Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (30 μέλη και 36 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.321
Πόντοι
1.406
οχι κλίκα εμεις μαν. μόνο εγώ και ο χελ είμαστε δύο νοματαίοι μετά βίας βγάζουμε δικαβαλο. :coffee:μας λείπει η οργάνωση. κλίκα έχουν τα ναυάγια με μυστικές ομάδες κάλεσμα 40 μελών για το πως θα βγει πρώτος ο καλόγερος η’ ο νιπλης ξέρω γω κλπ. :zombie:
Μακάρι να έβγαινε ο Νιπλης αλλά δεν τραβάει,τελικά μουλάρι ο Αστραχάν :confused:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.003
Πόντοι
1.706
Για να ασχολείσαι με τον ψυχοπαθή μάλλον κάποιο θέμα έχεις και εσύ....
Όπως επίσης όποιος χαριεντίζεται μαζί του πάει στους αυτιστικούς....
Η αγνόηση είναι η λύση.
Εδώ και 1 χρόνο...
chrome_screenshot_26 Δεκ 2024 10_15_23 π.μ. EET.png
Ανάλογα.
Αν έχεις ανάγκη για νέο συκώτι δεν μπορείς να χάνεις τόσο γέλιο....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.748
Πόντοι
3.556
Μακάρι να έβγαινε ο Νιπλης αλλά δεν τραβάει,τελικά μουλάρι ο Αστραχάν :confused:
ποτέ δεν είναι αργά. όλο και κάτι θα σκεφτεί το ναυάγιο ο μπροεδρας. ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζει ψηφοφορία ποιο μέλος πιστεύετε έχει κήπο στο σπίτι του, ποιος διαθέτει εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, μηχανή εσπρέσο, δερμάτινη πολυθρόνα κάτι θα σκεφτεί ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ :wanker::wanker::wanker:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.437
Πόντοι
3.656
Πολλούς. Γιατί έχουν κάτι να κάνουν ;
Ο Μπίρλας ... έβαζε δημόσια οδηγίες ! Για το πως φτιάχνονται κλώνοι !!!!

Στις πρώτες σελίδες.

Στο μεταξύ ... θα βάλει κανείς λινκ στον Zebu .... ποιόν είχαν βγάλει πρώτο το 2016 ;;
Α ρε μουνοπανο ηθελες να μου φας τη δουλεια ρε γαμημενε!!!!!
Τουλαχιστον τους εδινες οδηγιες ΠΩΣ φτιαχνουν τους κλωνους ή και σ'αυτο εισαι αχρηστος???

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.321
Πόντοι
1.406
ποτέ δεν είναι αργά. όλο και κάτι θα σκεφτεί το ναυάγιο ο μπροεδρας. ακούγεται έντονα ότι ετοιμάζει ψηφοφορία ποιο μέλος πιστεύετε έχει κήπο στο σπίτι του, ποιος διαθέτει εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, μηχανή εσπρέσο, δερμάτινη πολυθρόνα κάτι θα σκεφτεί ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ :wanker::wanker::wanker:
Ο Νιπλης τα έχει όλα αυτά κ άλλα τόσα ,ψηφιστε τον λοιπον:rockon:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.939
Πόντοι
25.467
βεβαια και η wild card στους αλλους της αλλης κλικας απλα και μονο επειδη δεν τους γουσταρει η απο εδω κλικα μια χαρα πουστια ηταν

αντικημενικα παντα μιλαω γιατι οπως ξερετε ολους το ιδιο σας αντιπαθω :2funny:

Καλημέρα.

Τώρα θα γράψω δικαιολογία αλά Λάκης:

Τυπάρα ... ήρεμα το λέω ... μη ζηλέψεις ...

ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ...

ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΚΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ...

Μην ξεχνάς , ότι για μένα , το γύρο που ήμουν είχε φανερή ψηφοφορία το σκουπίδι ο TheSaint .

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.986
Πόντοι
736
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.007
Πόντοι
361
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.939
Πόντοι
25.467

Καλημέρα κ. επιθεωρητά.

Εσείς που δεν είστε ναυάγιο σαν κι εμάς, για μιλήστε μας λίγο για την ζωή εδώ στο Bourdela.com, να πάρω καμιά ιδέα από εσάς, που μας γράφετε καινούργια πράγματα κάθε ημέρα, διότι εμένα έχει στερέψει εδώ και καιρό η ευρηματικότητά μου.

εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα

:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.748
Πόντοι
3.556
Καλημέρα κ. επιθεωρητά.

Εσείς που δεν είστε ναυάγιο σαν κι εμάς, για μιλήστε μας λίγο για την ζωή εδώ στο Bourdela.com, να πάρω καμιά ιδέα από εσάς, που μας γράφετε καινούργια πράγματα κάθε ημέρα, διότι εμένα έχει στερέψει εδώ και καιρό η ευρηματικότητά μου.

