dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.646
- Πόντοι
- 22.936
μην μου βαζεις δυσκολα ρε μαλακα τωρα
Παϊδάκια
Παϊδάκια
Παϊδάκια
μην μου βαζεις δυσκολα ρε μαλακα τωρα
Αρνισια ή χοιρινα?Πιασε μια μεριδα,μας ανοιξες την ορεξη.Παϊδάκια
Παϊδάκια
Παϊδάκια
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Μετά τιμης
Μπαρόκ και ο λαός του.
Eμ, αν δεν πας πρώτα μουλωχτά από το Επιμελητήριο να κατοχυρώσεις το διαγωνισμό, σήματα, λογότυπα, διακριτικούς τίτλους να είσαι καλυμενος τέτοια παθαίνεις, μια φορά χαρτοπόλεμος, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.Πηγε ο αλλος εκανε ανακοινωσεις,βρηκε χορηγους,εφτιαξε επιτροπες,μαζεψε κοσμο,εφτιαξε γραφεια και παει ο αλλος και του παιρνει την μπουκια απο το στομα και τον κουβαδιαζει πριν καν βαλει το κλειδι στην πορτα....
ερασιτεχνες ρε μαλακα...ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!!!!
Χάσατε επεισόδια, κύριε.Η αλήθεια ειναι οτι αρχίζω να λύνω το κουβάρι..
Ο κυριος Μπουμπουκης σήμερα, δεν έβρισε τον κύριο Πολυζώη.
Κυριε Μπαροκ..Eμ, αν δεν πας πρώτα μουλωχτά από το Επιμελητήριο να κατοχυρώσεις το διαγωνισμό, σήματα, λογότυπα, διακριτικούς τίτλους να είσαι καλυμενος τέτοια παθαίνεις, μια φορά χαρτοπόλεμος, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.
Κύριε Πανούλη, ζούμε στη χώρα που τις αξίες τις χλευάζουμε, δεν τις αναγνωρίζουμε.Κυριε Μπαροκ..
Γιατί ολοι σας βρίζουνε και είναι εναντίον σας ;
3.Μας έπρηξες τόσο τα αρχίδια που σταματήσαμε να τον ψηφίζουμεΝα σημειώσω, προς την διεφθαρμένη ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ, ότι η συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι χαμηλή.
Οι βασικότεροι παράγοντες είναι δύο :
1. Οι αλλεπάλληλες ψηφοφορίες κούρασαν το εκλεκτορικό σώμα.
2. Οι ψηφοφορίες μέσα στις εορταστικές ημέρες.
Που να τρέχει να ψηφίζει ο άλλος από τις Αράχωβες, τα Καικμακτσαλάνια, τα 3-5 Πηγάδια κλπ
Να πάτε σε ουρολόγο, κύριε.3.Μας έπρηξες τόσο τα αρχίδια που σταματήσαμε να τον ψηφίζουμε
ψήφισες τον εαυτο σου σε αυτό το γύρο ή’ δεν είσαι πια ανετος και υπεράνω;Βλέπω έναν τύπο σε ένα υπόγειο, παρά τη μούχλα, την υγρασία που του τρυπάει τα κοκκαλα, αναψοκοκκινισμενος, μια από τα νεύρα, μια από τα κλάματα να κάνει βουντού για μισή ψήφο.
Θα του βγάλω και εγώ την δική μου σαν πράξη καλής θέλησηςψήφισες τον εαυτο σου σε αυτό το γύρο ή’ δεν είσαι πια ανετος και υπεράνω;
θες για να μη σε αγγίξει να αφαιρέσω τη ψήφο μου και να καρφώσεις μια εσύ για πάρτη σου; οπότε να σαι ίσα πανιά ίσα νερά;
Για να δεις ποσο κλαψας ειναι και αυτος και το παρέακι του. Τα κλωναρια που ψηφιζαν Νιπλη, εσκουζε ο φουκαράς. Για τα κλωναρια που ψηφίζουν αλλους, δεν λεει κουβεντα.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ 1:
Μετά από πολλές νέες σκέψεις, μετά από πολλή συζήτηση με τους λίγους και καλούς μου φίλους, μετά από 2,5 ώρες πτήσης
α) αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες της διοργανωτριας
β) εκτιμώντας τη στήριξη του λαού μου με την ψήφο τους
γ) μη θέλοντας να αφήσω το κοινό μου ξεκρέμαστο και να το πουλησω
δ) ενθυμούμενος τα προ ετών ξεφτιλίκια του Λάκη-ζελικο-φυλοβιο-τελη (και το λουρί της μάνας) που έφυγε ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ
ε) ενθυμούμενος πως από το περσινό διαγωνισμό έχουμε ήδη ΔΥΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΟΤΟΜΑΛΑΚΕΣ που ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ (@Νίπλης @tellystalone6969 )
στ) τιμώντας το παπιγιόν που φοράω, το σάιτ που μας φιλοξενεί και τη διοργανωση
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Μετά τιμης
Μπαρόκ και ο λαός του.
Μάλλον δεν θυμάσαι πέρσι τι έγινε , που έτρεχαν 3 μαζί διαγωνισμοι..Πηγε ο αλλος εκανε ανακοινωσεις,βρηκε χορηγους,εφτιαξε επιτροπες,μαζεψε κοσμο,εφτιαξε γραφεια και παει ο αλλος και του παιρνει την μπουκια απο το στομα και τον κουβαδιαζει πριν καν βαλει το κλειδι στην πορτα....
ερασιτεχνες ρε μαλακα...ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!!!!!
Kολλητοι!!!!!!Ο κύριος Νίπλης είναι φίλος με τον κύριο Μπίρλα ?