρα Νασο;
σοφον το σαφες....τυπε οποιος μπαινει σκουπιδιαζεται
Τυπε κατι μου λεει οτι τωρα που μπηκαμε εμεις θα εξαφανιστουν ολες οι πουλχεριες που κακαριζαν ολη μερα εδω μεσα....τυπε οποιος μπαινει σκουπιδιαζεται
Τρέχουν οι πουτανες στα κρεβάτια τουςΤυπε κατι μου λεει οτι τωρα που μπηκαμε εμεις θα εξαφανιστουν ολες οι πουλχεριες που κακαριζαν ολη μερα εδω μεσα....
τυπε καποιοι εχουν παει να ψηφισουνΤυπε κατι μου λεει οτι τωρα που μπηκαμε εμεις θα εξαφανιστουν ολες οι πουλχεριες που κακαριζαν ολη μερα εδω μεσα....
χεστηκα ηδη