:coffee:
αν δεν ανεβάσεις φωτό από ομεγα πάνω στη χέστρα δεν υπάρχει λόγος να πέσω στο επίπεδο σου :undecided::undecided::undecided:

τι έκανες ρε μαλεα χτες 12 το βράδυ μέσα βράδυ χριστουγέννων :tooth::tooth::tooth: ζωάρα ε;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
βεβαια και η wild card στους αλλους της αλλης κλικας απλα και μονο επειδη δεν τους γουσταρει η απο εδω κλικα μια χαρα πουστια ηταν

αντικημενικα παντα μιλαω γιατι οπως ξερετε ολους το ιδιο σας αντιπαθω :2funny:
Μωρε μαλακα και εσυ ποια σκατα κλικα εχουμε εμεις;Εγω και ο Ρετρο;

Εισαι σοβαρος τωρα;

Εδω περα οι αλλοι εχουν φτιαξει ολοκληρη ποδοσφαιρικη ομαδα και κανουν τη μια πουστια μετα την αλλη και μπαινω εγω και ο Ρετρος στην ιδια κατηγορια που το μονο που κανουμε ειναι να τρολαρουμε;

Υ.Γ
Ξεροχυσαμε και φετος με γεροντοναυαγια,παρκαδορους,Μπιχλες και Πουστρακι Κλαουντια....ολοι μεσα ανημερα Χριστουγεννων να κανουν τα κοκορακια!:wanker:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.437
Πόντοι
3.656
@Reznov
Και για να ειμαστε δικαιοι και να τα λεμε ολα η προταση για wild card εχει γινει εδω μεσα δημοσια και πολυ πριν μπουν οι "θιγμενοι"...σελιδα 84
Υπαρχει η σκεψη για wild card στα μελη της επιτροπης.
Ο καθε ενας να προτεινει εναν που δεν καταφερε να περασει στους τελικους και ο καθε επιτροπος να τοποθετηθει δημοσια για την wild card του.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.939
Πόντοι
25.467
αν δεν ανεβάσεις φωτό από ομεγα πάνω στη χέστρα δεν υπάρχει λόγος να πέσω στο επίπεδο σου :undecided::undecided::undecided:

τι έκανες ρε μαλεα χτες 12 το βράδυ μέσα βράδυ χριστουγέννων :tooth::tooth::tooth: ζωάρα ε;

:tired:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Βέβαια από όσους έχουν wild card από ότι φαίνεται δεν προκρίνεται κανείς αλλά ας μη βιαζόμαστε.

μετά από τα ρεζιλίκια του φαλτσέτα είναι δυνατόν να του ρίχνει ο barock 10 ψήφους στο κεφάλι;
Μην στενοχωριεσαι μαιντανε μου και στους προηγουμενους γυρους δεν ειχαμε προκριθει και μας περασατε εσεις στην επομενη φαση!

Αλλα το θρασος που εχεις ρε πουστη...λες για τον Λακη που οντως εγινε ρεζιλι των σκυλιων και δεν λες για τα δικα σας πουστριλικια και πανω απο ολα για τα δικα σου που εχεις βγαλει το κωλαρακι σου εξω.

Αλλα ξεχασα ο καραγκιοζης σου εχει επιχειρημα οτι τα κανει φανερα....:2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.939
Πόντοι
25.467
@Reznov
Και για να ειμαστε δικαιοι και να τα λεμε ολα η προταση για wild card εχει γινει εδω μεσα δημοσια και πολυ πριν μπουν οι "θιγμενοι"...σελιδα 84

Γιατί γίνεστε τώρα σκουπίδι σαν και εμένα, και χαλάτε το αφήγημα;

Αφήστε τα τα παιδιά (που άλλωστε δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον διαγωνισμό) να μας "τρολλάρουν". :coffee:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.328
Πόντοι
8.645
@Reznov
Ούτε αυτό καθιστά την κίνηση λιγότερο πούστικια, ούτε τοποθετηθήκατε δημόσια για ποιον λόγο δόθηκε η κάθε wild card

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.437
Πόντοι
3.656
Γιατί γίνεστε τώρα σκουπίδι σαν και εμένα, και χαλάτε το αφήγημα;

Αφήστε τα τα παιδιά (που άλλωστε δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον διαγωνισμό) να μας "τρολλάρουν". :coffee:
Αν ηταν ετσι τα τρολ τραγο,θα ειχε βαλει λουκετο το τουιτερ

αυτα ουτε καν για τρολ δεν ειναι αξια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom